Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor airco installeren:

Airco installeren

Een split airco monteren in een slaapkamer
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco installeren uit heel Nederland:

Airco installeren

Ik wil een split-airco systeem aanschaffen en laten installeren. Dit moet gebeuren door een gecertificeerde monteur. Het systeem moet geplaatst worden in een slaapkamer op 1 hoog van het woonhuis aan 't Hofke, Eindhoven.

Een split airco leveren en installeren

Split airco leveren en installeren. slaapkamer en woonkamer moeten voorzien worden van airco

Airco installeren

Wij hebben een split unti airco gekocht en willen deze graag op de slaapkamer (eerste verdieping) laten installeren. Gekocht bij Praxis

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.

Arico installeren

Ik wil graag een airco (alleen koelen, niet verwarmen) laten plaatsen in mijn slaapkamer. Afvoer door buitenmuur. Oppervlakte slaapkamer is 16 m2. Belangrijk is dat airco, behalve dat hij natuurlijk goed koelt, niet teeel lawaai maakt.

Airco installeren

Ik wil in mijn slaapkamer airco op laten hangen. Doorvoer naar buiten en op naastgelegen garagedak moet de buitenunit dan komen. Prijs excl. units maar incl. goten e.d. Gaat om Qlima split airco SC5225 2,6kW. Hiervoor is een doorbaak door bakstenenmuur en een blokkenmuur, 2 x 20cm.

Lucht-lucht-warmtepomp leveren en installeren

Ik zoek een specialist die mijn woning (meerdere ruimtes) kan voorzien van een lucht-lucht-warmtepomp/airco met verschillende binnen- en één buiten-unit. De woning is +-191m3. Woonkamer is 10x7 m en 3 slaapkamers 1ste verdieping 3x4 m koelen Met de mogelijkheid om te bij verwarmen in de winter Huis heeft vloer verwarming onder Buiten unit kan gewoon op een bestande beton plaat bevestigd.

Airco Qlima SC5225 installeren

We willen de airco door een erkende installateur in de slaapkamer laten plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Een split airco leveren en installeren

ik wil graag de airco van praxis QLIMA SC-5248 laten installeren op mijn bungalow. De airco is nog niet aanwezig. Ik heb het vermoeden dat er al een muurdoorvoer is.

Installatie airco split unit airconditioner

Ik ben van plan een airco aan te schaffen en daarvoor ben ik opzoek naar iemand die dat kan installeren (LG PC12SQ). Graag een offerte voor plaatsen van een airo buiten unit, dit komt op een plat dak. Afstand buitenunit/binnenunit is 2,5 m. Condensafvoer binnenunit 220V WCD is gereed ter plekken. Foto's kan ik toesturen.

Partners

Partners van Casius