Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor badkamer verbouwen:

Badkamer verbouwen

Graag wil ik mijn badkamer verbouwen. De afmeting is ongeveer 200x215cm. In de badkamer moet komen: toilet, plafond met spotjes, badmeubel en inloopdouche. Wanden en vloer wil ik betegelen met grote tegels. Betreft een jaren 82 huis. Zie de foto's. Het moet eerst gesloopt en afgevoerd worden. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een goede badkamer.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

In ons nieuwe huis in Utrecht willen we de nodige dingen renoveren, maar het belangrijkste is de badkamer. Deze is nu nog erg klein en willen we daarom uitbreiden en renoveren. Er zit nu een douche en wastafel in, we willen die vernieuwen en ook een toilet aanleggen. We willen dit uiterlijk voor 1 oktober gedaan hebben.

Stucen van mijn woning

Ik ben mijn woning aan het verbouwen en zal graag een aantal wanden en het plafond willen laten stucen. Ik zoek hiervoor dus een vakman of klusser die mij kan helpen. Deel wand huiskamer en plafond woonkamer, hal en badkamer.

Badkamer verbouwen

Wij zoeken hulp bij het verbouwen van de badkamer, sloop en koop van onderdelen is al deels gedaan. Het houdt in verplaatsen van een aantal leidingen binnen de badkamer en waterdichten en plaatsen van de meubels. Badkamer is ongeveer 6.5-7 m2.

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik wil graag mijn badkamer gedeeltelijk verbouwen ivm lekkage. De badkamer is 2 bij 2,5.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De huidige spullen badkamer moet dus worden gesloopt en afval afgevoerd. De badkamer is 2,16 bij 2,01 meter. In de badkamer moet komen: ligbad zoals we nu hebben met douche, een glazen plaat aan de kop of voeteinde van bad die dient als douchegordijn, wc (sanibroyeur), grote wastafel waar je met zijn 2en aan kan staan. Vloer betegelen met middelgrote tegels. Wanden betegelen middelgroot (tot iets van hoogte van twee meter). De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag de badkamer laten verbouwen inc. wand en vloertegels , inloopdouche, wc , wastafel en badkamermeubels. De afmetingen zijn +/- 3l /2b /2h . Sloopwerk optioneel.

Badkamer verbouwen

We gaan onze badkamer slopen en zoeken iemand die de nieuwe wandtegels en meubels voor ons kan plaatsen. Er moet een nieuw hangtoilet in komen, een schuifdeur voor de inloopdouche, en een wastafel. De badkamer is 2 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer renoveren

Ik wil graag de badkamer renoveren/verbouwen. De opstelling blijft gelijk, maar dan met nieuwe tegels en nieuwe meubels. De badkamer is 220 cm x 280 cm. Het gaat om een nieuwe radiator, nieuw bad, nieuwe douche en nieuw wasbak met meubel. Daarnaast zijn alle wanden nu betegeld, maar we willen helft stuc en helft betegeld hebben.

Bad eruit en douchecabine erin

Ik wil de badkamer verbouwen, daar moet een spa bad uitgehaald worden en een douchecabine van 120x120 of 120x130 in komen.

Grote badkamer renovatie

Below the work to be done - we are looking for the most suitable offer. Verbouwen badkamer Slopen van bestaande badkamer (wastafelmeubel en spiegel herplaatsen), muurtje smaller maken, afvoeren van puin, aanpassen leidingwerk, egaliseren wanden, tegelen wanden, afwerken vloer, tegelen vloer, voegen tegelwerk, kitten, installeren sanitair, afwerken en schoonmaken van de ruimte. Sloopwerkzaamheden De volgende sloopwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Afdekken en beschermen looppad Verwijderen bestaand sanitair (wastafelmeubel en spiegel worden teruggeplaatst) Verwijderen bestaand plafond in douchedeel Verwijderen bestaand tegelwerk van wanden en vloeren Afvoeren puin Installatiewerk De volgende installatiewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Installatiewerk water, elektra en afvoer Tegelwerk De volgende tegelwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Voorstrijken wanden Wanden vervangen in douchedeel Egaliseren wanden Egaliseren vloer Kimband plaatsen Tegelen wanden Inwassen/voegen wanden Voorstrijken vloer Aarden douchevloer Tegelen vloer Inwassen/voegen vloer Montage De volgende montagewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Plaatsen en aansluiten bad Monteren badmengkraan Plaatsen douchedeur Monteren douchekraan/garnituur Monteren van badkamermeubel, kraan, afvoer, spiegel, Plaatsen en aansluiten wastafel Plaatsen en aansluiten radiator Afwerking De volgende afwerking wordt door ons voor u uitgevoerd: Afkitten geïnstalleerd sanitair en inwendige hoeken Opruimen en schoonmaken ruimte Materiaal De volgende materialen worden door ons aan u geleverd: Zandcement dekvloer Egalisatiemiddel wanden en vloer Leidingmateriaal water, afvoer, electra, cv Kimband Stucplaten douchedeel Stucmaterialen Tegellijm wand- en vloertegels Voegmiddel Kit Klein materiaal Afvalcontainer

Partners

Partners van Casius