Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinhek en tuinpoort plaatsen:

Tuinhek en tuinpoort plaatsen

In mijn achtertuin wil ik graag een poort (ca 1 mtr breed) met een Tuinscherm (ca 1.80 mtr breed) laten plaatsen. De totale breedte van de lege ruimte waar het moet komen te staan is 2.90 metr. Graag wil ik weten hoeveel het mij gaat kosten om dit te laten uitvoeren. Al het materiaal schaf ik zelf aan.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhek en tuinpoort plaatsen uit heel Nederland:

Tuinpoort herstellen

Mijn tuinhek is stuk dus ik heb een nieuw tuinhek nodig die ook door de vakman geïnstalleerd dient te worden. De afmetingen zijn ongeveer 2,3 meter bij 1,5 meter.

Tuinhek en tuinpoort laten plaatsen

Ik wil een offerte aanvragen voor om mijn tuinpoort en hekwerk te vervangen en te plaatsen ik had al een afspraak met jullieaar jullie zijn niet op komen dagen helaas

Tuinschermen en poortdeur plaatsen

Een scherm van 180x180 cm, een scherm van 90x180 cm en een tuinpoort van 75x180 cm plaatsen. Ook een tuinhek verplaatsen en vastmaken. Ik koop de materialen bij Gamma.

Hardhouten schutting, tuinhek en pergola plaatsen

Plaatsen van hardhouten schutting + pergola + tuinhek: Afmeting: 5.50 breed achter (met twee opengewerkte delen) en 8.5 meter zijkant. De erfafscheiding begint met een muurtje van 1.50 meter. Daaraan moet de schutting geplaatst worden. Het liefst gebogen scherm met doorkijk driehoek boven en dichte tuinpoort afsluitbaar. Met 2 schermen die open zijn, in ieder geval het laatste scherm. De schutting moet aan de onderkant in ieder geval dicht zijn zodat de planten en onkruid er niet door kunnen groeien. Afhankelijk van hoe open de opengewerkte schermen zijn, wil ik er gaas aan de onderkant hebben. Optioneel de oude schutting verwijderen en afvoeren. Dat graag apart vermelden in uw offerte.

Plaatsen van een tuinpoort en tuinhek

Het betreft het plaatsen van een tuindeur en 2 houten schuttingdelen tussen de schuur en de tuin van de buren. De oude paal die aan de schuur vast zit moet nog verwijderd worden. De tuindeur heeft een stalen frame van 1 meter breed.

Hekwerk rond de achtertuin maken

Deze aanvraag betreft het lage gedeelte aan de linkerkant, totaal ongeveer 9.20 meter. Hier dient een schutting van 180 bij 90 cm geplaatst te worden. Aan de achterzijde zal ik zelf het gaasgedeelte van totaal 8.60 meter verwijderen. De achterkant bestaat uit drie delen. Van links naar rechts een border, 80 cm, een tuinpad, 80 cm en een gedeelte tuin, 7 meter. Bij het tuinpad denk ik aan een tuinpoort,rechthoek poort hardhout 80 x 90 cm. Voor de tuin denk ik aan tuinhekken van totaal ongeveer 6.90 meter lengte x 80 cm. Hoogte, tuinhek hardhout 80 x 180 cm. Voor de border denk ik aan eenzelfde hardhouten tuinhek van 80 cm. Hoogte. De lengte hiervan wordt bepaald door de totaallengte, 8.60 meter, min de lengte van de tuinpoort en min de lengte van de tuin. Er is een foto beschikbaar.

Tuinpoort en schutting plaatsen

Wij ontvangen graag een offerte voor het plaatsen van een schutting incl tuinpoort aan de achterzijde van onze tuin. Hiervoor moet een oud laag hekje verwijderd worden. De breedte is in totaal 2.5 m. Wij willen graag een tuindeur die goed op slot kan en de rest van de achterzijde 'dichtmaken' om inkijk en geluidsoverlast van de achterburen te verminderen. Ons lage tuinhek (zie foto) vormt nu een geheel met die van de buren. Het is de bedoeling dat het hekdeel van de buren blijft staan. Graag ontvangen we een offerte incl materiaal.

Elephant tuinhek Classic plaatsen

Elephant tuinhek classic plaatsen 80 x180 cm, met een Elephant tuinpoort 80x100 erbij. Zelf uitgerekend 11 palen en 8 tuinhekken + 1 tuinpoort. De bestaande paaltjes in de tuin gaan eruit, als dat nodig is. Hierbij sluit ik een plattegrond en 2 recente foto's van de tuin bij de aanvraag. Voor meer informatie ben ik telefonische of per email te bereiken.

Tuinhek plaatsen

Plaatsen tuinhek, 11 schuttingdelen, 5 zijwaarts zonder hek, 6 achterkant met tuinpoort. Er zit hier en daar beton maar met ijzeren steunen en zijn omgewaaid. Geïmpregneerd hout, 14 mm denk ik ongeveer. Levering in overleg. Nu graag stormvast.