Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardpen installeren

Het betreft het slaan van een aardpen.

Aardpen maken in een garagebox

Het betreft het slaan van een aardpen maken voor garage box. Op 1.5 meter begint het grondwater.

Aardpen laten slaan

Voor onze nieuwe woning moet een aardpen geslagen worden. Het betreft een dijkwoning. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. We laten dit bij voorkeur op een donderdag verzorgen.

Heipalen slaan voor een aanbouw

Voor het plaatsen van uitbouw willen wij graag de heipalen graag uitbesteden. Het betreft een uitbouw van 6 x 7 meter in de achtertuin. De tuin is via een steeg bereikbaar, circa 1,40 meter breed. De hei/boorpalen met een diameter van 250 mm mogen ongeveer 2,5-3 meter de grond in. Wij horen graag van u wat dit kostenplaatje zal zijn. Er zal een sonderingsrapport worden gemaakt. Uitvoering begin september. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Aardpen in historische woning slaan

In mijn nieuwe huis moet een aardpen geslagen worden. Het betreft een huis uit 1500. Dus nooit gebeurd.

Aardpen slaan

Graag zouden wij een prijsopgave willen krijgen voor het slaan van een aardpen. Het betreft een volkstuinen complex (aan de schie) en heb al wat research gedaan, volgens mij zouden we maximaal 3 meter nodig hebben. Ik hoor graag van jullie. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet,

Slaan van buispalen

Het betreft het slaan van 6 buispalen met een lengte van 6 meter en een diameter van 16,9 cm.

Aardpen slaan en op de meterkast aansluiten

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op de meterkast. Het betreft een bestaande woning.

Aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan omdat er een nieuwe meterkast wordt geplaatst. Het betreft een woonhuis. Uitvoering graag binnen 2 weken.

Aardpen voor een bouwkast slaan

Ik wil voor mijn bouwkast een aardpen laten slaan. De kast wordt 28 maart aanstaande aangesloten. Het adres is te Son en Breugel, het betreft een vrije kavel.