Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor knikarm zonnescherm plaatsen:

Knikarm zonnescherm plaatsen

Ik zoek iemand die vakkundig mijn knikarm zonnescherm kan plaatsen het is een beneden woning
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knikarm zonnescherm plaatsen uit heel Nederland:

Knikarm zonnescherm elektrisch maken

Ik heb momenteel een handmatig knikarmscherm van ongeveer 600x300 CM. Is het mogelijk dit scherm elektrisch te maken met een Somfy motor? Gaat om een vlonder welke leeg is dus installatie is relatief makkelijk.

Windscreen plaatsen

Ik heb een knikarm zonnescherm van 295 bij 250 cm gekocht, nu zoek ik iemand die dat vakkundig kan plaatsen, het is in een beneden huisje.

Gebroken kabel van het zonnescherm vervangen

Wij hebben twee knikarm zonneschermen hangen waarvan bij één zonnescherm de kabel is gebarsten. Het is een elektrisch zonnescherm en we willen hem graag gerepareerd hebben.

Knikarm zonnescherm aan balkonrand monteren

Wij overwegen een knikarmzonnescherm aan de achterkant van onze woning. Hij moet echter aan een balkon komen te hangen, waar het balkonhekwerk ook al op gemonteerd is (zie foto). Zelf kunnen we het niet. Gaat om een scherm van 5.50 meter breed, uitval 3 meter en elektrisch bediend met afstandbediening. Hoor graag meer. Met vriendelijke groet,

Zonnescherm verhuizen

Ik wil mijn zonwering met knikarm laten demonteren en op nieuw adres laten monteren. (4 meter lang).

Knikarmscherm laten plaatsen

Ik wil een knikarm zonnescherm laten monteren aan mijn gevel op de begane grond en ben mij aan het oriënteren op alle kosten. Ik wil een scherm van 5 meter lang gaan kopen. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de montage.

Groot knikarm zonnescherm vervangen

Wij zoeken een bedrijf dat voor ons een oud knikarm zonnescherm kan verwijderen en een nieuw knikarm zonnescherm van 500 cm breed kan monteren. Het gaat om plaatsing op de gevel van de begane grond. Door de breedte van het scherm zijn voor de klus wel 2 vakmensen nodig. Wij ontvangen graag uw offerte.

Knikarm zonnescherm bevestigen

Ik wil een knikarm zonnescherm van 3 meter,dat in mijn bezit is, op laten hangen

Knikarm zonnescherm laten bevestigen

Ik wil een reeds aanwezig knikarm zonnescherm van 3 meter breed aan de muur laten bevestigen.

Zonnescherm verwijderen op de 2e etage

Ik woon op de tweede verdieping van een appartementengebouw. Daar hangt een elektrisch bedienbaar knikarm zonnescherm van 4 meter lang. Het scherm is kapot en moet worden verwijderd en afgevoerd. Er is geen balkon aan die kant van het pand. Er is een liftbakje of een steiger nodig. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius