Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kasten in badkamer ophangen:

Kasten in badkamer ophangen

Ik wil graag 2 hoge kasten van 40 centimeter breed en 197 centimeter hoog laten ophangen in de badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten in badkamer ophangen uit heel Nederland:

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen van 4 bij 205 ik wil een inloopdouche toilet dubbele wastafel met kasten en betegeld

Spachtelputz in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Graag vraag ik een offerte aan voor een nieuwbouwwoning in Amersfoort.. Het betreft een eengezinswoning. Muuroppervlak is 231 m2. En word volgens de bouwer behangklaar opgeleverd. Klopt het dat er tegenwoordig gewerkt word met een flexibele stuc voor nieuwbouwwoningen wat de kans op scheuren verkleind? Bijgevoegd de tekening. WC en badkamer hoeven niet gedaan te worden. De schuine wanden op zolder (voor en achterkant huis) hoeven ook niet gedaan te worden, De overige wanden op zolder (links/rechts) graag wel (loopt in een punt). Verder eigenlijk alle muren. We hebben op dat moment nog geen vloer laten leggen. Dus dan hoeft er denk ik niets afgeplakt te worden? Mocht er geknoeid worden worden dan grote klodders wel weggehaald? De woning word eind december begin januari opgeleverd. Ik verwacht dat we in november hier meer over te horen krijgen. Graag laten we dan zo snel mogelijk stucen. Keuken is ook ingetekend. Mogelijk tot de hoogte van de afzuigkap niet stucen. (hangt even er van af of we alleen voor een smetplint kiezen of voor een betegelde achterwand. Het keukenwerkblad hoogte is 92 cm hoog. Naast de kookplaat staan twee grote kasten. (Exacte tekeningen van de keuken kunnen nog nagestuurd worden). Met vriendelijke groet , Miko Vivié wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Badkamermeubels monteren

Ik wil een aantal badkamermeubels laten bevestigen aan de wand in de badkamer. Het gaat om een spiegelkast, wandlamp, wastafel en wastafelkast en hoge kast. De kasten zijn al in elkaar gezet, het betreft alleen vakkundig bevestigen aan tegen wand.

Onderkast met lades maken voor de badkamer

Ik wil graag advies voor een onderkast met 2 lades maken voor onder een blad en 2 waskommen van 15,5 cm hoog 40 cm breed en 56 lang, vanaf het blad, plus 4 cm van het blad zelf. De bladhoogte plus de kommen zijn 90 cm. De lengte van het blad is 2,36 meter en is 62 cm diep. Het blad is kamerbreed van muur tot muur, Breedte wand 2,36 meter en de hoogte 2,57 meter. De kleur is lichtgrijs/wit beton gegoten. De tegels beton-look in een betonkleur van 46 x 90 cm zijn verticaal bevestigd. Waterdicht MDR. Geen grip aan de buitenkant van de kasten.

Kasten en ventilatie herstellen of vernieuwen

Kast 1: Lengte 127 cm, breedte 9.5 cm en diepte 6.9 cm. Kast 2: Lengte 34 cm, breedte 12 cm en diepte 7 cm. Het fineer van de kasten en de ondersteuning voor de plank is kapot. Tevens werkt het ventilatie systeem in de badkamer en de WC niet. Ik wil graag een oplossing.

Badkamerkasten vervangen en ventilatie aanleggen

Ik wil de badkamer kasten vernieuwen en een ventilatiesysteem installeren voor de badkamer en de WC. De hoge kast is lengte 127 cm, de breedte 9,5 cm en de diepte is 6,9 cm. De kleine kast is lengte 34 cm, de breedte is 12 cm en de diepte is 7 cm. Het fineer is kapot. De ondersteuning van de plank is ook kapot. De ventilatie werk niet.

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer laten renoveren. Alle spullen zoals een nieuw bad, tegels, meubels, een wastafel en kasten hebben we al uitgezocht. Wij zoeken dus een bedrijf die voor ons het werk wil uitvoeren. Het sanitair moet worden verwijderd en al het tegelwerk moet worden gesloopt. Daarna moet de badkamer weer worden opgebouwd. Er moet 8 m² vloertegels worden geplaatst van 60 x 60 cm en ongeveer 28 m² wandtegels van 30 x 60 cm. Een ruwe schets van wat het ongeveer gaat worden hebben we hier bijgevoegd. We hebben geen haast met de klus en willen die in goed overleg met u inplannen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Appartement voorzien van laminaat

Ik wil laminaat inclusief ondervloer plinten laten leggen in een appartement. Oppervlakte bedraagt ongeveer 90 m2. In de bijlage een plattegrond van het appartement. Hier dienen de badkamer, toilet, kasten en entree niet van laminaat te worden voorzien. Ik heb alles, behalve de plinten, hier al liggen. Wellicht kunt u één offerte maken met het leveren van de plinten en één zonder.

Badkamer renovatie

De badkamer is ongeveer 8 m2. 2.47 meter hoog en heeft 2 ramen. Verwijderen: tegels, douche, 2 wastafels, 2 spiegels, 2 lampen boven wastafels, 1 wc en 1 bad, deze moet teruggeplaatst worden op een iets andere locatie, maar wel aan dezelfde kant. Plaatsen: 1 muurtje van ongeveer 200 x 60 cm, toilet met toilet douche, 2 wastafels met kasten, twee spiegelkasten met verlichting en twee kranen, bad met kraan, douche met doucheregenkraan en handkraan en een wc met toiletdouche. Het muurtje dienen betegeld te worden de vloer wordt betegelde en de wanden of tegelwerk of stuuk werk, zoals Beton Ciré. Leidingwerk verplaatsen van radiator over de lengte van de vloer en oude radiator verwijderen en afvoeren en nieuwe radiator plaatsen.

Badkamer slopen

Wij krijgen half juni de sleutel van een maisonnette-woning die wij hebben gekocht. Er is daar op de bovenverdieping een badkamer van 4 tot 5 m² die wij geheel willen laten slopen en afvoeren. De tegels moeten eruit, het bad, een wastafel met kasten, een staand toilet en een glazen douchecabine. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er staan foto's van de woning op Funda.