Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven:

Betreft slaan damwand/kadebeschoeiing grenzend aan tuin, met aanbrengen van grondankers. Totale lengte 5,5 meter. Uitbreiding met eventueel kleine steiger. Beschoeiing met storm door omvallende boom weggevaagd. Water is vaarroute.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Aardpen slaan en aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen en aansluiten op 4 kasten in een oud pand te Amsterdam.

Aardpen slaan en huisinstallatie daarop aansluiten

Het betreft een chalet op een vakantiepark. Het chalet heeft 1 x 10 Amp. Met mogelijk een verhoging in de toekomst naar 1 x 16 Amp. Het chalet heeft een aardlekschakelaar, maar geen centraal aardingspunt. Het chalet staat op zandgrond. Graag een prijs voor het slaan van een aardpen en het aansluiten van de huisinstallatie daarop.

Aardingspen slaan

Graag zou ik offerte aanvragen voor het aanbrengen van een aardelectrode op adres Dr. Schaepmankade 1R 1814 ra Alkmaar Het betreft een garage met betonvloer, bestrating voor de garage is uitgevoerd met klinkers. Het is wat mij betreft goed als de aardpen net voor de garage wordt aangebracht, Ik kan de leiding dan zelf naar binnen brengen omdat ik ook nog een gat moet maken tbv de kabel van Liander. Alvast bedankt voor uw reactie, P. Strijbis Hooftplein 19 1814zl ALKMAAR

Aardingspen aanbrengen

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten slaan van een aardpen in een vochtige kruipruimte met een klei-achtige ondergrond. Het gaat om een bestaande woning.

Aardpen laten slaan

De klus betreft het slaan van een aardpen. Het gaat om een bedrijfspand.

Aardingspin slaan

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten slaan van een aardpen inclusief montage en materialen. Het betreft een privé woning, bestaande bouw.

Aardpen slaan en op groepenkasten aansluiten

Het betreft het slaan van een aardpen en deze aansluiten op 3 verschillende groepenkasten.