Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor garderobekast monteren:

Garderobekast monteren

Ik heb een garderobekast lucca 120 bij jullie gekocht. Bij het uitpakken ben ik door mijn knie gegaan. De dozen zijn uitgepakt. Gaarne offerte voor het inelkaar zetten.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garderobekast monteren uit heel Nederland:

Garderobekast met schuifdeuren monteren

I need someone to assemble garderobe kast: w*h 250*236 which consists of 3 parts (1m, 1m, 0. 5m) and 2 full glass Schuifdeuren.

Lundia garderobe kast inmeten en plaatsen

Ik heb in mijn slaapkamer een nis van ongeveer 192 x 263 x 61 cm (H X B X D). Ik wil daar een Lundia garderobekast op maat in. Ik wil de kast door een vakman laten inmeten en na levering laten monteren, inclusief schuifdeuren. Graag ontvang ik uw globale prijsindicatie.

Montage van een garderobekast

Monteren, plaatsen in de slaapkamer van een Lundia garderobekast (via Gamma besteld) met 2 schuifdeuren, hoog 230, breed 150 en diep 60 cm. De kast zal worden afgeleverd op huisadres binnen 3 weken.

Garderobekast en kolomkast monteren

Montage garderobekast Kim driedeurs. Er is ook nog een Handson kolomkast Acer/Cella door Gamma geleverd. In die moet ook gemonteerd en opgehangen worden. De garderobekast komt deze week binnen.

Twee kasten monteren

Ik wil graag twee kleding kasten van 120cm breed, 50cm diep en 200cm hoog laten monteren. Betreft een zweefdeurkast (alpha) en een garderobekast (kim) tweedeurs met twee lades. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gardarobekast monteren

We hebben een garderobekast (zweefschuifdeurkast) gekocht bij Gamma en deze willen we in elkaar laten zetten. Kast van 202 cm bij 200 cm breed, met legplanken en 1 roede. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten .

Monteren van een kast

Ik wil graag een kast - die wij gaan kopen bij Gamma - laten monteren. Het gaat om de Alpha zweefdeurkast (garderobekast, 2 meter breed).

Kledingkast monteren

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van een garderobekast. Betreft een 3-deurs kast met een tweetal lades, een hanggedeelte en legplanken.

3-deurs garderobekast monteren

Ik wil graag een offerte voor 3 deurs garderobe kast monteren. Afmeting van de kast is 201 x 147 x 50 cm. Er hoeft geen oude kast verwijderd te worden.

Interieur van garderobekast inmeten en monteren

Ik wil een nieuwe kastindeling op maat ingemeten en gemonteerd hebben. Dit mag zelf gebouwd worden of via Storemax besteld. Het betreft een inbouwkast, de 3 schuifdeuren hangen er al, maar kunnen in overleg vervangen worden. Globale afmetingen: 2.34 meter breed en 2.60 meter hoog en 65 cm diep. Bij voorkeur wil ik contact per mail.

Partners

Partners van Casius