Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kasten in badkamer ophangen:

Kasten in badkamer ophangen

Ik wil graag 2 hoge kasten van 40 centimeter breed en 197 centimeter hoog laten ophangen in de badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten in badkamer ophangen uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

De badkamer is ongeveer 8 m2. 2.47 meter hoog en heeft 2 ramen. Verwijderen: tegels, douche, 2 wastafels, 2 spiegels, 2 lampen boven wastafels, 1 wc en 1 bad, deze moet teruggeplaatst worden op een iets andere locatie, maar wel aan dezelfde kant. Plaatsen: 1 muurtje van ongeveer 200 x 60 cm, toilet met toilet douche, 2 wastafels met kasten, twee spiegelkasten met verlichting en twee kranen, bad met kraan, douche met doucheregenkraan en handkraan en een wc met toiletdouche. Het muurtje dienen betegeld te worden de vloer wordt betegelde en de wanden of tegelwerk of stuuk werk, zoals Beton Ciré. Leidingwerk verplaatsen van radiator over de lengte van de vloer en oude radiator verwijderen en afvoeren en nieuwe radiator plaatsen.

Badkamer slopen

Wij krijgen half juni de sleutel van een maisonnette-woning die wij hebben gekocht. Er is daar op de bovenverdieping een badkamer van 4 tot 5 m² die wij geheel willen laten slopen en afvoeren. De tegels moeten eruit, het bad, een wastafel met kasten, een staand toilet en een glazen douchecabine. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.

Montageklussen in de badkamer

Ik wil graag een (inloop) douche wand laten plaatsen en een badkamermeubel (1 wasbak, 1 kraan, en daaronder 2 kasten).

Slaapkamers en badkamer maken op zolder

Voor ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar een vakman die na de oplevering, onze zolderverdieping wil gaan indelen. Wij willen er een kleine badkamer met wastafel en douche maken, 2 slaapkamers en een overloop, waarop ook de wasmachine en droger komen te staan. Op een deel van de zolderverdieping moet een vlizo zolder komen met een vlizo trap. Gedetailleerde tekeningen hiervoor zijn aanwezig. We zijn op zoek naar een offerte voor het maken van de slaapkamers inclusief verwarming, elektra punten en lichtpunten. Ook willen we aan de achterkant een dakkapel laten plaatsen van ongeveer 1800 mm. (vergunning hiervoor is niet nodig). Op de voorkant van het huis is de dakkapel standaard geleverd bij de woning, deze hoeft dus niet meegenomen te worden in de offerte. Daarnaast willen we ook inbouwkasten op 1 van de slaapkamers laten maken en een maatwerk bureau en schappen laten maken. Op de overloop willen we maatwerk kasten om de CV ketel en om de wasmachine heen laten maken. Detailtekeningen zijn hiervoor beschikbaar.

Verbouwing en renovatie van het appartement

Het appartement is circa 33 m2 groot. De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Slopen van keuken, houten kasten, tegel vloer, 4.2 m2 2. Wegwerken van leidingen in keukenmuur en afwerking van muur voor schilderen, NIET schilderen 3. Installeren elektrisch boiler in keuken 4. Afwerking muur in woonkamer, beschadigd agv vocht ongeveer 30 x 30 cm 5. Vervanging radiatoren, 2x 6. Slopen tussenmuur, niet-dragend 7. Slopen klein badkamer, Toilet, douche, gootsteen, wandtegels, rekken, en afwerking muur voor schilderen,NIET schilderen 8. Vervanging leidingen in badkamer Eventueel aanvullende werkzaamheden/advies nodig. Graag ook indicatie van beschikbaarheid begin juli, overdracht van huis is 3 juli.

Badkamer en WC compleet verbouwen

Ik wil de badkamer (2,2 x 2) en de wc verbouwen. Bad eruit, inloopdouche erin. Wasbak, radiator, kasten vervangen. Evt leidingen weg werken in betonnen muren. Alle tegels vervangen, 60 x 30. Ook de wc moet gebeuren, zelfde stijl als badkamer. Ik zal zelf alle spullen kopen. Graag hoor ik van jullie,

Badkamer compleet laten slopen

Gehele badkamer slopen, gaat om een ruimte van 9m2 inclusief toilet, inbouwbad + ombouw, badkamermeubel inclusief 4 hoge kasten en 2 wasbakken en de tegels van de muur.

Uitgewoonde woning renoveren

Het huis is uitgewoond en door vandalisme en koperdieven beschadigd. De werkzaamheden dienen binnen 6 weken uitgevoerd te zijn. Start 3 april. Werkzaamheden algemeen: Verwijderen oude wand, vloerbedekking Nieuwe kozijnen, 7 x Vernieuwen elektra en meterkast Aanleggen CV en warmwatervoorziening inclusief nieuwe radiatoren. Begane grond, keuken, woonkamer, hal, werkkamer. Bouw nieuw toilet, verhogen vloer, nieuwe deur in draagmuur. Aanleg nieuwe elektra en (warm)watervoorziening keuken Doorbreken draagmuur tussen keuken en woonkamer Verstevigen/vlakken vloeren Verwijderen plafonds en oude haard. Verwijderen wasbak werkkamer Verwijderen vaste kast werkkamer Glad stuken wanden Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar 1e verdieping Verwijderen 2 vaste kasten Verwijderen 2 wastafels in slaapkamers Verwijderen 2 dakkapellen/vervangen met Velux Verwijderen doorgang tussen slaapkamer naar badkamer Verwijderen huidige badkamer, vaste kast en trap naar zolder Bouw nieuwe badkamer met deur, met betonvloer, inloopdouche, losstaand bad, wasbak, toilet Verstevigen / vlakken vloeren Verwijderen plafonds Glad stuken wanden Na isoleren schuine daken Nieuwe verlaagde plafonds met LED spots, dimbaar Aanleg nieuwe vlizo/harmonica trap naar zolder.

Badkamer vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 310 cm lang x 270 cm breed laten vernieuwen en ook vergroten tot 330 cm breed door een stukje van de kamer ernaast erbij te trekken.Die kamer heeft een gipswand. Ik wil ook een lichtkoepel die open kan - hier wil ik mee beginnen zodat tijdens sloopwerkzaamheden het stof zo ook naar buiten kan. Ik wil een mijn halfronde bubbelbad vervangen door eenzelfde model en ik wil een moderne douchecabine. Nu wordt de douche afgescheiden door een halfronde muur. Ik wil een combinatie van een badkamermeubel met kasten van 3 meter lang. Ik wil de huidige toegangsdeur laten vervangen door een schuifdeur. De zwarte tegelvloer moet gesloopt worden. Het toilet moet 20 cm worden verplaatst. Er moeten nieuwe wand- en vloertegels worden geplaatst, leidingwerk worden aangepast en een nieuwe radiator worden geplaatst. Ik maak graag een afspraak om de klus hier met mij te bespreken en mij te adviseren. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Badkamer stukadoren

Bestaande woning. De badkamer inclusief kasten voorzien van een beton look. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)