Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Spijkenisse of directe omgeving.

1049 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Spijkenisse:

Defect zonnescherm herstellen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van het merk Somfy. Helaas gaat hij niet meer uit en nu ben ik bang dat de buismotor versleten is. (het scherm is 12 jaar oud) Mijn vraag is:is het voor een schappelijke prijs te repareren?

GAMMA kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een Delta 200 zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Het is een Gamma kast. Afmeting 200 x 220 x 64 cm. Liefst zaterdag of maandagmiddag.

Kasten in badkamer ophangen

Ik wil graag 2 hoge kasten van 40 centimeter breed en 197 centimeter hoog laten ophangen in de badkamer. Er hoeft niets verwijderd te worden.

Reparatie van een zonnescherm

Bovenop een serre zit een zonnescherm waarvan een rollint kapot is. Kan niet meer naar beneden schuiven.

Houten raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil graag twee houten raamdecoratie/jaloezieën laten inmeten en ook laten monteren.

TV met een beugel ophangen

Ik ga binnenkort een nieuwe Led TV kopen. De grote zal ongeveer 55" worden. De TV moet via een beugel aan een betonnen muur komen te hangen. Ik zou graag een globale prijs indicatie willen ontvangen.

Brievenbussen en intercom systeem vervangen

Wij zijn een VVE van 4 appartementen. Wij willen graag onze bellen/ brievenbussen tableau vervangen. Het gaat dus om 4 brievenbussen (opbouw) met daarop een intercomsysteem minimaal met audio (video is een optie) en 4 toestellen voor in de 4 appartementen. Wat gaat dit kosten incl. Montage

Houten jaloezieën monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren van houten jaloezieën voor mijn voor- en achterramen. Aan de voorkant dienen er drie separate te komen gemonteerd op de kozijnen. Waarschijnlijk 3 stuks van 115 x 210 cm zie bijlage voor de afmetingen. Aan de achterkant 2 stuks van 106 x 255 cm zie bijlage voor de afmetingen. Breedte van de jaloezie planken 50 mm kleur wit. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie graag zo snel mogelijk een reactie tegemoet.

Meerdere rolluiken plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de plaatsing van 5 rolluiken, de maten zijn: De lengte voor allemaal is 1.20 meter. De breedtematen verschillen wel: 2 x 45 cm; 2 x 55 cm; 1 x 1.40 meter, deze moet elektrisch bediend te zijn en de rest handmatig, graag een zo goedkoop mogelijke offerte opmaken. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Duo rolgordijn op een kunststof draai-/kiepraam monteren

Aangezien wij sinds ruim een week kunststof ramen hebben, willen wij passende duo rolgordijnen laten monteren voor de ramen in de keuken. Het gaat hierbij om 1 vast en 1 kiepraam.

Repareren lekkende Grohe douchekraan

Grohe Douche kraan gemonteerd in een RIHO Douche cabine druppelt water, dus lekt, deze te repareren.

Jaloezie in een Veluxraam monteren

In een Velux-dakraam wil ik een verduisteringsgordijn laten verwijderen en hiervoor in de plaats een jaloezie laten plaatsen. De jaloezie heb ik al vorige week bij de Praxis in Spijkenisse gekocht. Het raam is een GHL 304 (circa 50 x 70 cm).

Oogwindwerk van een zonnescherm vervangen

Ik wil graag het oogwindwerk van mijn zonnescherm laten vervangen. Het oog zelf is in tweeën gebroken.

Zolder geluiddicht maken

Ik wil mijn zolder (ong. 12 m²) geluiddicht maken i.v.m. muziekstudio. Daarbij gaat het om het trapgat en akoestiek van de ruimte. Het geluid moet zoveel mogelijk gedempt worden naar beneden. Buren maakt niks uit. Ik heb zelf al een vliering gemaakt boven het trapgat en ook een zanghok. Het moet afgemaakt worden. Zolder met schuin dak. Het zou makkelijk zijn als er eerst naar gekeken wordt.

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij willen graag de afvoer van de afzuigkap naar buiten toe laten maken. De buiten muur is van baksteen. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een koof om de afvoer heen. Graag ontvangen wij een totaalprijs hiervoor.

Oude bankstellen afvoeren

Een twee en drie persoons bankstel afvoeren naar de gemeente werf

Installatiepakket vodafone installeren

Ik wil graag zelf iemand die er verstand van heeft het pakket laten installeren want ik heb niet zoveel vertrouwen in de gratis monteur omdat deze niet voor vodafone werkt. En ik heb daar al eerder vervelende dingen meegemaakt. Het moet aangesloten worden op 5 juli a.s.

Knikarmzonnescherm monteren

Graag wil ik een knikarm zonnescherm op de begane grond laten monteren. Het scherm is 3 mtr breed. Bouten voor in de stenen muur zijn niet aanwezig. Graag de offerte en correspondentie via e-mail daarna telefonisch.

Rolluiken laten monteren op eerste verdieping

Ik wil graag rolluiken laten monteren op de eerst verdieping. Het gaat om één luik van 2140 breed en 1850 hoog. Het andere luik is 2970 breed en 11850 mm hoog. De luiken hebben beide een elektrische motor. Er hoeft niets verwijder te worden.

Pergola laten plaatsen

Ik heb een Central Park pergola bij Praxis online gekocht . Die wordt deze week bezorgd. Hoeveel kost het plaatsen van de pergola?

Rolluiken op zolder plaatsen

Ik wil graag rolluiken laten plaatsen op zolder velux raam en 2x slaapkamer ramen ook van velux met schuine dak en nog een slaapkamerraam, maar gewone normale recht raam. Ik heb nog geen rolluiken.

Zonnescherm verwijderen en plaatsen

Ik wil graag een oud zonnescherm verwijderen en nieuw zonnescherm plaatsen. Het gaat om de plaatsing op het balkon. De breedte van het scherm is 3.95 meter.

Electrische zonwering plaatsen

Wat gaat het kosten om een elektrische zonwering te plaatsen? Het scherm is 450 cm breed en heeft een uitval van 250 cm, met opbouwschakelaar.

Spanplafond met LED-verlichting monteren

Wij zouden graag een hoogglans wit spanplafond in de badkamer willen laten maken met 4 led spotjes erin. De afmeting van de badkamer is 270 bij 270 cm.

Stormschade aan een zonnescherm repareren

Na een najaarsstorm in 2015 gaat ons elektrische zonnescherm niet meer open. Tevens zit het scherm verkeerd in de bak. Hiervoor zou ik graag een prijsopgave willen vragen.