Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen.

Elektrische installatie in de garagebox aanbrengen

Het betreft het slaan van een aardpen en het plaatsen van een elektrische installatie in een garagebox. Er zal een separate installatie geplaatst moeten worden. De groepenkast zal 2 groepen krijgen voor de verlichting en voor de stopcontacten.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen gaan slaan in een winkelpand. Het pand betreft een winkel met kelder en 4 etages daarboven. De pen moet verbonden worden met de elektrische installaties.

Offerte voor slaan van een aardpen

Wat kost het om een aardpen door jullie te laten slaan? Betreft een tussenwoning in Heerhugowaard bouwjaar 1970. Aansluiten doen we zelf. Wat is de totaalprijs voor het slaan door jullie incl materiaal of excl?

Aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen laten slaan. Aansluiten kunnen we zelf. Het gaat puur om het slaan van de aardpen. Is de prijs in of exclusief materiaal? Het betreft tussenwoning in Heerhugowaard van bouwjaar 1970. Het maakt niet uit waar de aardpen wordt geslagen, zolang het de beste en goedkoopste optie is.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen ten behoeve van een nieuwe huisinstallatie. Hierna dient de pen aangesloten te worden op de meterkast.

Aardpen laten slaan

Het betreft het slaan van een aardpen.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Het betreft een huis uit de jaren 30 , er is recentelijk een nieuwe meterkast geplaatst. Huidige aarde loopt via de waterleiding die binnenkort vervangen gaan worden door kunststof leidingen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. In de eerste week van december moet het uitgevoerd zijn.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op meterkast en leidingen in meterkast. Betreft een nieuwbouwwoning in ter Aar (nabij alphen ad rijn)

Mantelbuis aanleggen naar meterkast/kelderkast en aardpen slaan

Ik ga de elektriciteitsmeter van de hal naar de kelderkast onder de trap laten verplaatsen (door Stedin). Het betreft een jaren '30 woning. Daarvoor moet een mantelbuis van 50 mm van naast de voordeur onder de hal door en door de kelderkast tot bij de nieuwe locatie van de elektriciteitsmeter worden aangelegd. Hier trekt Stedin dan de kabel door. De afstand is circa 4,5 meter. Ook moet een aarde worden geslagen en aangesloten. Graag ontvang ik offerte voor het aanbrengen van de mantelbuis en het slaan en aansluiten van aarde.