Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vlaardingen of directe omgeving.

764 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, het plaatsen van een terrasoverkapping, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaardingen:

Rolgordijnen vervangen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen. Ze zijn al op maat. De oude rolgordijnen en de nieuwe ophangen. In een houten sponning.

Kattenren maken in tuin

Ik wil graag op korte termijn een kattenren in de tuin laten maken van ongeveer 1 meter lengte en 3.70 meter breedte met een deur die verder de tuin in gaat. Simpel rechthoek. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de prijzen daarvoor ongeveer? Zou er iemand vrijblijvend langs kunnen komen om een en ander door te nemen? Ik ontvang graag een prijs inclusief het installeren en in elkaar zetten van jullie bedrijf. Gaarne zo snel mogelijk een reactie.

Nieuw koord voor parasol

Toen ik mijn parasol omhoog wilde doen lukte dit niet omdat het koord was gebroken

Hor monteren op de achterdeur en tuindeur

Graag wil ik een rolhordeur laten monteren bij de achterdeur. De hordeur heb ik al reeds bij de Gamma aangeschaft. Hij moet ook op maat gemaakt worden, in de hoogte en misschien ook in de breedte. Ik hoop graag wat van u te horen.

Zonneschermen verwijderen

Ik wil graag twee zonneschermen van 4-5 m breed laten verwijderen en terugplaatsen in verband met schilderwerkzaamheden van de kozijnen. Ik woon op de zesde verdieping in Vlaardingen.

Hor monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren van 58 x 150 cm van Bruynzeel. Ze moeten op maat worden gemaakt en geleverd.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik wil twee rolgordijnen in mijn slaapkamer laten inmeten en monteren.

Bruynzeel hordeur laten plaatsen

Graag plaatsen van een Bruynzeel hordeur. Ik heb een houten kozijn waar het op geplaatst moet worden. Er zal een stukje van de hordeur af moeten.

Zonnescherm laten verwijderen

Ik woon op de 3de verdieping en wil graag mijn zonnescherm laten verwijderen wat gaat dit mij kosten en wie kan ik dit laten doen

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 3 horren monteren op houten kozijnen. Betreffen 2 vaste horren en 1 rolhor voor een Velux dakraam. Horren zijn al aangeschaft. Bleek toch wat lastiger in elkaar zetten dan gedacht.

Deurhor monteren

Onlangs heb ik een rolhordeur gekocht bij Gamma. Iemand uit de familie zou hem voor mij plaatsen, helaas gaat dat niet door. Het moet in een houten kozijn geplaatst worden. Ik wil de rolhordeur graag door jullie geplaatst hebben.

Rolhordeur plaatsen

Onlangs heb ik een rolhordeur gekocht bij Gamma. Iemand uit de familie zou hem voor mij plaatsen, helaas gaat dat niet door. Het moet in een houten kozijn geplaatst worden. Ik wil de rolhordeur graag door jullie geplaatst hebben.

Knikarmscherm monteren

Ik heb bij de Gamma een zonnescherm gekocht en ik wil dit laten monteren. Het scherm is 2.95 meter breed en komt op de begane grond tegen een gemetselde gevel. Wanneer kan dit? Ik hoor het graag.

Gordijnrails en lampen ophangen

Ik ontvang graag een offerte voor het ophangen van gordijnrails en diversen lampen in de woning van mijn dochter.

Diverse montageklussen in huis

Mijn dochter woont sinds oktober op zichzelf. Ze heeft ongeveer 10 lampen die daar opgehangen moeten worden en wil in de woonkamer, keuken en slaapkamer diverse gordijnrails laten bevestigen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze montageklussen.

Leen Bakker kast in elkaar zetten

Wil graag een boekenkast van de leenbakker in elkaar laten zetten.

Vogelnesten verwijderen

Het betreft het verwijderen van een oud vogelnest (of 2 nesten). In een schoorsteen.

Touwtjes van plisségordijn vervangen

Touwtje kapot plissé gordijn. Wat kost het om de touwtjes te laten vervangen.

Diverse meubelen monteren

Ik wil een tvmeubel, barkast , dressoir en een salontafel in elkaar laten zetten.

Badkamermeubel met 2 waskommen aansluiten

We willen graag een badkamermeubel geïnstalleerd hebben die we bij Gamma gekocht hebben. Het gaat om een meubel met twee waskommen. We zijn al begonnen met het leidingwerk maar na een dag proberen met verschillende afdichtingsmiddelen lekken de leidingen nog steeds. Het materiaal zoals koperen leidingen, knelkoppelingen, t-splitsingen, teflon en PVC- buizen is aanwezig. Graag willen we met spoed hulp om dit te verhelpen, maar we willen ook graag de spiegel die er bij hoort laten ophangen en 2 wandtegels boven het meubel laten lijmen. Tegels, lijm en kit zijn ook aanwezig. We horen het graag of dit binnen de komende 2 weken zou kunnen.

Gat boren door een betonvloer

I.v.m. een renovatie van een toilet wil ik een nieuw gat laten boren om het riool te verplaatsen. Het gat moet ongeveer 120 mm worden. Graag een prijs opgeven. Locatie Vlaardingen.

TV-meubel, barkast, dressoir en salontafel in elkaar laten zetten

Ik wil een tv meubel, dressoire, barkast en een salontafel van Leen Bakker in elkaar laten zetten. Afmetingen van alle meubels doe ik per bijlage toezenden.

Balletbarre laten maken

Ik wil een ballet barre laten maken (bijvoorbeeld van trapleuningen en steunen/palen). Het moet een losstaande constructie worden. De constructie moet 2 leuningen boven elkaar hebben met wat ruimte ertussen. Breedte 150 cm, hoogte ongeveer 110 cm. De gehele constructie moet makkelijk door 1 persoon te verplaatsen zijn.

Opmeten en ophangen van raamdecoratie

Ik wil al mijn ramen oplaten meten en Raamdecoratie bv Jaloezien laten ophangen . Raam voor 5 kamers .

Inkorten en ophangen van jaloezieën

Houten jaloezie ophangen op het kozijn, 2 ramen van 70 cm breed en 1 raam 100 cm breed. Deze moeten nog ingekort worden, ze zijn 175 lang, met een paar centimeter per jaloezie.