Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dakreparatie/renovatie in verband met lekkage:

Dakreparatie/renovatie in verband met lekkage

Ik heb daklekkage in mijn huis en schuur. Een deel van de dakplaten moet vervangen worden en misschien wil ik het hele dak laten renoveren. Er liggen zonnepanelen die verwijderd moeten worden. Ik heb een zadeldak en dakterras. Het huis is 5 bij 12 meter. De schuur is 6 meter lang. Het dak is dus ongeveer 100 tot 150 m2.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakreparatie/renovatie in verband met lekkage uit heel Nederland:

2-onder-1-kap woning verbouwen en uitbreiden

Het gaat om een totale renovatie en/of een aanbouw van 50 m2. Er zal een dakreparatie plaats moeten vinden, dakisolatie komen, de zolder moet begaanbaar gemaakt worden. Alle vloeren moet hersteld/vervangen worden. Het stucwerk van de gehele woning zal aangepast moeten worden, dakkapellen moeten vervangen worden, kozijnen moeten vervangen worden. Mijn keuken zal eventueel verplaatst moeten worden naar een aanbouw. De slaapkamer en de badkamer zullen eventueel verplaatst moeten worden. Ik heb een Terazzo vloer die hersteld moeten worden. Elektra moet totaal vervangen. Ik wil eventueel graag vloerverwarming (ik heb nu een houten vloer, dit zal vervangen moeten worden voor een betonnen vloer). Het gaat om een woning van 105 m2, 395 m3. Ik zou graag met een aannemer om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Daken van gebouwen renoveren

Ik wil graag daken van gebouwen laten renoveren, het gaat om 1480 m2 verdeeld over 2 gebouwen. Is gewoon nodig toe aan renovatie: wind- en waterdicht maken. Voor de eigenaar moeten er 3 prijzen komen. 1 voor dakreparatie om de problemen die er zijn op te lossen. 1 om een laagje over het gehele dak te leggen. 1 voor volledige renovatie. Graag eerst per mail contact.

Dakreparatie na daklekkage

Vannacht een lek gehad op een plat dak van mijn woning. Ik heb het gat/lek nog niet gevonden. Eerst dient de lekkage gevonden te worden alvorens er renovatie plaats kan vinden aan de binnenzijde van de woning.

Volledige renovatie van een woonhuis

We overwegen een huis te kopen. Het huis moet volledig van top tot teen gerenoveerd worden, van fundering tot dakreparatie, leidingen, isolatie, kozijnen, gevels, vloeren, badkamer, keuken, schilderwerk etc. etc. Voordat wij dit huis kunnen aanschaffen willen wij eerst weten wat het ons gaat kosten om te renoveren. Betreft een twee-onder-een-kap woning uit 1962. Woonoppervlak 143 m2.

Dakreparatie

Bitumen en houten gedeelte van de dakkapel zijn in slechte staat. Onlangs is een lekkage provisorisch verholpen door het branden van een lapje dakleer op de zwakke plek. Dit moet nagekeken worden en zo nodig gerepareerd. Het is geen puntdak, een klein dak met plat gedeelte. Verder zouden de boeidelen zijn weggerot, in welk geval deze vervangen moeten worden om overige lekkage(s) te voorkomen. Het huis heeft leien dakpannen met een dakkapel. Het huis gaat in de verkoop, dak moet lekvrij worden maar geen grootscheepse renovatie.

Nieuwe kozijnen met nieuw thermophane, ...

Nieuwe kozijnen met nieuw thermophane, vloer renovatie of vervangen, dakreperatie ivm lekkage, renovatie dakkapel, nieuwe voordeur met kozijn, badkamer opnieuwe betegelen, extra groepen voor elektra. Dakreparatie liefst snel, andere werkzaamheden kunnen later en in overleg.