Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het maken van een nieuwe aarding vanaf de aardlekschakelaar naar nieuwe aardelektrode maken. De nieuwe aardelektrode dient in de grond geslagen te worden. Kunt u een offerte maken waarbij de arbeidkosten en materiaalkosten separaat vermeld worden.

Aardpen slaan en aansluiten

Betreft het slaan van een aardpen, aansluiten en doormeten. Loze leiding is aanwezig met daar achter meteen de meterkast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten (indien mogelijk 20-01 uitvoeren).

Aardpen slaan bij een appartement

Betreft een appartement op de eerste woonlaag, eronder bergingen en garages. Bouwjaar 1960. Er is nu geen goede aarding. Wel een meter met aardlekschakelaar. Ik wil dat in orde laten maken. Wil graag weten wat de kosten van een aardpen slaan zijn en of je dan op eerste woonlaag het elektriciteitsnet buitenom daarop kan aarden.

Aardingspen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen. De aansluiting op de meterkast hoeft niet uitgevoerd te worden.

Aardpen slaan en aansluiten

Betreft aarding aanbrengen op de begane grond, 15 meter diep (woning begeeft zich op 1e verdieping). Vervolgens doorvoeren van de aarddraad naar de eerste verdieping, aansluiten op het aardrail blok in de meterkast en herstellen vereffeningsleidingen in meterkast. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aardpen voor nieuwe aansluiting slaan

het betreft het slaan van een aardpen om een nieuwe elektra meter te kunnen aansluiten. Er is nu een tijdelijke elektra kast aanwezig.

Aardpuls laten slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen bij een VVE appartementencomplex met 5 verdiepingen. Er is namelijk nog geen aardpen aanwezig.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen en aansluiten op 4 kasten in een oud pand te Amsterdam.

Aardpen slaan en huisinstallatie daarop aansluiten

Het betreft een chalet op een vakantiepark. Het chalet heeft 1 x 10 Amp. Met mogelijk een verhoging in de toekomst naar 1 x 16 Amp. Het chalet heeft een aardlekschakelaar, maar geen centraal aardingspunt. Het chalet staat op zandgrond. Graag een prijs voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de huisinstallatie daarop.

Aardingspen slaan

Graag zou ik offerte aanvragen voor het aanbrengen van een aardelectrode op adres Dr. Schaepmankade 1R 1814 ra Alkmaar Het betreft een garage met betonvloer, bestrating voor de garage is uitgevoerd met klinkers. Het is wat mij betreft goed als de aardpen net voor de garage wordt aangebracht, Ik kan de leiding dan zelf naar binnen brengen omdat ik ook nog een gat moet maken tbv de kabel van Liander. Alvast bedankt voor uw reactie, P. Strijbis Hooftplein 19 1814zl ALKMAAR