Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv scherm repareren:

TV scherm repareren

Ik heb een Samsung UE43MU6100WXXN VAN 3 maanden oud waar de scherm van kapot is kunt u deze repareren? Zo ja wat kost het en kan ik voor de verzekering een offerte krijgen.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv scherm repareren uit heel Nederland:

Offerte verzekering tv reparatie

Tijdens het klussen is de TV van de muurbeugel afgevallen. Het TV scherm zelf vertoont geen zichtbare schade, het is bijna 100% zeker dat het probleem zich intern bevind. Kabels zijn gecontroleerd en zijn goed. TV gaat niet meer aan, stand-by ook niet. Het betreft een: Panasonic TXL47E5E 47 inch televisie van het jaar 2012. Graag ontvang ik voor de verzekering een offerte.

Samsung LED TV-scherm repareren

Op 1 juni kocht ik een LED tv in de mediamarkt , na het kopen en installeren van de tv trof ik een grote scheur aan in het scherm. Later contact opgenomen met Mediamarkt en hun zeiden dat ze mij niet konden helpen wegens dat ik de doos niet meer had. Deze had ik weggedaan wegens dat het een erg grote doos was en ik die niet in huis kon houden.

Samsung TV repareren

Heb een barst je in me scherm waardoor er strepen zijn. Nu heb ik een offerte nodig voor de verzekering. Samsung ue55mu6120

TV scherm repareren

Mijn tv is kapod. De beeldscherem is kapot.

TV-scherm repareren

Tv is omgevallen waardoor er nu een barst in scherm zit, zwarte vlekken boven in beeld en de bovenste rand is kapot. Verzekering wil een offerte zien waarop staat dat tv niet te maken is of wat de kosten zijn om te repareren. Tv komt uit 2013 en kostte toen 329 euro.

TV reparatie

Graag zou ik een offerte/ prijsopgave willen ontvangen voor mijn defecte SAMSUNG UE55KU6000WXXN tv. Deze heeft namelijk een barst in het scherm. De tv komt uit 2016 oktober.

Led tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.

LCD televisiescherm vervangen

Er zitten barsten in het LCD-paneel nadat de t.v. voor-over op het scherm gevallen is. De rand van het paneel is aan de zijkant een klein beetje uit de omlijsting gesprongen. Het gaat om de 4k televisie van Samsung, de ue50ku6000.

Tv en tv scherm repareren

Schakelaar Philips kapot

Scherm van LED-tv repareren

Mijn Led tv scherm kreeg een stootje en heeft nu verschillende gekleurde strepen in het midden van de scherm. Om de schade te kunnen melden moet ik van de verzekeraar een offerte laten maken.