Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor beton herstellen:

Beton herstellen

Het dichten van 4 geboorde gaten in het een plafond van een balkon in verband met het ophangen van een schommel.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton herstellen uit heel Nederland:

Beton op het balkon herstellen

Kunt u een indicatie geven van de kosten om de betonreparatie aan mijn balkon en eventueel het balkon van mijn buren uit te voeren? Ik kan u een foto sturen. Afmeting 2 x 1.5 meter. De voorste rand is afgebrokkeld.

Balkons herstellen

Wij hebben twee balkons en willen graag dat de stalen balken worden gecontroleerd en het beton. Bovendien vertonen de balkons aan de onderkant tekenen dat ze lek zijn. Graag een goeie inspectie. Ik heb geen idee waar ik aan moet denken, dus zo graag een kostenplaatje willen ontvangen.

Verzekeringsofferte voor herstellen schade plafond na lekkage

Het betreft een verzekeringsofferte. Door een lekkage aan de warmwaterleiding hebben we waterschade aan het plafond (gespoten op beton). In de woonkamer (50 x 50 cm) en toilet (1 x 50 cm) op de begane grond. Deze waterschade willen we laten herstellen.

Funderingsherstel

Wij willen onze fundering laten herstellen. Nog niet besloten welke methode we willen toepassen. Huidige souterrain heeft voldoende hoogte. Hoeft dus niet uitgegraven te worden. Het gaat in totaal om 76 vierkante meter. Graag beton storten.

Schutting met stormschade herstellen

Bestaande schutting moet door stormschade vervangen worden. Bijgaand een plattegrond hoe de schutting nu staat. De delen waar de afmetingen bij staan, dienen vervangen te worden. Constructie kan gewoon met palen in de grond en schutting eraan vast. Dus geen beton of iets dergelijks. Klus moet snel opgepakt worden.

Schutting herstellen

Ik wil twee nieuwe tuinschermen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. Deze zijn van hardhout en er moeten 4 grijze palen met beton geplaatst worden.

Schutting met stormschade herstellen

Er moeten 13 oude palen verwijderd worden. Vervolgens moeten er nieuwe palen met beton geplaatst worden en een deur en schuttingdelen van hout. Wat kost het verwijderen van de palen? En wat kost nieuwe schutting plaatsen?

Beton ciré op watervast multiplex aanrechtblad herstellen

Ik wil graag een aanrechtblad dat is voorzien van beton cire, maar dat helaas niet waterdicht is gebleken, opnieuw laten stucen. Het liefst zoek ik een wat meer allround klusser die de oude laag kan verwijderen, nieuwe laag aanbrengt, kitranden opnieuw doet, eventueel zelfs keukendeurtje monteert, lampen kan ophangen, radiator vervangen, tegelen badkamervloer, plaatsen nieuw badkamermeubel, e.d.

Balkon van beton herstellen

Ik wil graag de vloer van het balkon laten voorzien van een waterdichte coating. Daarvoor zal eerst het bitumen moet worden verwijderd. Dat is ong 15 jr geleden geplakt. We hebben nu in de woonkamer, ter hoogte van het balkon nu vocht en schimmel zitten in de hoek van de muur/plafond. Dat komt waarschijnlijk door het balkon. Het balkon is 100 x 250 cm

Balkon van beton herstellen

Het gaat om het herstel van betonnen balkon. We vermoeden dat er betonrot is. Het gaat om een balkon van 1 bij 2,5 meter.