Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vianen of directe omgeving.

295 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, klussen in badkamer, vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, badkamer betegelen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vianen:

laminaat vloer leggen

Graag zou ik een laminaatvloer willen leggen in de woning van mijn broer. Op dit moment ligt er een vynilvloer. Het materiaal, ondervloer en laminaat heb ik al aangeschaft. Het gaat om een oppervlakte van 32 m2

Gordijnen in keuken ophangen

Ik heb een open keuken in de flat,er hingen daar gordijnen, maar mijn kind heeft helaas aan het gordijn getrokken en alles viel toen naar beneden. Ik heb nieuwe rode polyester gordijnen gekocht bij de praxis in Vianen. Graag wil ik ze laten ophangen door een klusjesman, tijdens schooltijden van me kids. Alvast dank, oja ik heb nog de oude roede misschien is die niet geschikt, en wat gaat het kosten alvast dank,

Sleuven in betonnen plafond frezen

Vanaf begin juni krijg ik de sleutels van mijn nieuwe woning. Ook dienen er enkele electriciteitsaansluitingen (lichtpunten) te worden verlegd. Lichtpunt Woonkamer Circa 1,5m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt eettafel Circa 2,5m / 3m vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. Lichtpunt keuken Circa 40cm vanaf bestaand lichtpunt verplaatsen d.m.v. sleuf maken in plafond. TV-kabels Sleuf maken, ongeveer 1,20m vanaf de grond omhoog. Voor de sleuven geldt dat de elektriciteit meteen doorgetrokken dient te worden, dus kant en klaar om lampen op te hangen. (Vanzelfsprekend moet er wel, waarschijnlijk met een detectieapparaat, worden gekeken dat er bij het frezen niet door een een andere kabelleiding vanuit de centrale doos wordt gefreesd.) Indien mogelijk ook weer keurig dichtmaken/opvullen van de sleuf. Werkzaamheden dienen op 02-06 of 03-06 te worden uitgevoerd.

WC pot vervangen en elektra vernieuwen

Ik wil mijn oude toiletpot verwijderen, afvoeren en daarna vervangen door een nieuwe. Ook wil ik al mijn stopcontacten vernieuwen, en een lichtschakelaar vervangen. De huidige zijn erg ouderwets.

Badkamer waterdicht/renovatie

Vanwege jarenlange lekkage moet ik zsm mijn badkamer waterdicht maken voordat het beton onderin gerepareerd kan worden. De badkamer is aan een renovatie toe dus dit kan dan ook gelijk gedaan worden maar het belangrijkste is een waterdichte douche om dit situatie te herstellen. De vloer en de tegels moeten er uit en alle badkamermeubels ook. Daarna moeten er nieuwe in geplaatst worden. De badkamer is 2,5 bij 2 meter.

Ophangen gordijn rails + gordijnen

Gaat om een betonnen plafond dus waarschijnlijk monteren mbv een klopboor, plafond is 260 cm hoog. Deze voor in de woonkamer maar hetzelfde gordijn komt ook in de slaapkamer te hangen dus deze handeling zal twee keer worden uitgevoerd

Hordeur plaatsen

Ik wil een hordeur opmeten en plaatsen voor kamerdeur naar buiten. Ik ontvang graag een offerte.

Zonnescherm verwijderen en later weer monteren

In verband met schilderswerkzaamheden wil ik de zonnescherm (knikarmscherm) laten verwijderen en deze na de schilderswerkzaamheden laten terugplaatsen. De breedte van het zonnescherm is circa 4,50 meter.

Hordeur plaatsen

Graag zouden we een al aangeschafte hordeur bij de Gamma willen laten plaatsen. Deze zal nog op maat gemaakt moeten worden. Het is een plissé hordeur.

Freeswerk en boorwerk

Voor ons nieuwbouwhuis willen wij graag op 2 maart, gleuf-, boor- en freeswerk uit laten voeren, hieronder de omschrijving van de werkzaamheden. Zolder: · 2 of 4 gaten ter behoeve van muurdoos (U50), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. Slaapkamer: · 1 of 2 gaten ter behoeve van muurdoos (U50), 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. · 2 gaten ter behoeve van muurdoos (U40), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in gipsblok. Woonkamer: · 2 gaten ter behoeve van een muurdoos (U50), 2 x 2 meter gleuf vanaf bestaand stopcontact in kalkzandsteen. · Sleuf 1,25 meter (3 cm breed en 2,5 cm diep) in kalkzandsteen · Lichtpunt in plafond (Betonplaten) verplaatsen, 2 meter Keuken: · Gat ter behoeve van een afzuiger naar buiten, kalkzandsteen/baksteen Algemeen: · Het betreft een nieuwbouwhuis · Graag de prijs per gat in kalkzandsteen en gipsblok opgeven omdat nog niet duidelijk is hoeveel gaten er nodig zijn wegens het niet bekend zijn van gebruikte stopcontacten. · Afstanden zijn een schatting · Gleuven zijn voor flexibele PVC buis.

Knikarmscherm beter ophangen

Ik heb een aantal weken geleden bij Gamma IJsselstein een knikarmscherm gekocht. Ik heb het scherm zelf gemonteerd, maar nu blijkt dat het scherm bijna niet meer op te draaien is. Het gaat ontzettend zwaar. Ik laat hier graag even naar kijken en het probleem voor mij oplossen. Graag even bellen voor een afspraak, niet mailen.

Verplaatsen elektrisch knikarmscherm

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om eventueel een knikarm scherm van mijn buurvrouw te laten plaatsen op ons huis (zij gaat verhuizen). Het is een elektrische van ongeveer 5 meter.

Lijmresten verwijderen

Na het verwijderen van de vloerbedekking zijn lijmresten achtergebleven. Ik wil graag hulp bij verwijderen hiervan, zelf lukt het ons niet. In de offerte graag prijs per m2 doorgeven (gaat om bijna het volledige appartement maar weet even niet hoeveel dit ook alweer was. Ongeveer 70 m2 gok ik). Appartement moet 1 juni worden opgeleverd aan de woningbouw, dus er is wat haast bij. Veel dank!

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Ik moet de huurwoning van mijn vader kaal en schoon opleveren. Er zit gelijmde vloerbedekking in de woning, die moet worden verwijderd. Kan ik op zich zelf, het lijkt niet heel vast te zitten, maar ik heb in ieder geval hulp nodig om de lijmresten te verwijderen. De woonkamer is 27 vierkante meter, de hal is 9 vierkante meter en de slaapkamer is 12 vierkante meter. Het huis moet per 1 juni worden opgeleverd, dus verwijderen moet voor die tijd zijn afgerond (kan elke dag tussen nu en dan wat ons betreft).

Tuintegels verwijderen en meenemen

Ik wil graag grindtegels weghalen en gelijk meenemen van een tuin 27 vierkante meter.

Douchestang ophangen

Wat zijn de kosten voor het ophangen van een douchestang in de douche?

Monteren van een wastafel meubel en een spiegelkast

Monteren van een wastafel meubel van 100 centimeter breed met dubbele wastafel en 2 kranen. Aansluiten van de kranen: er zit nu 1 aanvoer. Monteren van een spiegelkast met verlichting. Er zit nog geen aansluiting voor verlichting.

schuurdak vervangen

Het vervangen van een lessenaarsdak van circa 5 x 11 meter naar een zadeldak, voorzien van of dakpanplaten of eterniet golfplaten.

ramen vervangen

9 ruiten van de serre vervangen door ramen met roede verdeling.

Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk van aantallen wandkasten (5 x van 2 bij 3) en 2 muren (7x3) ongeveer in Vianen (Utrecht). De wanden zijn van "harde triplex wandpanelen" die geverfd dienen te worden. Eerst in de grondverf en dan weer definitief. Mag/kan ook in het weekend.

wij willen graag onze zolderkamer laten ...

wij willen graag onze zolderkamer laten behangen verfen en het dakraam moet worden gemaakt.

Lekkage schoorsteen i.v.m. afgevallen ...

Lekkage schoorsteen i.v.m. afgevallen stuk lood. Andere schoorsteen zit scheur in bovenplaat, evt. aansmeren en waterdicht maken.

Onze badkamer is geheel gerenoveerd door ...

Onze badkamer is geheel gerenoveerd door de Woningbouwvereniging, maar alleen de douchecabine (rechtstreeks op de grond) en een badkamermeubel moet nog worden geinstaleerd. Wij kunnen (durven) het helaas zelf niet. Wie wil ons uit de brand helpen ?

Ik wil een soort veranda aan huis. Ik ...

Ik wil een soort veranda aan huis. Ik heb een klein hoekwoninkje en wil daar een veranda aangebouwd hebben. Het gaat voornamelijk om het dak. Mijn budget is niet heel hoog dus ik wil ook wel advies over goedkoopste mogelijkheid. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn wil ik kijken wat ik ervoor uit wil geven. Het is de bedoeling dat de veranda ook een stukje de hoek om gaat.

Er zijn 4 groepen (3 algemeen, 1 ...

Er zijn 4 groepen (3 algemeen, 1 wasmachine) Werkzaamheden: - groepen toevoegen (zolder 1x, keuken 3x, badkamer 1x, reserve 1x) - toevoegen hoofdgroep en aardlekschakelaar - leidingen trekken/bedraden (keuken, badkamer, zolder)