Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Voorschoten of directe omgeving.

408 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Voorschoten:

Laten verplaatsen van deuren schuur en schutting

Het verplaatsen van deuren in schutting en schuur in achtertuin. Beide constructies zijn van hout. Graag hergebruik van de deuren. Daarnaast eventueel kleine reparatie voordeur.

Rolhor installatie

Ik heb 2 Bruynzeel rolhordeur s700 met 2 adapter frames voor aan het houten kozijn. Ik heb opzoek naar een vakman die deze kan installeren voor mij.

Zonnescherm ophangen

Ik wil een zonnescherm laten ophalen en vervolgens laten plaatsen. Ophalen in Rijnsburg en plaatsen in Voorschoten Afmeting 4.66m

Schuifdeur realiseren waar nu een normale deur zit

Wij hebben op dit moment een normale deur naar de slaapkamer. Deze willen wij laten vervangen door een schuifdeur naar de slaapkamer. Het deurgat van ongeveer 90cm breed zal even groot moeten blijven, wij zijn opzoek naar een vakman die ons een aantal goede opties kan laten zien. En ons kan adviseren wat hier het beste bij past. Natuurlijk dient u de klus dan ook uit te voeren.

Toilet plaatsen

Ik ben mij aan het orienteren voor het laten plaatsen van een inbouwtoilet in mijn badkamer, deze wil ik nog bestellen.

Balkon vloer leggen, voegen badkamer en lampen ophangen

-Wil op mijn balkon een vloer laten leggen van ongeveer 24m. De vloer is nu kaal. Ben er nog niet over uit wat voor vloer. -In de badkamer zijn er enkele voegwerkaamheden -Berghok wil ik opnieuw indelen, met advies van de vakman. (extra planken etc bevestigen) -2 lampen ophangen Andere klusjes bespreekbaar.

Ophangen zonnescherm

Via de Praxis heeft mijn moeder een zonnescherm besteld en geleverd gekregen. Het betreft een knikarmscherm van 350 cm breed. Frame 90-10. Motor Het snoer kan door het kozijn heen geboord worden. De gevel is steens. Het gaat om een appartement op de 1e verdieping maar het balkon is groot genoeg om er te werken.

Gat laten boren in plafond

Ik wil graag een gat laten boren in mijn plafond voor de afvoer voor de wasmachine en waterleiding naar zolder hebben en wil graag wat mij dit gaat kosten. Het gat wordt ongeveer 15 centimeter.

Luxaflex ophangen

In de slaapkamer 2 x luxaflex leveren en plaatsen/ophangen. De luxaflex zijn 75 cm en 170 breed.

Betonnen aanrechtblad buiten realiseren

Ik zoek een partij die voor mij een betonnen aanrechtblad voor een buitenkeuken kan maken. Het betreft een L vormig blad. Afmetingen 120 x 60 cm en 200 x 40 cm. Er zijn tekeningen aanwezig. Nu was ik benieuwd hoe het zit met het aanbrengen van een speciale coating (in verband met een buitenkeuken), kunt u mij hierover adviseren?

Horren monteren op een stenen muur

Ik moet nog horren kopen en heb graag een indicatie wat het plaatsen en op maat maken gaat kosten. Het gaat om 2 ramen, waarvan ik de afmeting zelf niet kan opmeten.

Vervanging heteluchtverwarming en geiser door combi-heteluchtverwarmer

Vervanging van de ketel van de heteluchtverwarming en de geiser door een combi-heteluchtverwarmer. Met de volgende specificaties: - Benodigde capaciteit: circa 20kW en 1500m3/h - Te vervangen systeem aansluiten op bestaande kanalen - Ketel staat op zolder van een eengezinswoning 550 m3 Graag uw offerte voor het leveren en plaatsen van de combi-heteluchtverwarmer.

Plissehorren monteren

Dubbele naar buitendraaiende deuren waar 2 plisse horren geplaatst moeten worden. Het zijn houten kozijnen. De horren moeten op het kozijn komen.

Plaatsing motor terras zonwering

Het gaat hier om het plaatsen van een motor op een bestaande terras zonwering op de begane grond. Het is een optima scherm, welke nu met een draaistang nog dicht moet en dit wordt te zwaar. Dit motortje kunnen we bij de winkel aanschaffen. Graag ontvang ik een offerte.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Mijn zus heeft een Bruynzeel rolhordeur gekocht bij Gamma. We willen graag een offerte ontvangen voor de montage.

Horramen monteren

Montage van 2 horren: 1 op zolder (schuin verlopend dakraam), andere in een doucheraam. Kozijnen zijn van hout. Merk: Bruynzeel 500 serie aluminium. Moet nog op maat gezaagd worden.

Rolgordijnen en kraan plaatsen

Plaatsen van rolgordijnen in 1 kamer voor 2 ramen en 1 deur. Gekocht bij Praxis, maar moet op maat gemaakt worden en waarschijnlijk een nieuwe wastafelkraan plaatsen.

Sta op stoel repareren

De sta op stoel reageert niet meer op de afstandsbediening.

Linoleum leggen in gangen en op twee houten trappen

Ik wil 2 trappen en 3 gangen laten voorzien van linoleum. De maat van de gangen moet hier nog worden ingemeten. Het gaat om 2 dichte houten trappen die al helemaal kaal zijn. Eén trap heeft 1 draai en 14 treden, de andere trap heeft 2 x een draai en 12 treden. Ik wil alleen de stootborden en traptreden laten bekleden, niet de zijkanten. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier even te beoordelen en alles in te meten.

Hordeur aanpassen en monteren

Ik wil graag een hordeur laten monteren en installeren. Bij Praxis ga ik de Plus hordeur kopen van 215 x 100 cm. De deurbreedte is 88 cm, dus dit dient nog wel aangepast te worden.

Stellingen in elkaar zetten

Ik heb 2 Sencys Click Racks gekocht bij Praxis, en heb problemen met het in elkaar zetten. Wie kan dat nu voor mij doen en wat zou dat kosten? Het zijn 2 stellingen met ieder 5 planken. Graag hoor ik van u.

Planken ophangen aan betonnen muur

5 zwevende planken ophangen aan een betonnen muur. De langste plank is 1.20 meter lang en de kleinste is 20 centimeter lang. Bevestigingsmateriaal en dikke ijzeren pennen zijn aanwezig. Natuurlijk moeten de planken loodrecht en stabiel komen te hangen.

Hulp bij een verhuizing

Een deel van onze spullen. Moet worden overgebracht van de container waar ze nu staan en naar de overkant van dezelfde straat naar de garage worden gebracht. Waarschijnlijk plm. 3/ 4 uur werk

Merfoflex voorzetwand plaatsen

Gezocht: iemand die Merfoflexwand in de slaapkamer kan plaatsen. het gaat om een wand van 8 m2 en een woonkamer van 15 m2. Wat zijn kosten, van plaatsen en materiaal? Ik wil de werkzaamheden graag in week 51 laten uitvoeren.

Zonwering ophangen

Ik woon in een maisonnette. Met een aantal buren (waarschijnlijk 4) willen we buiten zonwering. Dit moet opgehangen worden op de 1e verdieping. Afmeting raam is 180 x 185 cm. Graag ook offerte voor zonwering zelf. En ook voor screens dan kunnen we vergelijken.