Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor defecte electrische zonwering demonteren en afvoeren:

Defecte electrische zonwering demonteren en afvoeren

Electrische zonwering van ca. 5.20m om de begane grond aan de muur van het huis in de achtertuin verwijderen en afvoeren
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor defecte electrische zonwering demonteren en afvoeren uit heel Nederland:

Ariston Velis boiler leveren en monteren

Via internet heb ik uw bedrijf gevonden, en ik ben eventueel geïnteresseerd om een boiler bij u te kopen. Zou u een offerte kunnen toesturen voor 2x boilers van 10 lts + montageservice? Bijzonderheden: Omdat er maar 1 electrische aansluiting aanwezig is, zullen beide boilers op een switch aansluiten moeten worden. Hierdoor is het niet nodig om een extra groep aan te leggen. Wanneer de eerste boiler geladen is, zal de andere boiler gaan laden (wisselwerking). Gezien er een extra boiler bij komt, zal hiervoor een extra kastje nodig zijn om deze in te kunnen plaatsten. Omschrijving werkzaamheden: • Het afsluiten van de water toevoer en het aftappen/verwijderen van de defecte boiler • Het leveren en plaatsen van 2 x nieuwe boiler met een warm water inhoud van 10 Liter • Het waterzijdig aansluiten van beide boilers • Het electrische aansluiten van beide boilers op een Switch • Het testen en in bedrijf nemen van beide boilers. Bij voorbaat

Vervanging electrische boiler

Defecte Inventum 80 liter boiler vervangen door precies dezelfde werkende Inventum 80 ltr boiler (reeds aanwezig). Gemakkelijk bereikbaar in bijkeuken. DUS: oude boiler afkoppelen (electra en water) en verwijderen, nieuwe boiler ophangen en aansluiten. Leidingen hoeven niet aangepast te worden. Materiaal verzorgd door: opdrachtgever. Graag prijsindicatie.

Gaat om meerdere kleine klussen in een ...

Gaat om meerdere kleine klussen in een appartement: aanbrengen intercom, alles reeds aanwezig, zoals aansluitschema, defecte electrische radiator in badkamer repareren, plafond badkamer sausen , plint vastzetten.