Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Spijkenisse of directe omgeving.

1203 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Spijkenisse:

2x Hor kiep/kantelraam op maat maken

Ik heb 2 kiep/kantelramen waarvoor ik al horren in huis heb die op maat gemaakt moeten worden. De horren komen bij de praxis vandaan dus het is van goeie kwaliteit. Het zijn kunststof kozijnen.

Tuinhuis leveren en opbouwen

Ik heb een tuinhuis heb ik bij de praxis gezien, dit wil ik graag hebben en door jullie laten opbouwen in mijn tuin. Het gaat om de Weka tuinhuis 123 GR. 3 antraciet van 6,01 m² Mijn tuin is ongeveer 36 m2.

Gat boren buitenmuur 127mm tbv afzuigkap

Gat boren in spouwmuur voor afzuigkap afvoer.

montage schouwafzuigkap vlak 90 cm

Ik ga mijn afzuigkap vervangen. Hij komt op dezelfde plek terecht, het gaat dus om de montage schouwafzuigkap. Het kanaal waarmee die aangesloten is, lijkt dunner te zijn bij de nieuwe. Ben opzoek naar een vakman die hem kan installeren.

Defecte electrische zonwering demonteren en afvoeren

Electrische zonwering van ca. 5.20m om de begane grond aan de muur van het huis in de achtertuin verwijderen en afvoeren

Vogelnest dakgoot onder pannen weghalen en afdekken

Ik wil onder de dakpan in hoek bij dakgoot een nest met vogels weg laten halen , is bij dakopbouw ik woon in spijkenisse. Is bij dakopbouw boven links bij regenpijp bij dakgootje daaronder. Zoe foto

Tuin hekken plaatsen en een poort

Met mijn buurvrouw willen wij een nieuw hek realiseren tussen. Wij zijn opzoek naar een partij die een simpel hek en poort kan realiseren en leveren. Het gaat om 6 meter aan hekken, en een poort van ongeveer 90cm. Ik wil een poort van ongeveer 1.70 of 1.80 hoog. Het is ook de bedoeling dat u dan de oude vervallen poort en schutting verwijdert.

Slot op de schuttingdeur laten plaatsen

Ik wil graag een slot met beslag in de deur van me schutting laten plaatsen.

Polycarbonaat platen op balkon monteren

Ik wil graag polycarbonaat platen aan de binnenkant van de balustrade van het balkon laten bevestigen. Het is een hoekbalkon, beide zijden zijn ongeveer 4 meter meter en 1,50 meter hoog.

Badkamer verbouwen

Graag wil ik mijn badkamer verbouwen. De afmeting is ongeveer 200x215cm. In de badkamer moet komen: toilet, plafond met spotjes, badmeubel en inloopdouche. Wanden en vloer wil ik betegelen met grote tegels. Betreft een jaren 82 huis. Zie de foto's. Het moet eerst gesloopt en afgevoerd worden. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een goede badkamer.

Kruipruimte schoonmaken

Ik zou graag mijn kruipkelder willen laten inspecteren en reinigen. Er komt een muffe lucht vandaan en het is er vochtig. Ik zou graag een offerte willen mbt de kosten. De oppervlakte is ongeveer 40m2

Het laten leggen plavuizen en vervangen van een raam

Ik heb twee karweitjes te doen . ik wil in de keuken plavuizen laten leggen. het betreft 2 bij 2 mtr, De plavuizen zijn al gekocht. Het oude laminaat is al weggehaald De oude witte plavuizen blijven zitten De tweede klus: Een bestaand raam, in de achterpui (2,20 bij 0,90 mtr ) eruit halen en een nieuw raam er in zetten. Nieuwe raam staat klaar benodigd materiaal is er , PHband en Kit Het oude raam wordt vervangen omdat er een fout in zit.

Afvoer afzuigkap naar buiten

Wat zijn de kosten om een afzuigkap op te hangen en een afvoer naar buiten te maken? Ik hoor het graag.

Twee trappen met laminaat bekleden

Wij willen twee trappen met ieder 12 treden laten laminaat leggen, ook de zijkant van de trap is aan vernieuwing toe. Wij gaan bij de praxis het benodigde materiaal kopen, wij hebben iemand nodig die dit kan installeren voor ons.

Aanhechten muurtje en plaatsen tuindeur

Muurtje moet aangeheeld worden en daarbij plaatsen van tuindeur. Graag eerst situatie bekijken, omdat er al een aantal materialen aangeschaft zijn.

Bestrating leggen

In mijn voortuin heb ik tegels en aan de rand een L-vormige bak van ongeveer 6x1 meter met planten. Aan de rand van de bak zijn er bakstenen. Ik wil de plantenbak weghalen en dat stukje betegelen. Ik heb de materialen om te betegelen nog niet. Graag een offerte hiervoor.

Gat boren in buiten muur beton

Ik wil graag een gat laten boren voor afzuigkap in de buiten muur, gaat om een betonnen muur op de begane grond.

Zwevende loungebank van in elkaar zetten

We hebben de zwevende loungebank gezien op de site, die je zelf in elkaar moet zetten. Daar willen we graag hulp bij. Wie kan ons daarbij helpen?

Lak radiator herstellen

Ik zoek een schilder die mijn radiator kan herstellen. Door een stoelleuning zijn er een 3 tal diepe krassen ontstaan in het paneel. Ik hoop dat de krassen weggewerkt kunnen worden. Mocht dat niet kunnen moet de gehele radiator opnieuw geschilderd worden. De radiator is 210 cm hoog en 60 cm breed.

Vervangen van de kachel

Ik koop een kachel bij praxis, nu moet een nieuw kanaal geplaatst worden van 15 cm diameter, en het vervangen van de reeds bestaande 11 cm pijp. Dus er is al een rookgas kanaal. Het gaat om de houtkachels Panadero model Suerte die een rookgas uitlaat heeft van 15 cm, de kachel die ik heb staan heeft een rookgas uitlaat van 11 cm, dus die pijp moet vervangen worden. Er is dus al een bestaande rookgas afvoer.

Stalen balk laten plaatsen

Ik wil een muur slopen. Het gaat waarschijnlijk om een draagmuur, en het sloopwerk kan ik zelf doen. Het gaat echter om een bind/ stalen balk te maken zodat de muur wel verwijderd kan worden. De muur zelf is ongeveer 3,5 meter. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Filter douchekraan schoonmaken

Ruim 6 jaar geleden is bij mij de badkamer geïnstalleerd. Nu heeft de regendouche er de laatste tijd niet zo’n zin meer in, er komt niet zo veel warm water meer uit waardoor het douche minder prettig is. Bij de overige kranen in huis speelt dit probleem niet. Ik ga er daarom vanuit dat het probleem niet de CV ketel is. Verder zit de douchekop niet verstopt, deze heb ik een paar weken geleden nog schoon gemaakt en met alleen koud water dan loopt de douche goed door. Zodra ik warm water ga toevoegen wordt de waterstraal beduidend minder. Nu ben ik bang dat het filter bij de warmwater toevoer wat verstopt zit. Ik heb op het internet de documentatie gevonden over de douche waarom het gaat. Mijn vraag is nu of er op korte termijn iemand tijd heeft om langs te komen om de boel van de muur te halen, filter schoon te maken en de boel weer te monteren en af te kitten. En dan maar hopen dat het probleem is opgelost Mocht u het idee hebben dat de oorzaak ergens anders ligt dan hoor ik dit graag.

Staand toilet plaatsen

Graag zouden wij een toilet willen laten plaatsen op de begane grond. Het betreft een staand toilet inclusief stortbak.

Kruipruimte uitzuigen van zand

Ik zoek een vakman die het zand uit mijn kruipruimte kan zuigen. De kruipruimte is 720 bij 250 cm groot en dient tot een diepte van 70 cm te worden uitgezogen. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Herstellen stucwerk en spuitwerk en plaatsen van kozijnen

Wij hebben kortgeleden werkzaamheden in onze woning laten uitvoeren. Helaas is dit niet helemaal gegaan zoals het moest. Nu moeten er herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. Het gaat om de volgende punten: Wij hebben 2 nieuwe deurkozijnen laten plaatsen, beide kozijnen zijn te hoog geplaatst waardoor kieren zichtbaar zijn. Beide kozijnen moeten opnieuw geplaatst worden waarvan 1 zelfs vernieuwd moet worden in verband met verkleuring. Plafond moet opnieuw wit gespoten worden (diamant korrel fijn) in verband met zichtbare donkere lijn, is veroorzaakt tijdens het spuiten van een andere muur (in kleur) en onzorgvuldig corrigeren. Keukenmuren zijn lelijke vegen zichtbaar, deze moeten opnieuw wit gespoten worden Muur naast de radiator is niet netjes afgewerkt, moet correct afgewerkt en gespoten worden De smalle muur links van de deur (radiator kant) heeft grijze vlekken omdat deze niet was afgeplakt voorafgaand aan het spuitwerk, moet opnieuw gespoten worden. Graag zouden we willen weten of u bovenstaande werkzaamheden kunt uitvoeren en eventueel een bezichtiging kunt inplannen om het een en ander te bespreken. Voor de volledigheid zijn er ook foto’s als bijlage toegevoegd van het uitgevoerde werk.