Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Spijkenisse of directe omgeving.

1158 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, stacaravan laten slopen, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, betegelen over een bestaande vloer, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, kinderkamer gereedmaken, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Spijkenisse:

Defecte rolluiken repareren en kabels vervangen

3 rolluiken kapot/motor defect.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

De motor van mijn zonnescherm is overleden. De breedte is 6 m , uitval 3 of 3,5 m

Zonneschermdoek van een knikarmscherm vervangen

Het inmeten en vervangen van het zonneschermdoek, maten 440 x 200 cm

Doek van knikarmscherm vervangen

Doek is versleten, moet vernieuwd worden maten zijn br 440 *uitval 200

Montage tuinkast praxis en slopen plus afvoeren oude

Tuinkast solid.

Jaloezieën ophangen

Ik wil twee jaloezieën laten ophangen. Het gaat om 1 grote 1 kleine. De afmetingen zijn 140 bij 84 en 140 bij 230 cm.

Rolhordeur monteren

Graag zou ik een rolhordeur laten plaatsen. Het gaat om de deur naar de tuin. Ik regel zelf het materiaal, wat gaat mij dit kosten?

Een deurhor monteren

Graag wil ik een rol-hordeur in mijn woonkamer laten instaleren. Het betreft een standaard maat buitendeur op de begane grond (tuindeur).

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ik wil 1 klus laten uitvoeren : 1 sleuf van 1 meter in betonnen plafond tbv elektrabuis en nog 1sleuf van 20 cm in plafond tbv elektrabuis. Graag werkzaamheden uitvoeren voor 20 april. Alleen op 17 april is niet mogelijk.

Stormschade aan deurluifel herstellen

Met de recente stormschade is mijn deurluifel kapot gewaaid (zie foto). De schade heb ik opgegeven aan mijn verzekering die onderstaande vragen heeft alvorens ik de werkzaamheden door een bedrijf mag laten uitvoeren. De plastic platen die er tussen horen heb ik niet meer, zijn kapot gewaaid dus als er een geheel nieuwe dus compleet vervangde luifel geplaatst moet worden dan wil ik vragen dat mee te nemen in de antwoorden op de vragen cq offerte zodat ik dat voor kan leggen aan de verzekering. Bij vervanging gaat mijn voorkeur uit naar een houten deurluifel (zie foto's ter voorbeeld). - Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? - Hoeveel uur werk denkt het herstelbedrijf nodig te hebben voor de reparatie? - Welke materialen heeft het herstelbedrijf nodig voor de reparatie? - Wat kosten deze materialen? - Wat zijn de afmetingen van eventueel beschadigde muren, plafonds of vloeren? - Wat is het btw-percentage?

Knikarmschermen plaatsen

Wij zijn voornemens 2 knikarmschermen te kopen bij praxis. Ik ben heel benieuwd naar de prijzen van het plaatsen hiervan. Scherm 1 300x250 scherm 2 550x250 Graag prijsopgave voor handbediening en elektrische bediening. (Moet nog helemaal aangelegd worden) we zijn er namelijk nog niet helemaal uit of we handbediening of elektrisch willen nemen.

Plinten plaatsen

In de woonkamer moet de plinten worden geplaatst. Het gaat alleen om de woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 meter aan plinten.

Tuinschuttingen plaatsen

Ik wil 6 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. De tuin is alleen te bereiken via de binnenkant van de woning. Totale omtrek is 10,80 meter. Wij willen een hardhouten schutting hebben.

Kast monteren

Ik heb een kast gekocht bij de Gamma. Dit is een Oslo model van 200 bij 60 cm. Is er iemand die dit in elkaar zou kunnen zetten voor mij?

Douchecabine plaatsen

Wij overwegen om bij Praxis de douchecabine Pure Square 90 x 90 cm, productcode CAB077 aan te schaffen. Wij zullen zelf onze oude douchecabine met onderrand verwijderen en zoeken een vakman die de nieuwe cabine in elkaar kan zetten, kan plaatsen en aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Kast demonteren en afvoeren

Kast demonteren

Tegels verwijderen en afvoeren

Verwijderen 47 m2 vloertegels 24 m2 wandtegels Incl. Afvoer tegels

Naden van zonnescherm naaien

Ik wil het gemaakt hebben

Plavuizen verwijderen vanwege laminaat

Ik heb een plavuizenvloer die verwijderd moet worden om laminaat te leggen. De tegels zijn, hoogstwaarschijnlijk, verlijmd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en het puin dient te worden afgevoerd. De werkzaamheden dienen in de week van 14 augustus te worden uitgevoerd.

Zonnescherm vervangen

Ik heb een mooi elektrisch zonnescherm van 475 cm lang kunnen overnemen van mijn buren die gingen verhuizen. Het zonnescherm is al gedemonteerd en ligt in de achtertuin bij onze hoekwoning. Ik wil graag een oud knikarmscherm van de gevel op de begane grond laten verwijderen en het nieuwe scherm daar laten bevestigen. Daar zijn gelet op de grootte wel 2 vakmensen voor nodig. Er is al een opening in de muur aanwezig voor het aansluiten van de elektrakabel. Ik hoor graag wie hier tijd voor hebben en wat de kosten zijn.

Vloerbedekking trap verwijderen

I.v.m. verhuizing bij benadering in augustus 2017 moet mijn trap schoon opgeleverd worden, Er ligt vinyl op de trap gelijmd, Het is een dichte trap. Er ligt zowel vinyl de ligger en de staander. Mijn trap naar 2e verdieping is open en daar is vinyl al afgehaald alleen de lijm zit er nog op.

Rolhordeur plaatsen op houten kozijn

Ik wil graag een hoprdeur met onderaan een stoorplaat laten plaatsen. De afmeting van het houten kozijn en de hor komen niet overeen: iets inkorten in de hoogte en de breedte. De deur waar de hordeur geplaatst moet worden, draait naar buiten open. De Bruynzeel hordeur S800 is reeds in mijn bezit.

Reinigen van rolluiken van binnen en buiten

1 aan straatkant 2e etage br 3. 5 hOok 2e balkon br 1. 10 h 2. 0 en 2. 5 h 1.5

Gat boren door een betonnen wand

Ik overweeg om een split unit airco in mijn woning te gaan plaatsen en ben de kosten aan het berekenen. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het boren van een gat van 60 mm door een betonnen binnenmuur en door de buitenmuur.

Reparatie van een zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm van 5 meter en 2. 5 meter uitval deze is beschadigd door dat me schoonvader een sigaret naar buiten heeft gegooid. Nu wil de verzekering dit pas gaan behandelen als we een proforma hebben van de reparatie cq vervanging. van het doek het zijn in totaal 4 gaatjes.