Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vlaardingen of directe omgeving.

790 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw of kelder onder bestaande woning, stucen en schilderen, tegelvloer en vloerverwarming verwijderen, slaapkamer opknappen, behangen en laminaat leggen, schutting plaatsen, klussen in huis en laminaat leggen, lampen en horren plaatsen, elektrische rolluiken plaatsen, laminaat leggen en muur verven vanwege waterschade, kunstgras op bitumen dak leggen, deuren en kozijnen plaatsen, schutting maken met Rabbat planken, raamdecoratie inmeten en ophangen, slaapkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaardingen:

Behangen en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw laten behangen en laminaat laten leggen. Het betreft 7 rollen behang en de afmetingen zijn 2.50 bij 4 meter. Het te leggen oppervlakte van het laminaat bedraagt 1.50 meter bij 3 meter inclusief de plinten. Alle materialen schaft de klant zelf aan.

Trap ontdoen van lijmresten

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We zouden de lijmresten weg willen laten halen door een vakman. Naast het lijm verwijderen, zouden we de trap ook willen laten schuren. Het is een dichte trap met 14 treden en een halve draai aan de bovenkant van de trap. Ik zou graag een prijsindiciatie zien van deze klus. Ik hoor van u.

Lijmresten van trap verwijderen

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We hebben alleen iemand nodig, die de lijmresten kan verwijderen en de trap kan schuren. De trap bestaat uit 14 treden. De zijkanten zouden wij er ook graag bij willen. Er zit een draai aan de bovenkant van de trap. Ik hoor graag van u.

Montageklussen in huis doen

Ik woon al een jaar in mijn nieuwe woning en er moeten diverse gordijnrails, lampen, schilderijen en nog diverse klusjes gedaan worden. Daar zoek ik iemand voor. Graag wil ik hiervoor een offerte en een afspraak maken.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil een 3 deurs garderobekast in elkaar laten zetten. Graag prijsopgave

Draaisysteem van het zonnescherm repareren

Draaisysteem van het zonnescherm is afgebroken.

Rolgordijnen vervangen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen. Ze zijn al op maat. De oude rolgordijnen en de nieuwe ophangen. In een houten sponning.

Kattenren maken in tuin

Ik wil graag op korte termijn een kattenren in de tuin laten maken van ongeveer 1 meter lengte en 3.70 meter breedte met een deur die verder de tuin in gaat. Simpel rechthoek. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de prijzen daarvoor ongeveer? Zou er iemand vrijblijvend langs kunnen komen om een en ander door te nemen? Ik ontvang graag een prijs inclusief het installeren en in elkaar zetten van jullie bedrijf. Gaarne zo snel mogelijk een reactie.

Nieuw koord voor parasol

Toen ik mijn parasol omhoog wilde doen lukte dit niet omdat het koord was gebroken

Hor monteren op de achterdeur en tuindeur

Graag wil ik een rolhordeur laten monteren bij de achterdeur. De hordeur heb ik al reeds bij de Gamma aangeschaft. Hij moet ook op maat gemaakt worden, in de hoogte en misschien ook in de breedte. Ik hoop graag wat van u te horen.

Zonneschermen verwijderen

Ik wil graag twee zonneschermen van 4-5 m breed laten verwijderen en terugplaatsen in verband met schilderwerkzaamheden van de kozijnen. Ik woon op de zesde verdieping in Vlaardingen.

Hor monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren van 58 x 150 cm van Bruynzeel. Ze moeten op maat worden gemaakt en geleverd.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik wil twee rolgordijnen in mijn slaapkamer laten inmeten en monteren.

Bruynzeel hordeur laten plaatsen

Graag plaatsen van een Bruynzeel hordeur. Ik heb een houten kozijn waar het op geplaatst moet worden. Er zal een stukje van de hordeur af moeten.

Zonnescherm laten verwijderen

Ik woon op de 3de verdieping en wil graag mijn zonnescherm laten verwijderen wat gaat dit mij kosten en wie kan ik dit laten doen

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 3 horren monteren op houten kozijnen. Betreffen 2 vaste horren en 1 rolhor voor een Velux dakraam. Horren zijn al aangeschaft. Bleek toch wat lastiger in elkaar zetten dan gedacht.

Deurhor monteren

Onlangs heb ik een rolhordeur gekocht bij Gamma. Iemand uit de familie zou hem voor mij plaatsen, helaas gaat dat niet door. Het moet in een houten kozijn geplaatst worden. Ik wil de rolhordeur graag door jullie geplaatst hebben.

Rolhordeur plaatsen

Onlangs heb ik een rolhordeur gekocht bij Gamma. Iemand uit de familie zou hem voor mij plaatsen, helaas gaat dat niet door. Het moet in een houten kozijn geplaatst worden. Ik wil de rolhordeur graag door jullie geplaatst hebben.

Knikarmscherm monteren

Ik heb bij de Gamma een zonnescherm gekocht en ik wil dit laten monteren. Het scherm is 2.95 meter breed en komt op de begane grond tegen een gemetselde gevel. Wanneer kan dit? Ik hoor het graag.

Gordijnrails en lampen ophangen

Ik ontvang graag een offerte voor het ophangen van gordijnrails en diversen lampen in de woning van mijn dochter.

Diverse montageklussen in huis

Mijn dochter woont sinds oktober op zichzelf. Ze heeft ongeveer 10 lampen die daar opgehangen moeten worden en wil in de woonkamer, keuken en slaapkamer diverse gordijnrails laten bevestigen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze montageklussen.

Leen Bakker kast in elkaar zetten

Wil graag een boekenkast van de leenbakker in elkaar laten zetten.

Vogelnesten verwijderen

Het betreft het verwijderen van een oud vogelnest (of 2 nesten). In een schoorsteen.

Touwtjes van plisségordijn vervangen

Touwtje kapot plissé gordijn. Wat kost het om de touwtjes te laten vervangen.

Diverse meubelen monteren

Ik wil een tvmeubel, barkast , dressoir en een salontafel in elkaar laten zetten.