Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kast demonteren en afvoeren:

Kast demonteren en afvoeren

Kast demonteren
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kast demonteren en afvoeren uit heel Nederland:

Kasten demonteren, verhuizen en weer monteren

Ik wil eerst 1 kast laten demonteren en op nieuw adres laten monteren is ongeveer 2-3 km. Verder

IKEA-kast en uit elkaar halen, verhuizen en in elkaar zetten

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren op een ander adres . De kast is 2. 50 meter breed en 2. 36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed).

Kast monteren en demonteren

Graag wil ik een kast laten plaatsen en de oude kast laten demonteren en afvoeren van de oude materialen.

Kledingkast demonteren en opnieuw in elkaar zetten

Ik heb een kledingkast met schuifdeuren, de Alpha 150. Hij is gemonteerd maar niet goed afgemaakt. De deuren hangen onder los en ik heb nog veel schroefjes over. Er mankeert en ontbreekt van alles aan. Mijn vraag is kunt u deze kast gedeeltelijk demonteren en opnieuw in elkaar zetten? Nu kan ik niks met de kast.

Badkamermeubel ophangen

Wij willen graag een nieuw badkamermeubel van 60 cm laten monteren, inclusief het water aansluiten en met een spiegelkast daarbij. En graag de oude onder kast van 60 cm demonteren.

Demonteren en monteren Kewlox kast

Ik wil graag mijn kelox kast 2.66 x 1 meter x 36 cm laten demonteren en gemonteerd terug hebben in mijn bovenverdieping kamer

Keukenkast verwijderen voor ruimte om mini wasmachine te plaatsen

Ik wil een mini wasmachine (geen vaatwasser) plaatsen in het keukenblok. Op de plaats waar ik de wasmachine wil, zit nu nog een keukenkastje. Ik heb zelf getracht deze kast te verwijderen, door montagepunten uit te schroeven en de pootjes eronder vandaar te halen. Echter komt het kastje er nog niet uit en merk ik dat er nog verdere montagepunten zijn. Ik kom denk ik niet verder zonder grotere delen van het keukenblok te demonteren en weer netjes terug te plaatsen, en wil dit dus laten doen. Op de foto van het kastje dat verwijdert moet worden; direct links zit een vaatwasmachine. En er moet ook nog een kraan en afvoer voor de machine aangesloten worden.

Demonteren en afvoeren kledingkast

Ik heb een grote, zware kledingkast in de slaapkamer staan die uit elkaar moet worden gehaald en moet worden afgevoerd (op woensdagochtend wordt grofvuil in de straat opgehaald, dus als hij op dinsdag uit elkaar wordt gehaald kan alles aan de straat worden gezet, ongeveer 40 meter lopen - of zelf afvoeren is natuurlijk ook prima). De kast is ongeveer 240x300x65 cm en heeft schuifdeuren (waarvan een volledige spiegeldeur). Ik ben op dit moment nog op zoek naar een prijsindicatie, als dat OK is laat ik het graag door een vakman doen. Ik woon in een appartement op de 4e verdieping, maar we hebben een grote lift in het gebouw.

Zweefdeurkasten demonteren en weer monteren

Wij hebben een huis gekocht en in onze slaapkamer. In de kamer staan een grote z op maat gemaakte zweefdeurkast. Die moet worden verplaatst. Hij moet worden gedeeld. Een kast moet dan worden gedraaid en blijft in onze slaapkamer en de andere helft moet worden geplaatst in de tweede slaapkamer moeten dan 3 nieuwe eindschotten worden geplaatst, want nu heeft hij een eindschot en de andere kant staat tegen de muur van de douche. We weten niet welk merk de kast is en de vorige bewoner van het appartement zit in een tehuis en wij kunnen dit ook niet meer vragen. Ter verduidelijking hebben wij wat foto's ingesloten en twee plattegronden. Een bestaande situatie en een nieuwe situatie. Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen.

IKEA Pax kast demonteren en monteren

Ik wil graag onze IKEA PAX kast laten demonteren en monteren (op een verdieping lager). De kast is 2.50 meter breed en 2.36 meter hoog met witgelakte deuren. De kast bestaat uit drie delen (2 x 1 meter breed en 1 x 50 cm breed). Graag op zeer korte termijn (binnen enkele dagen).

Partners

Partners van Casius