Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Spijkenisse of directe omgeving.

1088 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Spijkenisse:

Kast monteren

IKHEB EEN KAST GEKOCHT BIJ DE GAMMADE OSLO 2M H 060 BR KAN IEMAND DIE VOOR MIJ MONTEREN ? HET IS VOOR MIJ NIET TE DOEN IEMAND UIT SPIJKENISSE?

Douchecabine plaatsen

Wij overwegen om bij Praxis de douchecabine Pure Square 90 x 90 cm, productcode CAB077 aan te schaffen. Wij zullen zelf onze oude douchecabine met onderrand verwijderen en zoeken een vakman die de nieuwe cabine in elkaar kan zetten, kan plaatsen en aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Kast demonteren en afvoeren

Kast demonteren

Tegels verwijderen en afvoeren

Verwijderen 47 m2 vloertegels 24 m2 wandtegels Incl. Afvoer tegels

Naden van zonnescherm naaien

Ik wil het gemaakt hebben

Plavuizen verwijderen vanwege laminaat

Ik heb een plavuizenvloer die verwijderd moet worden om laminaat te leggen. De tegels zijn, hoogstwaarschijnlijk, verlijmd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en het puin dient te worden afgevoerd. De werkzaamheden dienen in de week van 14 augustus te worden uitgevoerd.

Zonnescherm vervangen

Ik heb een mooi elektrisch zonnescherm van 475 cm lang kunnen overnemen van mijn buren die gingen verhuizen. Het zonnescherm is al gedemonteerd en ligt in de achtertuin bij onze hoekwoning. Ik wil graag een oud knikarmscherm van de gevel op de begane grond laten verwijderen en het nieuwe scherm daar laten bevestigen. Daar zijn gelet op de grootte wel 2 vakmensen voor nodig. Er is al een opening in de muur aanwezig voor het aansluiten van de elektrakabel. Ik hoor graag wie hier tijd voor hebben en wat de kosten zijn.

Vloerbedekking trap verwijderen

I.v.m. verhuizing bij benadering in augustus 2017 moet mijn trap schoon opgeleverd worden, Er ligt vinyl op de trap gelijmd, Het is een dichte trap. Er ligt zowel vinyl de ligger en de staander. Mijn trap naar 2e verdieping is open en daar is vinyl al afgehaald alleen de lijm zit er nog op.

Rolhordeur plaatsen op houten kozijn

Ik wil graag een hoprdeur met onderaan een stoorplaat laten plaatsen. De afmeting van het houten kozijn en de hor komen niet overeen: iets inkorten in de hoogte en de breedte. De deur waar de hordeur geplaatst moet worden, draait naar buiten open. De Bruynzeel hordeur S800 is reeds in mijn bezit.

Reinigen van rolluiken van binnen en buiten

1 aan straatkant 2e etage br 3. 5 hOok 2e balkon br 1. 10 h 2. 0 en 2. 5 h 1.5

Gat boren door een betonnen wand

Ik overweeg om een split unit airco in mijn woning te gaan plaatsen en ben de kosten aan het berekenen. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het boren van een gat van 60 mm door een betonnen binnenmuur en door de buitenmuur.

Reparatie van een zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm van 5 meter en 2. 5 meter uitval deze is beschadigd door dat me schoonvader een sigaret naar buiten heeft gegooid. Nu wil de verzekering dit pas gaan behandelen als we een proforma hebben van de reparatie cq vervanging. van het doek het zijn in totaal 4 gaatjes.

Stroomkabel van zonnescherm herstellen

De stroomkabel van de elektromotor is per ongeluk doorgeknipt (zie bijlage) en dient vervangen/gerepareerd te worden. Knikarmscherm is van 2005 type Palma. Het gaat om een vier aderige kabel van een meter of 3.

Plavuizenvloer verwijderen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een plavuizenvloer van ongeveer 55 m² in onze woonkamer. Het is onbekend of de plavuizen in een cementbed liggen of verlijmd zijn. Onder de plavuizen ligt vloerverwarming die als bijverwarming dient. We zullen zelf de parketvloer verwijderen die momenteel over de plavuizen ligt. We willen deze klus ofwel in het najaar van 2017 ofwel in het voorjaar van 2018 laten verzorgen.

Horren in houten kozijnen monteren

Monteren 5 horren in houten kozijnen. Betreft 2 deurhorren en 3 raamhorren.

Defect zonnescherm herstellen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van het merk Somfy. Helaas gaat hij niet meer uit en nu ben ik bang dat de buismotor versleten is. (het scherm is 12 jaar oud) Mijn vraag is:is het voor een schappelijke prijs te repareren?

GAMMA kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een Delta 200 zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Het is een Gamma kast. Afmeting 200 x 220 x 64 cm. Liefst zaterdag of maandagmiddag.

Kasten in badkamer ophangen

Ik wil graag 2 hoge kasten van 40 centimeter breed en 197 centimeter hoog laten ophangen in de badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Reparatie van een zonnescherm

Bovenop een serre zit een zonnescherm waarvan een rollint kapot is. Kan niet meer naar beneden schuiven.

Houten raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil graag twee houten raamdecoratie/jaloezieën laten inmeten en ook laten monteren.

TV met een beugel ophangen

Ik ga binnenkort een nieuwe Led TV kopen. De grote zal ongeveer 55" worden. De TV moet via een beugel aan een betonnen muur komen te hangen. Ik zou graag een globale prijs indicatie willen ontvangen.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij zijn een VVE van 4 appartementen. Wij willen graag onze bellen/ brievenbussen tableau vervangen. Het gaat dus om 4 brievenbussen (opbouw) met daarop een intercomsysteem minimaal met audio (video is een optie) en 4 toestellen voor in de 4 appartementen. Wat gaat dit kosten incl. Montage

Houten jaloezieën monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van houten jaloezieën voor mijn voor- en achterramen. Aan de voorkant dienen er drie separate te komen gemonteerd op de kozijnen. Waarschijnlijk 3 stuks van 115 x 210 cm zie bijlage voor de afmetingen. Aan de achterkant 2 stuks van 106 x 255 cm zie bijlage voor de afmetingen. Breedte van de jaloezie planken 50 mm kleur wit. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie graag zo snel mogelijk een reactie tegemoet.

Meerdere rolluiken plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de plaatsing van 5 rolluiken, de maten zijn: De lengte voor allemaal is 1.20 meter. De breedtematen verschillen wel: 2 x 45 cm; 2 x 55 cm; 1 x 1.40 meter, deze moet elektrisch bediend te zijn en de rest handmatig, graag een zo goedkoop mogelijke offerte opmaken. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Duo rolgordijn op een kunststof draai-/kiepraam monteren

Aangezien wij sinds ruim een week kunststof ramen hebben, willen wij passende duo rolgordijnen laten monteren voor de ramen in de keuken. Het gaat hierbij om 1 vast en 1 kiepraam.