Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer :

Vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer

Vervanging van de ketel van de heteluchtverwarming en de geiser door een combi-heteluchtverwarmer. Met de volgende specificaties: - Benodigde capaciteit: circa 20kW en 1500m3/h - Te vervangen systeem aansluiten op bestaande kanalen - Ketel staat op zolder van een eengezinswoning 550 m3 Graag uw offerte voor het leveren en plaatsen van de combi-heteluchtverwarmer.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer uit heel Nederland:

Heteluchtverwarming en geiser vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de heteluchtverwarming. Er staat een 30 jaar oude Brink ketel die aan vervanging toe is. Tevens een losse geiser die vervangen moet worden en het wellicht goedkoper is om een indirect verwarmde hete lucht ketel aan te schaffen. Het betreft een hoekwoning. Uiteraard zijn andere optie meer dan welkom. Mogelijk in combinatie met warmtepomp.

Heteluchtverwarming vervangen in een restaurant

Het hete-luchtverwarmingssysteem in onze zaak is al 24 jaar oud, misschien wordt het wel tijd het te laten vervangen. Ook willen wij weten wat de mogelijkheden zijn voor vervanging door een cv-installatie. We maken graag een afspraak voor inventarisatie en het opmaken van offertes voor beide opties.

Ketel van luchtverwarming vervangen

Mijn heteluchtverwarmingsketel is nu ruim 25 jaar oud en aan vervanging toe. Op dit moment heb ik een ketel én een aparte geiser. Graag zou ik een offerte willen voor een combi heteluchtverwarming én een offerte voor apart. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval mag meegenomen worden in de offerte.

Multicalor Udara 20 heteluchtverwarming installeren

Ik overweeg om mijn Lenox heteluchtverwarming te vervangen door een Multicalor Udara 20 heteluchtverwarming. Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen om meer inzicht te krijgen in de kosten van vervanging en plaatsing van die nieuwe heteluchtverwarming om uiteindelijk een beslissing te kunnen nemen.

Brink heteluchtverwarming vervangen

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van de heteluchtverwarming. Er staat een 25 jaar oude Brink ketel die aan vervanging toe is. Er stond vroeger een losse geiser die in mei 2016 vervangen is voor een combi ketel van Intergas. Ik denk daarom dat het verstandig en goedkoper is om een indirect verwarmde heteluchtketel aan te schaffen. Het betreft een hoekwoning. Uiteraard zijn andere optie meer dan welkom. Mogelijk in combinatie met pelletkachel of warmtepomp.

Brink B8-M heteluchtverwarming vervangen

Graag een offerte voor de vervanging van een Brink B8-M. Het is een direct gestookte ketel. Deze staat in gangkast geplaatst dus de ruimte is beperkt. Er hangt een badgeiser naast. Graag zo snel mogelijk, want hij is stuk en we verwarmen nu met bijverwarming.

Brink heteluchtverwarming vervangen

Wij zijn aan vervanging toe van onze Brink heteluchtverwarming B8 uit 1989. Na uitgebreid onderzoek komen wij uit op de de volgende nieuwe combinatie: - Brink Elan 16; - Brink WTW 180; - Intergas HRE 36/30. Gaarne uw prijsindicatie (inclusief bovengenoemde materialen en montage).

Brink heteluchtverwarmingsketel vervangen

Wij hebben in onze woning een Brink heteluchtverwarming die 23 jaar oud is en deze is aan vervanging toe. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier even met ons te bespreken. We hebben de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijs een Brink Allure 25 HR -2100 te kopen, dat kan zowel een nieuwe als een gebruikte zijn. We ontvangen hiervoor graag advies en daarna een offerte voor de installatiekosten.

Heteluchtverwarming installeren

Ik wil graag een offerte voor luchtverwarming. Er staat een 27 jaar oude Brink ketel die aan vervanging toe is. Er stond vroeger een losse geiser die in mei 2016 vervangen is voor een combi ketel van Intergas. Ik denk daarom dat het verstandig en goedkoper is om een indirect verwarmde hetelucht ketel aan te schaffen. Het betreft een rijtjeswoning.

Nieuwe HLV-installatie in een HSB woning

Wij overwegen de aanschaf van een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1994, gebouwd volgens de Deense houtskeletbouw methode met extra isolatie en een laag energieverbruik. Het is een woning met 3 verdiepingen, 510 m³ groot. Er is nu een heteluchtverwarming van Brink Furore uit 1994, met daarnaast een badgeiser voor de warmwatervoorziening. Wij hebben vragen over de kosten die wij zullen krijgen bij vervanging van de huidige verwarming. Wij ontvangen graag een schatting voor levering en installatie van een nieuwe HLV met modulerende ventilator en eventueel warmteterugwinning. De afzuigkap heeft een eigen uitgang. We laten ons graag adviseren over handhaven van de aparte geiser of combinatie van de verwarming met warmwaterfunctie. Zou een zonneboiler zinvol zijn? Is het mogelijk de temperatuur per ruimte te regelen? Het is onbekend of de kanalen recent zijn gereinigd. Ook hiervoor graag uw indicatie. Er staan gegevens van de woning op Funda.