Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor montage tuinkast praxis en slopen plus afvoeren oude:

Montage tuinkast praxis en slopen plus afvoeren oude

Tuinkast solid.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montage tuinkast praxis en slopen plus afvoeren oude uit heel Nederland:

Montage tuinkast

Montage van een nog te kopen tuinkast van Keter Optima Outdoor.

Ophangen van zonwering

Het betreft de montage van een zonnewering aan de achterkant van het huis. Het gaat om een zonnewering van het merk Optima, breedte 4,5 meter met een uitval van 2 meter. Aansluiting van de elektra kan in de tuinkast rechts en zullen we waarschijnlijk zelf grotendeels verzorgen. Bijgevoegd foto's van de locatie waar hij moet komen te hangen. De gevel is voorzien van Keralit, maar de plek waar de zonnewering moet komen is daarachter al extra verstevigd met hout. De zonwering wordt rond de 16e afgeleverd bij de Praxis hier vlakbij. Het heeft de voorkeur dat u ook het transport van de zonwering van de Praxis naar ons huis realiseert (wij hebben geen auto met trekhaak). Een aanhanger kunnen we bij de Praxis gratis lenen.

Montage houten tuinkast

Carla houten tuinkast van Praxis. Afmetingen 150x61x121 cm. Bleek bij levering dat deze nog gemonteerd moet worden. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen. Volgens bijgeleverde handleiding kan de kast in 1,5 uur in elkaar gezet worden, hulp zo snel mogelijk gewenst, in juni.

Tuinkast monteren

Een paar weken geleden is de tuinkast in de tuin door de storm onherstelbaar beschadigd. Ik verzoek u mij een prijsopgave te verstrekken van montage van deze kast en de bevestiging ervan aan de buitengevel, dit voor de verzekering. Uiteraard gun ik u de opdracht als de verzekeringsmaatschappij uitbetaald. Het gaat om de kast keter-outdoor-rattan-storage.