Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vlaardingen of directe omgeving.

876 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaardingen:

Tuinhek en tuinpoort plaatsen

In mijn achtertuin wil ik graag een poort (ca 1 mtr breed) met een Tuinscherm (ca 1.80 mtr breed) laten plaatsen. De totale breedte van de lege ruimte waar het moet komen te staan is 2.90 metr. Graag wil ik weten hoeveel het mij gaat kosten om dit te laten uitvoeren. Al het materiaal schaf ik zelf aan.

Keukenblad, gootsteen en mengkraan vervangen

Onze keuken (begane grond) heeft een hoekopstelling met 1 deel (150 x 60) en 1 deel (190 x 60). We willen een nieuw keukenblad (voorkeur voor Dekton). In het langste deel dient een enkele gootsteenbak te komen (nu 44 x 44 maar we willen liever iets grotere) met een kraangat en een mengkraan in moderne stijl. Alles leveren en installeren.

Toilet vervangen en kasten plaatsen

1. Het verwijderen van oud toilet + reservoir en plaatsen van duoblok en een fonteintje 2. Een witte kast op maat met draaideuren. Afmeting: B2300xH2400xD600. Beschrijving: Links en rechts een hoge kast met bovenin 2 of 3 planken en daaronder hang. Tussen deze 2 kasten komt een kast van 1200 hoog welke bedoeld is voor hang. Op deze lage kast komt een TV. Achter de TV blijft open (dus geen achterwand). Tekening bijgevoegd.

5 binnen deuren en een jn bouwkasst

Wij hebben 5 binnen deuren die wij willen vervangen. Daarnaast willen wij een inloopkast laten bouwen. Om de deuren af te hangen en de kast te maken zoeken wij een vakman die het eerst voor ons kan inmeten en kijken wat er mogelijk is, vervolgens al het spul in elkaar zet en ophangt.

Traprenovatie

Ik heb overzet traptreden aangeschaft en deze wil ik graag laten plaatsen. Het gaat om twee trappen met elke 14 treden, in beide trappen zit een draai.

Elektrische zonwering verwijderen en afvoeren

Ik een elektrisch zonnescherm laten verwijderen en afvoeren i.v.m. verhuizing. Appartement 2 hoog en er is een ruime plaats voor hoogwerker. Zonnescherm is 2,5 meter breed.

Plinten aanbrengen

In mijn woonkamer met lengte 8.5 m en breedte 4 m, wil ik graag witte plinten van 12 cm hoog en tegen het plafond witte latjes van ca 5 cm laten aanbrengen.

Verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren

Ik wil mijn plafond van ongeveer 8 m2 op de zolder verlagen. gaat om: regelwerk aanbrengen op betonnen plafondplaten, afwerken met gipsplaten en als laatste een lamp monteren.

Stompe industriele deur monteren en inhangen

De cando bradford industriele deur (stompe) willen wij laten afhangen en monteren.

Laminaatvloer leggen inclusief plinten monteren

Ik wil laminaat laten leggen in mijn woning inclusief de plinten bevestigen. Ook wil ik dat een deur wordt ingemeten en eventueel een kozijn wordt aangepast. Het zou gaan om ongeveer 50m2 Graag eerst een afspraak voor het inmeten van de benodigde hoeveelheid plinten en het inmeten van een deur.

Zonweringen verwijderen en afvoeren

We hebben verschillende markiezen hangen, We zoeken een bedrijf die ze kan verwijderen en afvoeren.

Montage flex scherm op balkon

Wij zijn gestart met het monteren van een Dlex scherm van Nesling, op het balkon. Helaas lukt het ons niet dit volledig te monteren en zouden wij graag hulp krijgen van een vakman. Het scherm is 2.80 bij 3 meter groot.

Cinewall realiseren

Ik zoek een elektricien die een cinewall kan realiseren om de tv in te plaatsen plus aan weerszijden 3 open vakken met spotjes. Cinewall van ongeveer 2 a 3 meter breed.

Balkon afsluiten kattenren

Ik wil 2 kleine kittens kopen, maar ik woon op 5 hoog met een balkon van 9 m x 1,5 m x 2,63 m. Ik zou graag willen dat de kittens op het balkon vrij kunnen bewegen zonder gevaar op vallen of overspringen naar de buren. Om die reden wil ik het balkon compleet afsluiten met soort van gaaspanelen.

Open haard vervangen door een voorzet houtkachel

Ik wil mijn open haard vervangen. Het rookkanaal is er al: flexibele rvs pijp van 150 mm. De huidige schouw moet worden aangepast aan de nog te kopen voorzetkachel.

2 dakramen inzetten

Ik wil 2 x dakramen inzetten van 66 x 118 cm. Deze moeten op zolder geplaatst worden. Ik heb een schuin dak. De gaten moeten ook gemaakt worden.

Stucwerk herstellen

Op de trap en muren is er schade ontstaan (Stucwerk en lak van de trap). Ik wil dit graag laten herstellen. Het gaat om woning in Vlaardingen. Zie bijlage voor de foto's. Ik ontvang graag een offerte.

Houten vloer verwijderen

Houtenvloer moet verwijderd worden.

Behang

Welk type behang wil je laten plaatsen? Reliëf behang. Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Bestaande reeds behangen muren. Wat is de omvang van het project? (oppervlakte, ondergrond, locatie,... ) Het zijn 7 muren totaal oppervlakte 32 m2 het oude behang moet er nog af

Bruynzeel plissé raam- en deurhorren plaatsen

Ik wil graag een aantal plissé raam/deur horren laten inmeten en en plaatsen. Dit moet ook ingekort worden. - 4 Bruynzeel plissé raamhorren 500 series voor Velux dakramen op maat maken en monteren; - 1 Bruynzeel plissé deurhor 700 series op maat maken en monteren.

Plissehor monteren

Ik wil een plissehor met opbouw kader van Bruynzeel laten monteren op een kunststof kozijn.

Los en scheef hangend zonnescherm herstellen

Ik heb een zonnescherm hangen van 6 meter breed, echter met de laatste hoosbui van donderdag jongstleden stond het zonnescherm een stukje uit, door de zwaarte van de regen (die erin bleef staan), is het scherm nu scheef. En na wat beter te hebben gekeken, ,lijken de bouten van de muurplaat los gekomen te zijn. De bouten steken een paar centimeter uit de muur. Zou het gerepareerd kunnen worden, of moet ik een nieuw scherm?

Deurhor en hor monteren in een houten raamkozijn

Hor in raam monteren met de maat 68 cm bij 143 cm, en een hordeur van 90 cm 203 cm. Van het merk Bruynzeel.

Houten planken laten schilderen

Ik wil de houten muurplanken laten verven. Het gaat om ongeveer 20-25 m2.

Diverse klusjes laten doen

Ik heb inmiddels een aantal kleine klusjes die ik niet zelf kan uitvoeren. -vervangen grijs kitrandje keukenvloer ,tussen tegels en parket -koelkastdeur opnieuw afstellen (sluit niet goed) -keukenkastje/-deur opnieuw afstellen -badkamerkraan vervangen