Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Spijkenisse of directe omgeving.

1055 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: airco voor hele huis installeren, sloop- en aannemerswerk, rolluiken monteren en aftimmeren, glad pleisterwerk op wanden en plafon, raamdecoratie inmeten en monteren, raamdecoratie opmeten en monteren, plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie, diverse klussen in huis, diverse klussen in een appartement, laminaat leggen en woning schilderen, verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen, nieuwe woning opknappen, markiezen op kozijnen plaatsen, laminaat leggen en behang afsteken, laminaat en behang aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Spijkenisse:

Rolhordeur plaatsen op houten kozijn

Ik wil graag rolhordeur z.s.m. laten plaatsen. Rolhordeur is reeds in mijn bezit

Reinigen van rolluiken van binnen en buiten

1 aan straatkant 2e etage br 3. 5 hOok 2e balkon br 1. 10 h 2. 0 en 2. 5 h 1.5

Gat boren door een betonnen wand

Ik overweeg om een split unit airco in mijn woning te gaan plaatsen en ben de kosten aan het berekenen. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het boren van een gat van 60 mm door een betonnen binnenmuur en door de buitenmuur.

Reparatie van een zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm van 5 meter en 2. 5 meter uitval deze is beschadigd door dat me schoonvader een sigaret naar buiten heeft gegooid. Nu wil de verzekering dit pas gaan behandelen als we een proforma hebben van de reparatie cq vervanging. van het doek het zijn in totaal 4 gaatjes.

Stroomkabel van zonnescherm herstellen

De stroomkabel van de elektromotor is per ongeluk doorgeknipt (zie bijlage) en dient vervangen/gerepareerd te worden. Knikarmscherm is van 2005 type Palma. Het gaat om een vier aderige kabel van een meter of 3.

Plavuizenvloer verwijderen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een plavuizenvloer van ongeveer 55 m² in onze woonkamer. Het is onbekend of de plavuizen in een cementbed liggen of verlijmd zijn. Onder de plavuizen ligt vloerverwarming die als bijverwarming dient. We zullen zelf de parketvloer verwijderen die momenteel over de plavuizen ligt. We willen deze klus ofwel in het najaar van 2017 ofwel in het voorjaar van 2018 laten verzorgen.

Horren in houten kozijnen monteren

Monteren 5 horren in houten kozijnen. Betreft 2 deurhorren en 3 raamhorren.

Defect zonnescherm herstellen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van het merk Somfy. Helaas gaat hij niet meer uit en nu ben ik bang dat de buismotor versleten is. (het scherm is 12 jaar oud) Mijn vraag is:is het voor een schappelijke prijs te repareren?

GAMMA kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een Delta 200 zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Het is een Gamma kast. Afmeting 200 x 220 x 64 cm. Liefst zaterdag of maandagmiddag.

Kasten in badkamer ophangen

Ik wil graag 2 hoge kasten van 40 centimeter breed en 197 centimeter hoog laten ophangen in de badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Reparatie van een zonnescherm

Bovenop een serre zit een zonnescherm waarvan een rollint kapot is. Kan niet meer naar beneden schuiven.

Houten raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil graag twee houten raamdecoratie/jaloezieën laten inmeten en ook laten monteren.

TV met een beugel ophangen

Ik ga binnenkort een nieuwe Led TV kopen. De grote zal ongeveer 55" worden. De TV moet via een beugel aan een betonnen muur komen te hangen. Ik zou graag een globale prijs indicatie willen ontvangen.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij zijn een VVE van 4 appartementen. Wij willen graag onze bellen/ brievenbussen tableau vervangen. Het gaat dus om 4 brievenbussen (opbouw) met daarop een intercomsysteem minimaal met audio (video is een optie) en 4 toestellen voor in de 4 appartementen. Wat gaat dit kosten incl. Montage

Houten jaloezieën monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van houten jaloezieën voor mijn voor- en achterramen. Aan de voorkant dienen er drie separate te komen gemonteerd op de kozijnen. Waarschijnlijk 3 stuks van 115 x 210 cm zie bijlage voor de afmetingen. Aan de achterkant 2 stuks van 106 x 255 cm zie bijlage voor de afmetingen. Breedte van de jaloezie planken 50 mm kleur wit. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie graag zo snel mogelijk een reactie tegemoet.

Meerdere rolluiken plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de plaatsing van 5 rolluiken, de maten zijn: De lengte voor allemaal is 1.20 meter. De breedtematen verschillen wel: 2 x 45 cm; 2 x 55 cm; 1 x 1.40 meter, deze moet elektrisch bediend te zijn en de rest handmatig, graag een zo goedkoop mogelijke offerte opmaken. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Duo rolgordijn op een kunststof draai-/kiepraam monteren

Aangezien wij sinds ruim een week kunststof ramen hebben, willen wij passende duo rolgordijnen laten monteren voor de ramen in de keuken. Het gaat hierbij om 1 vast en 1 kiepraam.

Repareren lekkende Grohe douchekraan

Grohe Douche kraan gemonteerd in een RIHO Douche cabine druppelt water, dus lekt, deze te repareren.

Jaloezie in een Veluxraam monteren

In een Velux-dakraam wil ik een verduisteringsgordijn laten verwijderen en hiervoor in de plaats een jaloezie laten plaatsen. De jaloezie heb ik al vorige week bij de Praxis in Spijkenisse gekocht. Het raam is een GHL 304 (circa 50 x 70 cm).

Oogwindwerk van een zonnescherm vervangen

Ik wil graag het oogwindwerk van mijn zonnescherm laten vervangen. Het oog zelf is in tweeën gebroken.

Zolder geluiddicht maken

Ik wil mijn zolder (ong. 12 m²) geluiddicht maken i.v.m. muziekstudio. Daarbij gaat het om het trapgat en akoestiek van de ruimte. Het geluid moet zoveel mogelijk gedempt worden naar beneden. Buren maakt niks uit. Ik heb zelf al een vliering gemaakt boven het trapgat en ook een zanghok. Het moet afgemaakt worden. Zolder met schuin dak. Het zou makkelijk zijn als er eerst naar gekeken wordt.

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij willen graag de afvoer van de afzuigkap naar buiten toe laten maken. De buiten muur is van baksteen. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een koof om de afvoer heen. Graag ontvangen wij een totaalprijs hiervoor.

Oude bankstellen afvoeren

Een twee en drie persoons bankstel afvoeren naar de gemeente werf

Installatiepakket vodafone installeren

Ik wil graag zelf iemand die er verstand van heeft het pakket laten installeren want ik heb niet zoveel vertrouwen in de gratis monteur omdat deze niet voor vodafone werkt. En ik heb daar al eerder vervelende dingen meegemaakt. Het moet aangesloten worden op 5 juli a.s.

Knikarmzonnescherm monteren

Graag wil ik een knikarm zonnescherm op de begane grond laten monteren. Het scherm is 3 mtr breed. Bouten voor in de stenen muur zijn niet aanwezig. Graag de offerte en correspondentie via e-mail daarna telefonisch.