Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor montageklussen in huis doen:

Montageklussen in huis doen

Ik woon al een jaar in mijn nieuwe woning en er moeten diverse gordijnrails, lampen, schilderijen en nog diverse klusjes gedaan worden. Daar zoek ik iemand voor. Graag wil ik hiervoor een offerte en een afspraak maken.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montageklussen in huis doen uit heel Nederland:

Diverse montageklussen in huis

Ik zou graag een aantal montageklussen laten uitvoeren. Ik wil graag 3 lampen laten ophangen. Ook laat ik graag een badkamerkastje monteren. Verder zou ik graag 3 schilderijen laten ophangen. Misschien dat ook nog een kapstok moet worden opgehangen. Alle materialen zijn al beschikbaar. Ik heb geen gereedschap en ook geen ladder om de lampen op te hangen. Er zijn hier hoge plafonds. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Montageklussen in huis

Mijn schoondochter woont op Texel en wil een 2-deurs kast (zweefdeuren) laten monteren en een douchewand bij de inloopdouche. Ik vraag voor haar graag een offerte aan.

Montageklussen in huis

Mijn televisie hangt met een beugel aan een betonnen muur. Ik wil die laten demonteren en op een andere plek in mijn woning weer laten monteren. Ook wil ik de beugels van een gordijnroede aan de muur laten bevestigen. Er moet in de betonnen muur worden geboord voor deze klussen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis en schuur laten monteren. Het gaat om een schilderijenrail, een plisséhor voor de achterdeur, een trekschakelaar voor een lamp, een lamp in de schuur en een buitenlamp aan de schuur. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Alle materialen zijn hier al aanwezig.

Lampen en kraan monteren

Ik heb een aantal montageklussen in mijn huis. Ik wil graag in de woonkamer en in de slaapkamer een lamp laten ophangen. Ook moet er een aansluiting worden verwijderd. Veder ga ik een nieuwe thermostatische douchekraan kopen en wil die laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Montageklussen in huis

Ik wil twee dingen in mijn huis laten monteren. Het betreft het ophangen van een keukenlamp en het opzetten van een lamel in de slaapkamer.

Montageklussen in huis

Ik wil in mijn woning een rolgordijn laten monteren op een holle muur en een gordijnrail op het betonnen plafond. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Diverse montageklussen

Mijn dochter is fulltime aan het werk en ik regel nu dat er enkele klussen in haar huis kunnen worden afgerond. Er is een nieuwe toiletzitting gekocht en die moet gemonteerd worden. Verder moet er een schilderij en boekenkast worden opgehangen en een modem. De woensdagochtend of vrijdagmiddag heeft onze voorkeur. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Diverse montageklussen in huis

Mijn dochter woont sinds oktober op zichzelf. Ze heeft ongeveer 10 lampen die daar opgehangen moeten worden en wil in de woonkamer, keuken en slaapkamer diverse gordijnrails laten bevestigen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze montageklussen.

Montageklussen in badkamer

Montageklussen in huis: twee lampen ophangen in de badkamer en slaapkamer. Tevens inrichting of het montage van badkamer zoals een douchecabine plaatsen. De materialen koop ik bij Praxis.

Partners

Partners van Casius