Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor laminaat vloer leggen:

laminaat vloer leggen

Graag zou ik een laminaatvloer willen leggen in de woning van mijn broer. Op dit moment ligt er een vynilvloer. Het materiaal, ondervloer en laminaat heb ik al aangeschaft. Het gaat om een oppervlakte van 32 m2
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat vloer leggen uit heel Nederland:

Laminaat vloer leggen behangen en schilderen

Ik wil in de woonkamer, slaapkamers en gang in een appartement laminaat aanleggen (bij elkaar circa 60 m2) en ook alle muren laten behangen in deze ruimtes. In het verleden hebben wij 46 rollen nodig gehad elk bestaande uit 3 banen. Wij hebben geen behang aangeschaft.

Kraken aan de vloer verhelpen

Ik ben net in een kleine studiokamer (ca. 3x3,5) op de eerste verdieping van een oud huis (ca. 1924) ingetrokken en de ondervloer balken schijnen hier in meerdere ruimtes te zijn vastgezet tegen het constante gekraak. De kamer is al vrij klein en precies in de loopgang (binnenkant huis ongeveer tot half in de kamer) zit kraakt het hevig en de door huurbaas (voor een andere klus) gestuurde aannemer gaf aan dat het niet te verhelpen is met wat schroeven door het laminaat. Gezien ik graag snel verder ga met de renovaties en inrichting zou ik het zo snel mogelijk gedaan willen hebben. Ik wil liefst per email benaderd worden gezien mijn telefoon niet altijd aanstaat.

Toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk

Aanleggen toilet: leidingen aanwezig (voormalig badkamer), maar zijn afgedopt. Zwevend toilet en fonteintje met ladekast. Vloer en wanden betegelen tot 120cm. Daarboven afwerken met stucwerk. In de werkkamer ondervloer en laminaat leggen, wanden met stucwerk afwerken. Nieuwe trap neerzetten. Zie de plattegrond voor afmetingen en meer details

Betonvloer met vloerverwarming storten

Ik wil vloerverwarming in mijn woonkamer laten plaatsen. Aan de bovenkant van het laminaat wat er nu ligt tot onderliggende betonvloer is 19.5 centimeter en die hoogte wil ik uiteindelijk ook bereiken. De ondervloer is nu van beton, deze moet worden opgehoogd. Eventueel isolatie eronder plaatsen. Ik strip de huidige vloer zelf. De oppervlakte van de woonkamer is ongeveer 25 m2. De aansluiting voor de vloerverwarming hangt al in de kelder (in de keuken zit al vloerverwarming en er zijn nog 3 aansluitingen vrij op die pomp). Het bevindt zich op de begane grond.

Tegelvloer (met vloerverwarming) laten egaliseren en laminaat leggen

Graag willen wij een prijs voor het egaliseren van een bestaande tegelvloer(met vloerverwarming) waar wij laminaat overheen gelegd willen hebben. Het is op de Begane Grond en de totale vloer-oppervlakte is circa 43 m2.

Woonkamer, hal, 2 slaapkamers

Wij hebben laminaat en ondervloer gekocht en willen dit laten leggen in de woonkamer, hal, en 2 slaapkamers. Het gaat om in totaal 60 m2. De plinten hebben wij niet. Het is in een appartement wat op de 1e verdieping ligt. Er is een betonnen vloer.

Vloer laten leggen

Ik heb een Laminaat Visgraat click vloer besteld die in een al gemeubileerde appartement gelegd moet worden. De oppervlakte is 60m2. Ik zorg ervoor dat alle meubels handig verplaatst worden maar ik heb iemand nodig die ervaring heeft met specifiek het leggen van Laminaat Visgraat ( click ). Geen plinten.

Bestaande vloer (eikenhout) slopen, vlak maken en andere vloer leggen.

Doordat mijn houten vloerdelen los beginnen te laten moet ik aan een andere vloer. Huidige vloer ligt er al 19 jaar in en heb deze overgenomen van de vorige huurder. Wat ik toen niet wist is dat deze vloer destijds in een beton/zandcementdekvloer gelegd lijkt te zijn. Moet dus helemaal verwijderd worden en daarna geegaliseerd. Wil dan ook heel graag advies van een vloerenexpert en ook wat er mogelijk is met mijn budget. Het gaat om in totaal circa 50 m2. nieuwe vloer. Weet nog niet of ik laminaat, pvc-stroken, of een andere vloerbedekking wil.

Vloer en plinten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die in een nieuwbouwwoning 120 m2 aan laminaat kan leggen op een betonnen ondergrond. Het laminaat is al aanwezig. Dit betreft 3 verdiepingen. Daarnaast graag hoge plinten plaatsen.

offerte laminaat visgraat 50m2

Ik heb een laminaat visgraat vloer gekocht. Alleen moet deze nog gelegd worden begin juli. (10 juli) Het gaat om ongeveer 50 m2

Partners

Partners van Casius