Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer :

Vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer

Vervanging van de ketel van de heteluchtverwarming en de geiser door een combi-heteluchtverwarmer. Met de volgende specificaties: - Benodigde capaciteit: circa 20kW en 1500m3/h - Te vervangen systeem aansluiten op bestaande kanalen - Ketel staat op zolder van een eengezinswoning 550 m3 Graag uw offerte voor het leveren en plaatsen van de combi-heteluchtverwarmer.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer uit heel Nederland:

Heteluchtverwarming vervangen

Ik zoek een CV-installateur die ons oude Brink-systeem kan vervangen. Wij hebben enkele jaren geleden een Intergas HRE 28/24 laten plaatsen ter vervanging van de geiser. Wij zouden nu graag een offerte willen voor het vervangen van de oude Brink voor een indirecte luchtverwarming (ook Brink) bijv. De Elan met wtw die gekoppeld kan worden aan de huidige HRE en het zo mogelijk gunstiger plaatsen van de nieuwe Brink en ook de HRE ketel (bijv. Draaien) ten opzichte van onze zolder. Daarnaast hebben we graag dat de bestaande leidingen gereinigd worden.

Installeren lucht-luchtwarmtepomp systeem

Bestaande houtskeletbouw woning, 22 jaar oud. De hele woning is voorzien van heteluchtverwarming op gas. Het zijn 7 ruimtes. We zijn aan het orïenteren voor vervanging van de huidige ketel. We koken overigens niet op gas en krijgen binnenkort een nieuwe keuken met vloerverwarming.

Accumulatoren aanbrengen ter vervanging van heteluchtverwarming

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Volledig nieuwe installatie. Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil bestaande heteluchtverwarming vervangen door (mogelijk) accumulatieverwarming. Oppervlakte kamer/keuken plm. 40 m2. Grootste hoogte 3. 50 meter. Circa 120 m3. Graag info via email. Daarna pas telefonisch!

Heteluchtverwarming installeren

Hetelucht verwarming Udara 10 installeren in een woonhuis ter vervanging van de Brink B8I.

Heteluchtverwarming en geiser vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de heteluchtverwarming. Er staat een 30 jaar oude Brink ketel die aan vervanging toe is. Tevens een losse geiser die vervangen moet worden en het wellicht goedkoper is om een indirect verwarmde hete lucht ketel aan te schaffen. Het betreft een hoekwoning. Uiteraard zijn andere optie meer dan welkom. Mogelijk in combinatie met warmtepomp.

Heteluchtverwarming vervangen in een restaurant

Het hete-luchtverwarmingssysteem in onze zaak is al 24 jaar oud, misschien wordt het wel tijd het te laten vervangen. Ook willen wij weten wat de mogelijkheden zijn voor vervanging door een cv-installatie. We maken graag een afspraak voor inventarisatie en het opmaken van offertes voor beide opties.

Ketel van luchtverwarming vervangen

Mijn heteluchtverwarmingsketel is nu ruim 25 jaar oud en aan vervanging toe. Op dit moment heb ik een ketel én een aparte geiser. Graag zou ik een offerte willen voor een combi heteluchtverwarming én een offerte voor apart. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag meegenomen worden in de offerte.

Multicalor Udara 20 heteluchtverwarming installeren

Ik overweeg om mijn Lenox heteluchtverwarming te vervangen door een Multicalor Udara 20 heteluchtverwarming. Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in de kosten van vervanging en plaatsing van die nieuwe heteluchtverwarming om uiteindelijk een beslissing te kunnen nemen.

Brink heteluchtverwarming vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de heteluchtverwarming. Er staat een 25 jaar oude Brink ketel die aan vervanging toe is. Er stond vroeger een losse geiser die in mei 2016 vervangen is voor een combi ketel van Intergas. Ik denk daarom dat het verstandig en goedkoper is om een indirect verwarmde heteluchtketel aan te schaffen. Het betreft een hoekwoning. Uiteraard zijn andere optie meer dan welkom. Mogelijk in combinatie met pelletkachel of warmtepomp.

Brink B8-M heteluchtverwarming vervangen

Graag een offerte voor de vervanging van een Brink B8-M. Het is een direct gestookte ketel. Deze staat in gangkast geplaatst dus de ruimte is beperkt. Er hangt een badgeiser naast. Graag zo snel mogelijk, want hij is stuk en we verwarmen nu met bijverwarming.