Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonwering plaatsen:

Zonwering plaatsen

Ik heb een zonwering (knikarm) met elektrische motor aangeschaft. Ik wil het laten monteren.
Onze klant uit Simonshaven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonwering plaatsen uit heel Nederland:

Lichtstraat plaatsen in keuken

Wij willen graag een dakraam/lichtstraat/lichtkoepel laten plaatsen in onze keuken. Onze keuken is gevestigd in de voormalige garage en heeft een plat dak. Wij zouden graag meteen zonwering vanaf de buitenkant erbij willen i.v.m. de warmte.

Plaatsing motor terras zonwering

Bij mijn moeder in Capelle aan den Ijssel wil ik graag een motor op een bestaande knikarm zonnescherm laten plaatsen. Ze is niet meer in staat om deze met de hand in en uit te draaien vandaar de vbraag voor een een elektrische bediening. Het scherm is ongeveer 3 meter breed en een uitval van 2 meter. Ik hoor graag wanneer het eventueel uitgevoerd kan gaan worden. Het liefst zo snel mogelijk.

Zonwering

Ik ben opzoek naar iemand die mijn tweedehandse goedwerkende zonwering kan plaatsen.

Buiten zonwering plaatsen op de eerste verdieping

De buitenzonwering plaatsten op de eerste verdieping

Lichtkoepel laten plaatsen

Ik ontvang graag de kosten indicatie, ( aanschaf en montage ), voor een lichtkoepel met ventilatie mogelijkheid op een platte dak met bitumineuze bedekking in de maat 200x100. graag ook het prijsverschil indien mogelijk om voor het openen, ( ivm ventileren), de bediening dan wel elektrisch of handmatig . plus de optie van zonwering .

Nesling Coolfit zonwering monteren

Ik wil graag mijn coolfit zonwering laten monteren. Daarvoor heb ik het bevestigingsmateriaal en flexibele paal inmiddels in huis. Het zeil (3x4m) kan aan twee zijden aan de houten gevelbekleding bevestigd worden. Hoek nr. 3 middels het plaatsen van een flexibele paal in het gazon

Overkapping

Ik wil graag een overkapping aan de achterkant van mijn huis laten plaatsen. De afmetingen van de overkapping zijn 9,7 m lang, 4,7 m breed en 2,7 m hoog. Graag optisch recht van glas en zonwering, eventueel lamellen als dat veel scheelt in prijs. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Zonwering verwijderen en een nieuwe elektrische plaatsen

Wij willen de zonwering uit de praxiskrant hebben, maar zijn op leeftijd dus kunnen niet zelf de oude verwijderen en de nieuwe ophangen. Nu willen wij weten wat dit ons gaat kosten. Wij hebben nu een zonwering met een stang en willen een elektrische. Bij de praxis hebben ze nu een aanbieden voor zo een zonwering, deze zouden wij eventueel zelf kunnen aanschaffen.

Nesling Pergola wall B 500 x 370 cm laten plaatsen

In onze achtertuin willen wij een Nesling pergola over ons terras plaatsen. De gewenste afmeting is 5 x 3,7 meter (wall B). Een van de lange zijden wordt bevestigd aan de woninggevel. De staanders zullen in de grond geplaatst worden. Aan de voorkant en een van de zijkanten willen we ook rolgordijn-zonwering toevoegen. Liefst komende maand, maar indien niet mogelijk is binnen de komende 2 maanden ook goed.

2 dakramen in schuin dak met dakpannen

In ons klein bijgebouw willen we 2 dakramen van onegeveer 78 x 186 of 94 x 186 plaatsen. er liggen nu dakpannen op en het zoldertje is afgetimmerd. Deze ramen gaan niet open maar er moet wel een vorm van zonwering op of onder komen.

Partners

Partners van Casius