Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor behangen slaapkamer:

Behangen slaapkamer

Slaapkamer behangen. 3 gladde wanden. 7 rollen behang zijn aanwezig.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen slaapkamer uit heel Nederland:

Het behangen en verven van 12m² muren

Wij willen de muren van onze slaapkamer laten behangen en oververven met latexverf. De huidige ondergrond is beton. Het gaat om in totaal 12m².

Slaapkamer laten behangen en verven

Ik wil een wand van een slaapkamer laten behangen met vliesbehang (met een grootpatroon) en de andere muren laten verven. De wand die moet worden behangen heeft een schuinoplopende wand: breed 3.35 x 1.94 hg (laagste kant) en 3.05 m hg (hoogste kant). De kamer is 3.35 x 3.10 m. Op de rechte stukken zit aan een kant (3.10m lang x 3.05 geen toegangsdeur en aan de andere kant (3.10 m x 1.94 m)twee ramen. Kunt u mij een prijsindicatie geven van de kosten om deze kamer te behangen en verven? Geeft u ook een indicatie van het aantal rollen behang en het aantal liters verf of moet ik daarvoor bij Paxis zijn? Op welk termijn zou u kunnen? Wij zouden het graag, indien mogelijk, zeer binnenkort (binnen twee weken)willen laten uitvoeren. De woning is ouder dan 2 jaar (dit ivm btw tarief)

Behangen apartement + schilderen kozijnen

Mijn vader van 78 moet voor oktober verhuisd zijn naar zijn nieuwe woning. Het appartement wordt behangklaar afgeleverd door de wooncorporatie. We willen het hele appartement laten behangen met hetzelfde behang. Ikzelf heb er geen tijd voor. Om die reden besteden we het uit. Het gaat om een appartement van +- 65 m2 en 5 ruimtes moeten worden behangen. 2 slaapkamer, woonkamer, hal en (delen) van de keuken en bergruimte. Er moeten daarnaast 4 kozijnen met deuren worden geschilderd (gewoon witten) vanwege nicotine aanslag.

Renovlies behangen

Graag zouden wij onze nieuwbouw woning compleet willen laten behangen met renovlies. Het gaat hier om de volgende vertrekken Woonkamer Eetkamer Keuken Toilet Hal Trapgat Overloop 3 x slaapkamer. Het betreft +/- 250 m2

Behangen slaapkamer

Ik ben op zoek naar iemand die de slaapkamer voor mij kan behangen. De kamer is 4 x 3 meter, en ik schaf het behang zelf aan.

Slaapkamer behangen, vloer en verven

Ik wil een slaapkamer behangen, verven en een vloer leggen. De afmeting is ongeveer 4m bij 3m. Al het materiaal schaffen wij zelf aan. Wij hebben de muren en vloer al kaal gemaakt.

Slaapkamer opnieuw behangen

Slaapkamer opnieuw behangen. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter wand. Slaapkamer heeft twee deuren en een raam, plus centrale verwarming en bijbehorende buizen langs twee van de vier muren. Oppervlakte slaapkamer is ongeveer 4.30 x 2.6 vierkante meter.

Slaapkamer behangen met renovlies

Ik heb een zware lekkage gehad en wil daarom mijn slaapkamer behangen met renovlies. Het gaat om 30 vierkante meter.

Nieuwbouwwoning behangen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar iemand die het huis kan behangen. Wegens vocht, kunnen wij niet stucen en moet de hele woning worden behangen met vliesbehang. Bijgevoegd de plattegrond van onze woning. Woonkamer Op de hele muur aan de kant van de trap (linkerkant) inclusief de hoek aan de voorkant zouden wij graag lichtgrijs behang (geen patroon) willen nemen. Ook zouden wij dit door willen laten lopen tot en met onze zolder, tot aan de nok (enkel aan die kant). De hoogtes zijn hiervoor: - 2,65 meter van Begane grond tot de 1e verdieping. - 2,62 meter van 1e verdieping tot de zolder. - 4,90 meter van de zolderverdieping tot aan de nok. De rest van de woonkamer en de gang zouden wij graag bekleden met wit behang (geen patroon) (met uitzondering van het toilet op de gang). Bovenverdieping Onze slaapkamer zouden wij willen bekleden met donkergrijs behang (betonlook). Hoogte hiervoor is 2,62 meter. Op de plattegrond is dit aangeduid met Slaapkamer 1. De overige ruimtes (Slaapkamer 2 en overloop) zouden wij willen bekleden met wit vliesbehang (geen patroon). Met uitzondering van de badkamer en de muur aan de trap. Zolder Aan de trapkant zouden wij het lichtgrijzen behang (geen patroon) willen laten doorlopen zoals omschreven bij de woonkamer. Aan de andere kant van de zolder inclusief het kleine kamertje zoals afgebeeld zouden wij willen bekleden met wit vliesbehang.

Kale muren behangen woonkamer en slaapkamer

De woonkamer en slaapkamer behangen. De wanden zijn 2.40 meter hoog. In de woonkamer is het 7 meter lengte. In de slaapkamer van 4 x 3 meter alle wanden. Het zal gewoon papierbehang zijn. De muren maken we vooraf zelf kaal (er zit nu ook behang op). Het behang koop ik bij Praxis.

Partners

Partners van Casius