Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Sliedrecht of directe omgeving.

233 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer plafonds van zeventig appartementen vervangen, badkamer renoveren, nieuwbouw stucen en vloertegels leggen, trap verplaatsen en draagmuren doorbreken, zwevend plafond realiseren om lucht en geluid te isoleren, badkamer renoveren, realiseren van een dubbele glazen deur, laminaat leggen, vervangen lekkend serredak en aanbrengen isolatie, betonvloer storten, spackspuiten met lichte korrel van gehele woning, badkamerrenovatie, asbest saneren, het betegelen van keuken bijkeuken en hal, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sliedrecht:

Binnendeur ophangen

We willen graag een nieuwe binnendeur laten plaatsen, deze bestellen we zelf. Eventueel willen we de gaten van de oude scharnieren in kozijn laten vullen. Er hoeft geen deur verwijdert te worden. De deur moet geplaatst worden in de woonkamer.

Betonnen dokshelter

Ik wil graag een offerte voor het maken van een dokshelter groot 350 m2. t.b.v. inrijden vrachtwagens voor lossen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Trappen renoveren

Er wordt een traplift geplaatst en voor plaatsing moeten 2 trappen opnieuw worden bekleed; 1 trap eveneens een nieuwe leuning. Beide trappen zijn open. Type bekleding in overleg.

Trapleuning plaatsen

Wij willen graag bij 2 draai trappen van 13 treden trapleuningen laten plaatsen. Zelf hebben wij al de beugels voor op de muur maar moeten nog de leuningen zelf hebben. Liefst wit of anders RVS. Hulp bij het uitzoeken welke is gewenst. Graag horen wij wat dit ongeveer gaat kosten. De oude leuningen waren 65 cm, 2 x 130 cm, 200 cm en 250 cm. De oude gaten zijn met verbouwen en door de stukadoor dicht gemaakt.

Zonnescreen monteren

Ik wil een zonwering monteren. Deze is 2,82 meter breed en 1,6 meter hoog. Op de 1e etage. Wij gaan het pas bestellen als we weten wanneer het klusteam kan komen en hoeveel dat gaat kosten. Deze moet op een stenen gevel.

Rolluiken aan de binnen en buitenkant reinigen

Ik wil graag 4 rolluiken op de eerste verdieping aan de binnen en buitenzijde laten reinigen afmeting rolluiken 140 x 130 aan de binnenzijde behoorlijk vervuild

2 kolomkasten ophangen in de badkamer

Namens een klant van Praxis Sliedrecht wil ik een offerte aanvragen voor de montage van 2 badkamermeubels. Het zijn 2 kolomkasten met een linkse en rechtse draaideur, die wij binnenkort bij hen afleveren. Zij willen deze graag laten monteren en ontvangen daarvoor graag vooraf uw prijsopgave. Zij beschikken niet over een email-adres. U kunt hen bellen op het GSM-nummer in de aanvraag.

Rolluik met elektrische bediening repareren

Wij hebben een rolluik met elektrische bediening (handschakelaar). Het rolluik gaat nog wel naar beneden, maar niet meer omhoog. Het rolluik is vijf jaar en vier maanden oud. Graag ontvangen we een offerte voor reparatie. Ons adres: Rivierdijk 175 Sliedrecht

Einhell airco verplaatsen na verbouwing

Vanwege vervanging achterpui is de airco buiten gedemonteerd en, compleet met slangen, in de slaapkamer geplaatst. Wij willen nu de airco graag opnieuw in gebruik nemen. Daartoe moeten de leidingen gedemonteerd worden en, nadat we die door de nieuwe pui hebben geleid, opnieuw laten aansluiten.

Kasten monteren

Uiteraard moet dit goed worden ingemeten van tevoren, maar hier ongeveer het idee: *2 x MDF dichte rechte kast met 2 x deuren met groeven, 4 x deuren in totaal. Afmetingen: Hoogte 260 cm. / Breedte 97 cm. (linkerkast) & 94.50 cm. (rechterkast) / Diepte 57 cm. Met 4 handgrepen en 10 witte legplanken (5 om 5). *Een zithoek tussen de kasten in de vensterbank. Oude vensterbank eruit, diepere dikke MDF vensterbank erin. Afmetingen: Breedte 154 cm. / Diepte 57 cm (gelijk aan kasten). *Met radiatorbekleding onder vensterbank (Ibiza MDF witte decorpanelen). Hoogte radiator ongeveer 70 cm. *Open kastruimte tegen plafond boven de vensterbank als verbinding tussen de 2 kasten met 1 tussenschot in het midden.

Diverse klussen op verschillende momenten

Wij hebben regelmatig behoefte aan een handyman in een gebied van circa 30 km rond Vianen. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het de- en monteren van meubels, aansluiten van apparaten, ophangen verlichting/gordijnen, enz. Soms ook uit te breiden met bijvoorbeeld laminaat leggen of klusjes in de tuin. Wij zijn daarom op zoek naar een handige, ervaren en flexibele klusjesman. Graag opgave van uw uurtarief, het werkgebied en evt. verdere voorwaarden zoals reiskosten e.d.

Gaten boren en sleuven maken in beton

6 gaten boren en sleuven maken in beton voor verdeeldoosjes van wcd's. Het is een heel harde muur, ik ben al een paar slijpschijven kwijt. Wat kost het om dit te laten doen?

Elektrische rolluiken repareren

Twee van onze elektrische rolluiken zijn defect. De motor draait wel maar de rolluiken lijken vast te zitten. Het bedrijf dat ze 2,5 jaar geleden heeft geplaatst is op geen enkele manier te bereiken. Het telefoonnummer is niet meer in gebruik en ook op mails reageren ze niet. We zitten dus met een probleem. Wie kan ons helpen?

Horren voor ramen laten monteren

Ik wil graag vier horren laten monteren voor de ramen. Het gaat om vier standaard draairamen en de horren moeten eerst op maat gemaakt worden, voordat ze gemonteerd kunnen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schaduwdoek monteren

Ik wil een schaduwdoek kopen en deze laten monteren bij mij thuis. De tuin is ongeveer 6 meter diep en 5 meter. Ik wil niet over de gehele tuin een schaduwdoek hebben. Graag ontvang ik van u advies over de mogelijkheden zodat ik het juiste doek kan bestellen en deze door u kan laten monteren.

Rolluiken monteren op zolder

Wij willen 2 rolluiken laten monteren op de dakopbouw met binnen handmatige bediening. Breed 341.5 cm, hoog 113 cm & breed 118 cm, hoog 113 cm. Eventueel heb ik een foto beschikbaar. Graag indicatie van de kosten in- en exclusief de rolluiken.

Zonnescherm monteren

Montage van een elektrisch zonnescherm op de begane grond. Zonnescherm is ongeveer 5 meter breed. Zonnescherm heb ik al aangeschaft.

Stofferen

Twee fauteuils moeten opnieuw bekleed worden.

Asbest verwijderen

In de garage zit asbest tegen het plafond, wat ik er graag uit zou willen hebben. Afmeting 6x3 meter dus 18 vierkante meter. Garage is leeg, dus de vakman kan er makkelijk bij.

Zonnescherm vervangen

Ik heb een zonnescherm, en dat wil ik laten verwijderen, maar krijg het zelf er moeilijk af door verroeste bouten. Tevens wil ik een nieuw zonnescherm kopen en laten plaatsen. Ongeveer 4 meter breed, uitval 2,5 meter en elektrisch. Wat zijn de kosten hiervan? Ik koop het zelf.

Kleine werkzaamheden

Opening naar de keuken maken. In de breedte 1 meter en hoog ongeveer 2 meter. Stopcontacten in de keuken verplaatsen. Aansluitingen van de keuken zoals water en elektra voor de nieuwe keuken verleggen/aanleggen. Leidingschema aanwezig.

Plaatsen toilet

Slopen oud toilet incl. afbikken van de tegels. Plaatsen nieuw inbouw reservoir + hang toilet. Opnieuw betegelen wanden toilet. Excl. inbouw reservoir, bedienings paneel, toilet pot en tegels. Incl overige materiaal.

Wij hebben een optie op een kavel in ...

Wij hebben een optie op een kavel in Sliedrecht. Wij hebben zelf een huis ontworpen in jaren 30-stijl met een dubbelde schildkap. De uitvoerige beschrijving van de wensen en 2 schetsen van de maten en indelingen van de begane grond heb ik ingescand beschikbaar. Indien u interesse hebt dit huis te bouwen en hier een passende offerte voor te maken dan komen wij graag in contact met u. Grond is ons bezit.

We willen de schoorsteen uit onze ...

We willen de schoorsteen uit onze woonkamer van het nieuwe huis slopen en misschien na overleg met de vakman. Helemaal verwijderen, dus ook in ons zoontjes slaapkamer en op zolder.