Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Voorhout of directe omgeving.

216 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Voorhout:

Rolgordijnen en luxaflex monteren in diverse kamers

Ik wil enkele rolgordijnen laten opmeten en ophangen. Het gaat om de slaapkamers en woonkamer. Ik heb bij de winkel al gezien welke ik wil hebben. Het betreft stoffen luxaflex en rolgordijnen.

Drie schaduwdoeken inmeten, leveren en plaatsen

Ik wil graag een drietal schaduwdoeken voor de buitenruimte. De maten zijn onbekend gezien deze iingemeten moeten worden. Dus ik begrijp dat een concrete offerte pas gegeven kan worden wanneer helder is wat de afmetingen zijn. Of wel wij zoeken iemand voor deze klus.

Pergola plaatsen

Wij willen een Pergola tussen de twee uitbouwen van onze beide buren. Het zijn dus twee bestaande muren. We hebben interesse in PVC of kunststof. Ik ontvang graag een offerte.

Bruynzeel S700 hor laten monteren

Ik wil graag een plissé hor van Bruynzeel S700 laten monteren, afmetingen van kozijn is 90 x 229,5 cm.

Kruipruimte leeghalen

Ik wil dat de kruipruimte schoongemaakt wordt voordat de isolatie geplaatst wordt. Bouwafval, oud CV-materiaal e.d. dient te worden verwijderd. De hoogte van de kruipruimte is ongeveer 70-80 cm; totale oppervlakte is 130 m2. Ik wil als laatst dat de vakman al het puin vervoert.

Kruipruimte leeghalen

Bouwafval, oud CV-materiaal en dergelijke moet worden verwijderd uit de kruipruimte (ongeveer 130 m2 , hoogte 60-85 cm).

Betonnen barbecue plaatsen in de tuin

Ik heb een betonnen barbecue Novus gekocht bij de Gamma. De BBQ is 93 cm breed, 60 cm diep en 195 cm hoog en weegt 300 KG. Graag zou ik deze geïnstalleerd willen hebben in de tuin. Op de plek waar de barbecue moeten komen, moeten een aantal tegels uit de grond worden gehaald, zand afgegraven worden en moet een betonnen fundering gestort worden (betonmortel heb ik niet, graag meenemen), waarna de tuintegels weer op de plaats kunnen worden gelegd (volgens montagebeschrijving van de Gamma). De barbecue in elkaar zetten door middel van de bijgeleverde kit. Volgens omschrijving moet de schoorsteen met mortel gemetseld worden (mortel al aanwezig). Eventueel: - Crème coaten van de barbecue (de coating hebben we al). Mijn man kan eventueel helpen met het sjouwwerk. De BBQ wordt aanstaande maandag geleverd, dus als deze klus eind volgende week geklaard kan worden, zou dat heel fijn zijn.

Zweefdeurkast Alpha monteren

Monteren van een zweefdeurkast van 180 cm breed, type Alpha/Lariks.

Rolgordijnen inkorten en traphekjes plaatsen

Ik wil graag mijn 6 rolgordijnen laten ophangen. 4 rolgordijnen dienen in de breedte op maat gesneden te worden. Tevens heb ik ook 2 traphekjes die geplaatst moeten worden en een hoekdouchestang en een plafondlamp die opgehangen dienen te worden. Graag wil ik dat dit deze week nog geschiedt met uitloop tot volgende week.

Fotolijsten, spiegel en klok ophangen

Ophangen van diverse fotolijsten, planken, klok en een grote spiegel.

Bruynzeel Monta badkamerkast monteren

Wij willen graag snel een wastafel vervangen door een Bruynzeel Monta badkamermeubel - hoogglanzend wit - van 60 cm. Bij voorkeur te bestellen bij Gamma. Wij zagen op het internet filmpje de montage demonstratie. Duidelijk genoeg. Maar de aansluiting op de waterleiding en afvoer van de oude wastafel zitten op een andere dan de voor de Monta aangegeven plek. En de nieuwe wastafel zou ook ook hoger moeten hangen dan op de video aangegeven wordt. De bronnen van de Warm en Koud water aansluitingen zijn goed toegankelijk via een kast aan de achterkant van de gipswand waar de Monta zou moeten hangen. Daar is ook de elektrische aansluiting te vinden. Dat wordt bij elkaar voor ons een te ingewikkelde klusje. Dus zouden wij dit karweitje graag laten uitvoeren door een vakman. Graag ontvangen wij van u een prijsopgave van deze werkzaamheden, voordat wij een bestelling bij Gamma plaatsen.

Plafond verlagen in de woonkamer

Graag indicatie voor verlagen van het plafond van de woonkamer (bestaande bouw). Voor afmetingen en indeling zie bijlage. Er moeten ook een aantal spots ingebouwd worden (ongeveer 8). Spots kopen we zelf. Het zal niet gaan om een spanplafond maar om gipsplaten (ter afwerking stucen).

Timmer-, elektra- en montagewerk

Ik wil graag een gat laten boren in de muur voor de ventilatie in de keuken. Graag ook de afvoerbuis en een koof maken en deze netjes glad afwerken. Er dient een plaatje op de buitenkant te komen en de lucht dient slechts 1 kant op te kunnen zonder een ratelend klepperend geluid door wind. Verder zou ik graag een glazen douchecabine op de badkamervloer laten plaatsen, een stortdouche bevestigen, wandmeubel ophangen, kraan aansluiten, en een verlaagd plafond met spotjes in de badkamer willen. De badkamer is ongeveer 2 x 2.5 meter. De oplevering van het nieuwbouwhuis is medio oktober 2015 te Voorhout.

Borrettifornuis laten repareren

Ik wil mijn borretti fornuis laten repareren. 2 gasbranders gaan niet op de normale manier meer aan de vlamontstekker is defect vermoed ik.

Wasmachine verplaatsen

Wasmachine 2 trappen naar beneden tillen in tussenwoning Graag via de mail en niet via de telefoon.

Diverse klusjes in en om het huis

Ik heb een aantal klusjes in huis waar ik niet aan toe kom. Ze zijn van diverse aard: - lampjes vervangen in vloerverlichting tuin - buitenlampje ophangen - dimmer maken op lamp in kamer en in de gang - nieuwe kit aanbrengen in douche en badkamer - gootsteenbakje lekt - afdichten gat in plint naar kruipruimte - schuifpui soepel laten lopen

Hordeur plaatsen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een hordeur

Repareren van een zonnescherm

Mijn zonnescherm is bij de aansluiting van de knikarm aan de luifel afgebroken. Dat onderdeel moet vernieuwd worden. Ik weet het merk niet, weet ook niet waar dat te vinden is.

Elektrisch kinikarmscherm monteren

Z.S.M. een elektrisch bediende knikarmscherm monteren in Voorhout. Scherm is 4 meter breed en heeft een uitval van 2,50 meter.

Schutting vervangen

Verwijderen huidige schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting, gaat om ca. 10 meter en 5 schuttingdelen, waarvan één schuttingdeel verzaagd moet worden tot de schuttingdeur. Schutting koop ik zelf.

Plaatsen paviljoen Firenze

Hoeveel bedraagt het plaatsen van Paviljoen Firenze of een knikarm zonnescherm van 4 meter breed. Deze moet aan de buitenmuur worden bevestigd.

Trampoline plaatsen

Zandbak uit onze tuin verwijderen en plaatsen van een trampoline, zo mogelijk wegbrengen van enkele meubels naar grof vuil.

Klus

Zandbank (ingebouwd) verwijderen uit achtertuin en gordijnrails en andere zaken wegbrengen naar het grofvuil

Graag zou ik in onze keuken een ...

Graag zou ik in onze keuken een koelvries combinatie laten inbouwen, gebruik makend van de huidige frontpanelen. De huidige koelkast is stuk, en onder de koelkast is er nu kastruimte. Die onderste kastruimte willen we gebruiken voor een vriesvak met lades. Hiervoor moet de oude koelkast eruit worden gehaald, de planken worden doorgezaagd die het kastgedeelte van het koelkastgedeelte scheiden, en vervolgens de oude frontjes op de nieuwe apparatuur worden gezet.

Het plaatsen van een nieuwe CV ketel en ...

Het plaatsen van een nieuwe CV ketel en close inn boiler.Oude CV ketel verwijderen