Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kast demonteren en afvoeren:

Kast demonteren en afvoeren

Kast demonteren
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kast demonteren en afvoeren uit heel Nederland:

Keuken verwijderen

Het gaat om het (netjes) demonteren van de oude keuken, ergens in de week van 20-24 oktober. De keuken bestaat uit: - Hoge kast, vriezer / koelkast - 30 cm lades - 60 cm Gasfornuis, oven, onderla - 30 cm lades - Hoekelement, uitschuifbaar - 60 cm Vaatwasser - 45 cm kraan/spoelbak - 45 cm gewone kast - composiet blad

Garderobekast demonteren en verplaatsen naar andere kamer

Ik wil een garderobekast (Staud Sinfonie) met 2 schuifdeuren, waarvan 1 spiegeldeur laten verplaatsen van een kamer naar een naastliggende kamer. In de kast zijn 3 planken en 3 rails bevestigd. Afmeting kast: 221 x 200 x 68 (hxlxb) cm.

Afzuigkap monteren

Ik wil een afzuigkap laten plaatsen en kan dat niet zelf. We gaan zelf de kast demonteren en verplaatsen. Er zit ook al een ventilatiegat. Dus alleen de afzuigkap bevestigen aan de muur.

Keukendemontage en -montage

Wij willen een L-vormige keuken laten demonteren en vervolgens monteren op een ander adres. De keuken is ongeveer 4,5 meter met in de hoek een apothekers kast. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor wat het zou gaan kosten. En per wanneer dat mogelijk is? Het is op korte termijn nodig.

Stuc-, schilder- en ander werk in de woning

Ik wil sierpleister laten verwijderen en de wanden glad maken. Er zit nu een heel lichte korrelpleister op. In de woonkamer + eetkamer = 63 m²: 4.84 breed x 6.86 meter diep x 2.70 meter hoog. Ook in de slaapkamer: 4 meter breed x 3.33 meter diep x 2.32 meter hoog: - Er is een kast 2.70 meter breed x 2.32 meter hoog; - Er is een raam van circa 80 cm breed x 120 cm hoog; - Er is een tweede raam van circa 160 cm breed x 120 cm hoog. Ik wil daarnaast graag: Groeven in de wand maken (ongeveer 3 meter); Elektra verbinding van wand lampen tot stopcontact; Twee wand lampen plaatsen (sluit de lampen op het stopcontact); Sierpleister verwijderen / terug glad maken (nu heel licht korrepleister)= 28 m². Laminaat vloer demonteren en afvoeren = 13,5 m² Oud houten vloer afschuren met schuurmachine = 13,5 m² 1 oude deur demonteren en afvoeren 1 nieuwe deur plaatsen Lijsten plaatsen rond het plafond Lijsten maken en plaatsen rond de ramen Plinten plaatsen rond de vloer Een wand behangen: 3,33 x 2,32 meter Twee wand verven: 2 x 4 x 2,32 meter Een kleine wand verven: circa 60 cm x 2,32 meter Alleen de verf heb ik gekocht. Van de andere materialen weet ik wel al wat ik wil hebben en dat koop ik bij Gamma. Dank u wel alvast voor uw reactie.

Kasten demonteren en monteren

In verband met het plaatsen van nieuw behang en vloerbedekking, graag offerte voor volgende opdracht: Kamer 1: 3 klerenkasten van 1 meter breed en 2,30 hoog demonteren en een na 2 dagen weer in elkaar zetten. Kamer 2: 1 klerenkast en 1 boeken kast van 1 meter breed en 2,30 meter hoog demonteren en na 2 dagen weer in elkaar zetten. De reden hiervoor is omdat wij behang en vloerbedekking gaan plaatsen.

IKEA garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil graag een IKEA garderobekast met 3 schuifdeuren laten demonteren en afvoeren. De kast is 2 meter breed en 2 meter hoog.

Keuken slopen en afvoeren

Graag willen wij een keuken laten slopen en afvoeren van 4 meter. De keuken bestaat uit een marmer blad, kleine vaatwasser en gas inbouw kookplaat en een Bosch oven. De oven en kookplaat dient bewaard te blijven voor hergebruik. Er hangen 4 kasten boven en een afzuiger. Alles dient ook afgevoerd te worden. Graag zouden wij ook een kast van 3 meter laten demonteren/slopen en afvoeren. Is het mogelijk om dit op 4 of 5 mei te doen.

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag een IKEA pax kast met 2 schuifdeuren laten demonteren, naar een nieuwe woning vervoeren en daar weer monteren. Beide woningen zijn in Amersfoort. De kast is 2 meter breed en 2,30 meter hoog. Het liefst dit project op 13 of 14 april laten plaatsvinden.

Badkamermeubel, -kast en -spiegel installeren

Oude badkamermeubel demonteren en afvoeren/meenemen. Nieuwe badkamermeubel (Merk Aquavive van Praxis) (80 cm breed) + kast (160 cm hoog) + spiegelkast (80 cm breed) (reeds aanwezig) in elkaar zetten en installeren/ophangen. Plus kraan (ook aanwezig) monteren. In de douche aan de buitenkant (onderaan) zitten 2 gipsblokken los. Repareren en 2 tegels (aanwezig) erop lijmen.

Partners

Partners van Casius