Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijnen inmeten en monteren:

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik wil de rolgordijnen in de woonkamer opmeten, bestellen en ophangen.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijnen inmeten en monteren uit heel Nederland:

Rolgordijnen en overgordijn inmeten en monteren

Ik zou graag beneden in de keuken rolgordijnen willen laten inmeten. Ook wil ik boven op de grote slaapkamer rolgordijnen en overgordijnen laten inmeten. Bij een bevallende prijs willen wij ook de montage door de vakman laten doen

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die voor mij 4 rolgordijnen kan inmeten en na levering ook kan monteren. Ik zal de rolgordijnen zelf aanschaffen bij Gamma. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Rolgordijnen en stoffen gordijn inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die in mijn woning voor 3 ramen de raamdecoratie kan inmeten en later kan monteren. Het gaat om 2 rolgordijnen en 1 normaal stoffen gordijn. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Rolgordijnen in een winkel inmeten, leveren en monteren

In onze bakkerswinkel willen we graag 5 rolgordijnen laten inmeten, leveren en plaatsen. Het gaat om 3 rolgordijnen van ongeveer 1.94 bij 2.00 meter hoog en 2 van ongeveer 2.34 bij 2.00 meter hoog. Het zouden zwarte verduisterende rolgordijnen moeten zijn zoals Gamma die verkoopt met code 5710. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Er is in mijn woning overal isolatieglas geplaatst. Ik wil nu alle rolgordijnen vernieuwen. Het gaat om 3 rolgordijnen voor deuren en om 16 rolgordijnen voor diverse ramen. Ik zoek een vakman die deze rolgordijnen voor mij kan inmeten, zodat ik ze kan bestellen. Na de levering wil ik ze ook laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Rolgordijnen opmeten en ophangen

Ik wil graag een globale prijs voor het inmeten en plaatsen van 3 brede rolgordijnen 1.50 x 1.60 meter (2 maal) en 1.50 x 1.75 meter (1 maal) of 0.50 x 1.60 meter (4 maal) en 0.60 x 1.75 meter (2 maal) ligt aan wat het mooiste staat. Ik heb nog geen materialen aangeschaft.

Gordijnen en rolgordijnen inmeten, op maat maken en monteren

Ik ga over 2 weken verhuizen en we willen in onze nieuwe woning alle raamdecoratie door een vakman laten inmeten, op maat laten maken en laten monteren. We willen voor 2 ramen rolgordijnen en voor alle andere ramen gordijnen. We maken graag snel een afspraak.

Inmeten en plaatsen rolgordijnen

Inmeten en plaatsen 2 rolgordijnen op houten kozijnen

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Rolgordijn inmeten en ophangen

Ik wil bij Gamma rolgordijnen gaan kopen voor een raam van ongeveer 200 x 200 cm. Ik zoek nu een vakman die het rolgordijn hier goed kan komen inmeten en het na levering ook kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius