Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lak radiator herstellen:

Lak radiator herstellen

Ik zoek een schilder die mijn radiator kan herstellen. Door een stoelleuning zijn er een 3 tal diepe krassen ontstaan in het paneel. Ik hoop dat de krassen weggewerkt kunnen worden. Mocht dat niet kunnen moet de gehele radiator opnieuw geschilderd worden. De radiator is 210 cm hoog en 60 cm breed.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lak radiator herstellen uit heel Nederland:

Decor radiator opnieuw verven

Wij hebben een decor radiator in de badkamer nieuw geïnstalleerd in februari 2008. Op bijgaande foto kunt u zien dat halverwege de radiator de lak in de laatste maanden kapot is gegaan. De afmeting van de radiator is H=1800 mm

Binnen houtwerk jaren '30 ensuite woonkamer

Het betreft het bijwerken en schilderen van alle houtwerk in de woonkamer, inclusief en-suite deuren, deuren, vaste kasten, raamkozijnen en radiator ombouwen. Dit dient te gebeuren in RAL 9016 lak op waterbasis.

Verschillende renovatieklussen in huis

Ik wil aantal klussen laten uitvoeren. Materialen heb ik niet in mijn bezit. Hieronder treft u een overzicht aan van de klussen: - Schilderen van leidingen verwarmingsinstallatie (16 meter). - Schilderen van een radiator aanzicht paneel (6 stuks). - Boorgaten in de buitengevel dichten tot 10 mm (2 stuks). - Boom verwijderen van 10 meter hoog. - Zonnescherm verwijderen van 4 meter lang. - Schoonmaken keukenblok ( incl. 1 afzuigkapfilter vetvrij maken). - 4 binnendeuren schilderen. - Plafond witten 92 m2. - Reparatie aan 38 gaten in de wanden en plafonds. - Reparatie stukwerk (plafonds keuken/badkamer), schimmel verwijderen 2.14 m2. - Wanden witten bij de trap 2.16 m2. - Verwijderen gordijnrail van 1.2 meter lang. - Verwijderen behang 257 m2. - 2 trappen verven (oude lak wegschuren +witten), elke trap heeft 13 treden. - Trapleuning vastzetten. - Verwijderen laminaat 2.4 m2. - Verwijderen vinyl 2.7 m2. - Verwijderen gelijmde kokosmat 2.45 meter groot. - Verwijderen lijmresten op de vloer 2.5 m2. - Doucheslang vervangen. - Vijver verwijderen uit de tuin. - 4 Schuttingdelen verwijderen.

Merbeau strokenvloer herstellen

Schade aan Merbau strokenvloer. Een radiator is op de vloer gevallen, daardoor is de vloer beschadigd. Dit repareren door: - de gehele vloer te schuren; - de gehele vloer drevelen en stoppen; - 2x tot 4x behandelen met lak.

vervanging oude radiator in de keuken door een verticale radioator

In mijn keuken hangt een oude radiator waarvan de lak versleten is en die te veel ruimte inneemt. Ik wil deze vervangen door een verticale radiator, hoeveel bedragen de kosten om een nieuwe radiator te installeren?