Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Valkenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Valkenburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Valkenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Valkenburg of directe omgeving.

29 klanten uit Valkenburg bevelen een bij Casius in Valkenburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Valkenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Valkenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Valkenburg:

Pvc vloer leggen

We willen een pvc vloer leggen over de huidige tegels (oppervlakte is zo'n 30 m2). De vloer moet geëgaliseerd worden en het pvc moet gelegd worden.

Roljaloezie inmeten en monteren

Ik wil graag een (zwarte) roljaloezie laten inmeten en monteren. Deze zal ongeveer 64cm breed worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Optima zonnescherm ophangen

Ik heb een Optima vensterzonwering besteld. Verwachte levering 1 - 2 weken. Deze moet worden opgehangen. Het betreft een handmatig zonnescherm met een breedte van 2 meter.

Zonnescherm laten plaatsen

Op de begane grond wil ik graag mijn handmatige knikarm zonnescherm laten plaatsen. Deze is 3.30 bij 2.25 meter.

Montage harmonica doeken

Graag offerte voor twee harmonica doeken, het gaat om twee dakterrassen 1 van gevel naar gevel 6 meter en 1 van gevel naar gevel 8 meter. De spandraden moeten dus langer zijn, doek mag 5x3 meter zijn. Geheel moet makkelijk open en dicht te schuiven zijn, het is op een zorgcomplex. Graag een bedrijf uit de buurt die dit kan monteren en zo mogelijk leveren of in overleg met ons via Nesling kan aanschaffen. Doek moet antraciet zijn en bevestigingsmateriaal rvs. Graag een offerte voor levering materiaal en arbeid graag uitgesplitst.

wij willen graag de hele toilet ruimte ...

wij willen graag de hele toilet ruimte vernieuwen dat wil zeggen nieuwe tegels zowel op de grond als aan de muren gewone closet vervangen door een hangcloset en een nieuw fontein

Het realiseren van een tweede woonlaag ...

Het realiseren van een tweede woonlaag op een woonark van 12 X 4 meter met een betonnen casco. De huidige opbouw heeft en houten skelet en een gevelbekleding van vurenhout. Wij willen de extra woonlaag benutten voor het maken van drie slaapkamers. We willen de gehele bouw uitbesteden, behalve het schilderwerk binnen en buiten. Benodigde materialen: 3 binnendeuren, 3 binnenwanden (4 ruimtes), 4 buitenwanden, 3 ramen (ca 1 x1,5 meter, met 1 deel openslaand) en 2 vaste ramen van 1 x 1,5 mtr. Ramen van Meranti en voorzien van thermopane glas. Een trap. 4 radiotoren, elektra en stopcontacten. Alle vloeren en wanden dienen geisoleerd te worden