Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijnen inmeten en ophangen:

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik wil twee rolgordijnen in mijn slaapkamer laten inmeten en monteren.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijnen inmeten en ophangen uit heel Nederland:

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Rolgordijn inmeten en ophangen

Ik wil bij Gamma rolgordijnen gaan kopen voor een raam van ongeveer 200 x 200 cm. Ik zoek nu een vakman die het rolgordijn hier goed kan komen inmeten en het na levering ook kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Rolgordijnen inmeten en later ophangen

Als ik bij u rolgordijnen op maat bestel, is het dan mogelijk dat jullie de maat op nemen en na levering de rol gordijnen ophangen? Het gaat om 5 gordijnen. Ze moeten op de houten sponningen gemonteerd worden. Wat kost dit?

Rolgordijnen inmeten en ophangen voor alle ramen

Ik zou graag willen dat de ramen worden opgemeten en de rolgordijnen worden opgehangen. Gaat om ongeveer 11 ramen. Niet overal komen rolgordijnen. In de huiskamer willen we gewone gordijnen. Dat zijn drie grote en twee kleinere ramen. Graag zou ik willen dat u langs komt om te kijken en op te meten.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Raamdecoratie opmeten en monteren in gehele huis. Beneden raam achter jaloezie en mogelijk overgordijn. Raam voor, rolgordijn. Bovenverdieping. Twee rolgordijnen dakraam en in één kamer gordijn + rails met bocht.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Het gaat om verduisterende rolgordijn die door het montagebedrijf op maat gemaakt moet worden, opgehangen en ingemeten. Het gaat over 7 stuks rolgordijn. Ik heb ze nog niet aangeschaft maar weet wel wat ik wil. De oude rolgordijnen die er nu hangen zijn ongeveer 1 x 160 cm breed 3 x 60 cm breed plus 3 x 70 cm breed. De oude rolgordijnen moeten worden verwijderd. Ze zijn in principe goed maar laten teveel licht door (zijn niet verduisterend).

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Rolgordijnen opmeten en ophangen.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil graag uw offerte ontvangen voor het inmeten en monteren van 4 rolgordijnen. Ik heb de rolgordijnen nog niet gekozen. Ik wil graag weten wat de kosten zijn.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik wil rolgordijnen plaatsen voor een raam wat uit drie delen bestaat en waarvan ik denk dat er 3 verschillende rolgordijnen voor moeten komen vanwege een grote ventilatiebak in het middengedeelte. Ik weet niet wat de beste optie is, rolgordijnen aan de buitenzijde of binnen. Graag wil ik uw advies en de rolgordijnen goed laten inmeten en na levering laten monteren.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik zou graag in onderstaande ruimten rolgordijnen willen ophangen: -lichtdoorlatende keuken en woonkamer -badkamer, vochtbestendig -verduisterende gordijnen in 2 slaapkamers

Partners

Partners van Casius