Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Meterkast vervangen en aardpen slaan

Het betreft het vervangen van de meterkast met 6 tot 8 groepen plus aardlekschakelaar en aardepen slaan. Woning reeds aangekocht. Kan pas na 28-09-2017 in de woning.

Aardpen slaan voor verbeterde aarding

Aarding elektrische installatie is onvoldoende. Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op de meterkast. Betreft een bovenwoning (1e verdieping).

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen en aansluiten op de groepenkast.

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen en het aansluiten op de meterkast.

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin, (bomen/struiken/boomgaard/grasveld). Weet niet of dit vergunning plichtig is en ik weet ook niet hoe diep het water in de grond zit. Graag een vrijblijvende offerte voor wat betreft de mogelijkheden, en een prijsopgave. Mijn perceel heeft in totaal (inclusief bebouwing) een oppervlakte van bijna 1000 vierkante meter.

Waterpomp slaan of boren in tuin

Betreft het slaan van een waterpomp voor het vullen van vijvers en beregening van de tuin, de plek is goed te bereiken. Graag advies en een offerte.

Heipalen slaan

Het betreft om 5 heipalen een 16.8 en ongeveer 5 a 6 meter diep.

Waterput laten slaan in tuin

De tuin is vrij toegankelijk voor machines, het betreft een vrijstaand huis met een brede oprit en achter het huis een vrij veld. Plaats put en soort put nader te bepalen aan de hand van advies.

Grondwaterput slaan

Een grondwaterput slaan in de tuin. Het betreft een vrijstaand huis. Van alle zijden rondom de woning is de tuin goed te bereiken. Het liefst (maar ik weet wat dit betreft echt niet wat er mogelijk is) heb ik bijvoorbeeld een schakelaar, waardoor de sprinklers automatisch gaan draaien. Zou u langs kunnen komen om te opties met mij door te spreken en de situatie te kunnen bekijken. Graag zou ik een put hebben voor het najaar, want dan wil ik het gras laten inzaaien.

Aardpen slaan

Het betreft het laten slaan van een aardpen. Om het grondwater te bereiken is slechts 1,5 meter nodig. Er is dus een pen van 3 meter gewenst.