Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Waddinxveen of directe omgeving.

316 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, geluidsisolatie tussenmuur, diverse klussen in huis, badkamer renovatie, draagmuur verwijderen en balk plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Waddinxveen:

Renovatie dakkapel achterzijde woning

Ik zoek een specialist voor het renoveren van een dakkapel aan de buitenkant. Dakkapel ligt op het oosten, de zijkant op het zuiden moet vervangen worden + isolatie. Raam en draairaam in nader overleg dubbelglas. Het kozijn vervangen of alleen schilderen. Platte dak nakijken. Waarschijnlijk lood vervangen.

Woning laten behangen en verven

Ik wil de woonkamer laten behangen ongeveer 8m2 en derest van de muren in het huis wit laten verven. Het is een nieuwbouwwoning en is er ook een mogelijkheid dat jullie langs kunnen komen naar het huis om de totale woonoppervlakte te kunnen opmeten

2 hordeuren plaatsen

Het gaat om 2 hordeuren die wij willen laten plaatsen in een houten kozijn van openslaande deuren. Hordeuren zijn aanwezig voor monteren.

Airco installeren

Een split airco monteren in een slaapkamer

Vergroten bestaande kast d.m.v. draagconstructie

Het betreft een renovatieproject in Waddinxveen, De Omscholing. Wij hebben een klushuis gekocht en de officiële oplevering staat gepland op 29 april. Begin mei zouden wij deze werkzaamheden laten uitvoeren door een specialist. De bestaande kast (zie foto's voor impressie) willen we verbreden om te gebruiken voor inbouwkasten van de keuken. We hebben een constructiebedrijf een berekening laten maken en die kwam met het rapport bijgevoegd in de bijlage. De afmetingen van de bestaande kast zoals die nu is heb ik bijgevoegd (deze afmetingen kunnen wat verschillen van de werkelijkheid). De uiteindelijke binnen maten van de kast na afwerking moeten zijn: 186 cm breed. 220 cm hoog, met misschien 0,5 cm speling om de kasten (van 186 x 220 cm) te kunnen plaatsen.

Een stacamper waterpas zetten

De stacamper model Ultimate 900/2 Super, afmetingen 9 x 3,70 meter, is iets verzakt en moet waterpas gezet worden.

Het leveren en instaleren van een elektraboiler

Het plaatsen plus aansluiten van de boiler, muur van beton mortel extra verankering op de muur nodig. Leidingen aanwezig alleen aansluiten en ophangen. Het is inclusief de levering van elektra boiler van 100à120 liter.

Badkamer verbouwing

Inloopdouche , tegelwerk muren ,vloer, nieuw plafond, indeling badkamer, elektriciteit veranderen en afvoer, wateraansluitingen, verwarming. De badkamer is 2 bij 2,5 meter en de oude meubels moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

1 kamer stucen

Ik wil graag 1 kamer laten stucen. Het is 20m2 en behang klaar.

Tegels plaatsen

Ik wil oppervlakte van +/-50 M2 vloertegels laten plaatsen in een nieuwbouwwoning en 15m2 wandtegels in de keuken. De tegels heb ik al, de vakman moet de rest meenemen.

Uitval zonnescherm plaatsen op balkon

Ik wil graag een Uitval zonnescherm op mijn balkon en door u laten plaatsen, wat gaat dat ongeveer kosten, en zo snel mogelijk laten monteren

Zonwering inmeten, leveren en monteren

Ik wil 3 lamellen en een screen laten plaatsen in de woning. 1 voor een raam van 275 bij 170, 2 voor ramen van 125 bij 125 cm en 1 screen voor een raam van 125 bij 125 cm.

Beton herstellen

Het dichten van 4 geboorde gaten in het een plafond van een balkon in verband met het ophangen van een schommel.

Vlizotrap verwijderen en gat dichten

Onze vlizotrap moet 11 of 12 mei verwijderd worden. Het gat moet dichtgemaakt en afgetimmerd worden, zodat de stucadoor het plafond kan stucen.

Verticale lamellen inmeten en plaatsen

Ik wilde lamellen laten plaatsen maar voorafgaand eerst laten opmeten het gaat om 3 ramen en 1 deur

Luifeltje boven tuindeur plaatsen

Ik wil een nieuwe tuindeur luifelt laten plaatsen nu de oude is gesneuveld bij de sneeuwval (oude frame moet nog verwijderd worden). Luifel wil ik door Praxis laten leveren.

Rolgordijnen ophangen

Ik heb 6 rolgordijnen die opgehangen moeten worden. Ik ben op zoek naar iemand die dit zo spoedig mogelijk kan doen, het liefst binnen 2 weken in verband met de start van een school.

Gaas vervangen in Hamstra rolhor

Graag wil ik nieuw gaas in het rolhor, omdat het bestaande gaas aan de zijkant gescheurd is. De afmeting is breedte 96 cm en hoogte 60 cm, dit zijn de binnenmaten. Dus geen rekening gehouden met het deel dat in de cassette achterblijft en ook geen rekening gehouden met dat deel dat je niet ziet aan de zijkanten als je het gaas naar beneden doet.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik drie raamhorren monteren in houten kozijnen. Het betreffen naar binnen draaiende kantel-kiep ramen. Ik neem daarom aan dat de horren aan de buitenzijde gemonteerd dienen te worden in het kozijn. Wij hebben de horren nog niet aangeschaft. Mijn voorkeur gaat uit naar rolhorren. De maten van de ramen zijn: Slaapkamer 1: 97 x 155 cm Slaapkamer 2: 108 x 118 cm Badkamer: 108 x 118 cm We zoeken iemand die ons advies kan geven over de horren en die ze eventueel op maat kan maken.

Horren plaatsen in houten kozijnen

Graag laat ik vier horren plaatsen. Het gaat om 1 voor een deur van 209 cm hoog en 100 cm breed en 3 horren voor slaapkamerramen van 113 cm hoog en 63 cm breed. Ik wil de horren bij Gamma aanschaffen. Ik hoor graag wat de montage kost.

Spiegel op badkamerkast vervangen

De spiegel op de het houten deurtje van een badkamerkast is kapot gegaan. Ik wil er graag een nieuwe spiegel van 66,0 x 50,0 cm op laten maken. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Zonneschermstiksel repareren

Stiksel van zon scherm laten los, scherm 5 x 2.5 meter. Wat kost reparatie?

Harmonicadoek en pergola constructie op maat maken

Ik zou graag een Nesling pergola + Nesling harmonicadoek willen laten inmeten. De constructie moet tegen een houten schuur aangezet worden zodat deze voor een verlenging van ons schaduwterras zal zorgen. Opmerking Casius: let op dit betreft een aanvraag via www.nesling.nl en geld alleen voor de Nesling producten.

Leggen van klick PVC vloer voor vloerverwarming

Ik heb een nieuw appartement gekocht, muren moeten gespoten worden in gebroken wit, ongeveer 185 m2, PVC klick vloer moet gelegd worden ongeveer 100 m2.

Plinten monteren

Wij willen graag door het hele huis plinten laten plaatsen (verstek). Het gaat om 100 meter in totaal. Het is niet overal mogelijk om een plint te leggen, dus wij zouden sommige delen graag willen laten kitten in dezelfde kleur als onze gietvloer.