Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vlaardingen of directe omgeving.

820 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: kurkvloer aanbrengen, badkamer opknappen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, vloerbedekking leggen en ondervloer spannen, kasten op maat, plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin, glazen wand in staal met deuren, timmerwerk en andere klussen, jacuzzi over het huis tillen, schutting, krachtstroom groep vervangen, screens aanbrengen, trapbekleding plaatsen op open en dichte trap, electrisech rolluiken op een dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlaardingen:

Diverse klusjes laten doen

Ik heb inmiddels een aantal kleine klusjes die ik niet zelf kan uitvoeren. -vervangen grijs kitrandje keukenvloer ,tussen tegels en parket -koelkastdeur opnieuw afstellen (sluit niet goed) -keukenkastje/-deur opnieuw afstellen -badkamerkraan vervangen

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik woon 11-hoog en wil graag een kattennet laten plaatsen op mijn balkon.

Hor in de schuifpui plaatsen

Ik zoek iemand die komt inmeten, de hor besteld en de hor ook komt plaatsen. De afmeting van de de hor moet ongeveer 135 cm breed en 240 cm hoog worden. Ook wil ik graag een globale indicatie van de kosten.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik wil de rolgordijnen in de woonkamer opmeten, bestellen en ophangen.

Inmeten en monteren van een rolgordijn

Ik wil een rolgordijn laten inmeten en plaatsen. Op de aanvraagsite zie ik alleen monteren. Ik weet niet zeker of het 1 of 2 gordijnen moeten worden. Ik heb namelijk 1 kozijn met 2 ramen erin.

Anhydriet vloer schuren en primeren

100 m2 anhydrietvloer schuren en voorzien van primer ter voorbereiding op leggen tegelvloer in een nieuwbouw appartement 3 kamers.

Traprenovatie met verlichting inmeten en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het inmeten en plaatsen van traprenovatie met overzet treden en verlichting op een dichte trap. Het gaat om een dichte trap met 16 treden en om 2 traptreden in onze hal. We willen daarvoor graag een offerte ontvangen met daarin ook het aanbrengen van materiaal op de stootborden en verlichting. Deze week geldt de korting van 25% bij Gamma en daar zou ik graag gebruik van maken. Het inmeten laat ik daarom graag heel snel verzorgen. Het gaat om treden met een maximale lengte van 130 cm en diepte van 38 cm.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil de 3-deurs garderobekast Kim aanschaffen bij Gamma. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de montage van deze kast.

Behangen en laminaat leggen

Ik wil graag de gang opnieuw laten behangen en laminaat laten leggen. Het betreft 7 rollen behang en de afmetingen zijn 2.50 bij 4 meter. Het te leggen oppervlakte van het laminaat bedraagt 1.50 meter bij 3 meter inclusief de plinten. Alle materialen schaft de klant zelf aan.

Trap ontdoen van lijmresten

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We zouden de lijmresten weg willen laten halen door een vakman. Naast het lijm verwijderen, zouden we de trap ook willen laten schuren. Het is een dichte trap met 14 treden en een halve draai aan de bovenkant van de trap. Ik zou graag een prijsindiciatie zien van deze klus. Ik hoor van u.

Lijmresten van trap verwijderen

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We hebben alleen iemand nodig, die de lijmresten kan verwijderen en de trap kan schuren. De trap bestaat uit 14 treden. De zijkanten zouden wij er ook graag bij willen. Er zit een draai aan de bovenkant van de trap. Ik hoor graag van u.

Montageklussen in huis doen

Ik woon al een jaar in mijn nieuwe woning en er moeten diverse gordijnrails, lampen, schilderijen en nog diverse klusjes gedaan worden. Daar zoek ik iemand voor. Graag wil ik hiervoor een offerte en een afspraak maken.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil een 3 deurs garderobekast in elkaar laten zetten. Graag prijsopgave

Draaisysteem van het zonnescherm repareren

Draaisysteem van het zonnescherm is afgebroken.

Rolgordijnen vervangen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen. Ze zijn al op maat. De oude rolgordijnen en de nieuwe ophangen. In een houten sponning.

Kattenren maken in tuin

Ik wil graag op korte termijn een kattenren in de tuin laten maken van ongeveer 1 meter lengte en 3.70 meter breedte met een deur die verder de tuin in gaat. Simpel rechthoek. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de prijzen daarvoor ongeveer? Zou er iemand vrijblijvend langs kunnen komen om een en ander door te nemen? Ik ontvang graag een prijs inclusief het installeren en in elkaar zetten van jullie bedrijf. Gaarne zo snel mogelijk een reactie.

Nieuw koord voor parasol

Toen ik mijn parasol omhoog wilde doen lukte dit niet omdat het koord was gebroken

Hor monteren op de achterdeur en tuindeur

Graag wil ik een rolhordeur laten monteren bij de achterdeur. De hordeur heb ik al reeds bij de Gamma aangeschaft. Hij moet ook op maat gemaakt worden, in de hoogte en misschien ook in de breedte. Ik hoop graag wat van u te horen.

Zonneschermen verwijderen

Ik wil graag twee zonneschermen van 4-5 m breed laten verwijderen en terugplaatsen in verband met schilderwerkzaamheden van de kozijnen. Ik woon op de zesde verdieping in Vlaardingen.

Hor monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren van 58 x 150 cm van Bruynzeel. Ze moeten op maat worden gemaakt en geleverd.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik wil twee rolgordijnen in mijn slaapkamer laten inmeten en monteren.

Bruynzeel hordeur laten plaatsen

Graag plaatsen van een Bruynzeel hordeur. Ik heb een houten kozijn waar het op geplaatst moet worden. Er zal een stukje van de hordeur af moeten.

Zonnescherm laten verwijderen

Ik woon op de 3de verdieping en wil graag mijn zonnescherm laten verwijderen wat gaat dit mij kosten en wie kan ik dit laten doen

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 3 horren monteren op houten kozijnen. Betreffen 2 vaste horren en 1 rolhor voor een Velux dakraam. Horren zijn al aangeschaft. Bleek toch wat lastiger in elkaar zetten dan gedacht.

Deurhor monteren

Onlangs heb ik een rolhordeur gekocht bij Gamma. Iemand uit de familie zou hem voor mij plaatsen, helaas gaat dat niet door. Het moet in een houten kozijn geplaatst worden. Ik wil de rolhordeur graag door jullie geplaatst hebben.