Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Schiedam of directe omgeving.

1185 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, schutting op maat maken x2, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schiedam:

Elektrische boiler plaatsen

Hhet plaatsen van een elektrische boiler van 80 liter inclusief montage en installatie.

Fornuis stekker monteren

Ik heb een fornuis waarvan een stekker gemonteerd moet worden. Het gaat om een Beko FSS56000GW type: HS0069N13.

Storemax kast in elkaar laten zetten

Storemax kast in elkaar zetten.

Deur plaatsen

Ik wil een deur laten plaatsen in de woonkamer naar de tuin toe. Ik zou hier graag een offerte van willen. De afmetingen weet ik niet.

Schutting vervangen

Ik wil mijn houten schutting aan de achterzijde verwijderen en vervangen. Hij is 5 meter lang. Ik schaf het materiaal aan. De oude schutting moet weggehaald worden.

Plafond isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn plafond van 50 m2 kan isoleren. Het plafond is al verlaagd alleen nog niet geïsoleerd.

Jaloezieën inmeten en monteren

Wij willen graag voor onze openslaande deuren + lange raam jaloezieën, 3 stuks in totaal. De deuren zijn 2.40 meter hoog en 1.94 meter breed en het kozijn 2.40 meter hoog en 94 cm breed. Echter laten wij de jaloezieën goed inmeten door de vakman en hierna monteren.

Elektrisch zonnescherm repareren

Ik hoor wel een klik, maar het scherm zakt niet meer.

Klussen in mijn huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten vervangen dan wel herstellen. Het gaat om 14 keukendeurtjes, 1 koelkast, 1 afzuigkap en als het mogelijk is 1 draaiend raam.

Schutting vervangen

Ik wil een schutting laten vervangen, maar van te voren iemand langs laten komen die een offerte met mij kan maken voor de spullen die ik nodig heb voordat de schutting geplaatst kan worden. Ik wil mijn schutting hoger hebben dan dat hij nu is. De oude schutting staat nog en zou meegenomen moeten worden.

Houten jaloezieën versmallen

Ik wil graag witte houten jaloezieën bij jullie bestellen die allen in de breedte innemen. Het gaat om 2 x een raam van 76 x 180 cm. Dus dan zou ik jaloezieën van 80 x 180 cm kunnen kopen en 4 cm in kunnen laten nemen. Ook heb ik 1 raam van 112 x 180 cm, voor dit raam zou ik jaloezieën van 120 x 180 cm kunnen kopen en deze 8 cm in laten nemen. Wat zou dit mij kosten?

TV scherm repareren

Ik heb een Samsung UE43MU6100WXXN VAN 3 maanden oud waar de scherm van kapot is kunt u deze repareren? Zo ja wat kost het en kan ik voor de verzekering een offerte krijgen.

Reparatie- en herstelklussen in huis

Op de zolderetage is er in het stucplafond een scheur ontstaan op de rand van het houtwerk aanhechting aan het kozijn. Dit is over de volledige breedte van de slaapkamer, circa 5 meter. Graag willen wij dit gerepareerd en gesausd zien. Daarnaast zijn er wat kleine klussen: - Ophangen van plafondverlichting op de 1e en 2e etage en wat kleine reparaties aan de muur. Deze ook eventueel sausen.

Gaten boren op balkon

Ik wil graag vragen hoeveel het zou kosten om 6 gaten te laten boren voor keilbouten op ons balkon. Het is een balkon aan de rand van de flat met vrij harde muren (beton). Ik heb foto's toegevoegd van ons tweede balkon waar deze al zijn bevestigd. In foto 1 ziet u een keilbout in de muur In foto 2 ziet u een keilbout in de tegengestelde muur In foto 3 ziet u een voorbeeld van ons al afgezette balkon. Nogmaals, het gaat dus alleen om de 6 gaten boren voor de keilbouten, het gaas eromheen spannen kunnen we zelf. Graag hoor ik hoeveel dit zou kosten inclusief voorrijkosten en dergelijken. Ik hoop dat dit voldoende info is, als ik meer info moet geven hoor ik dat graag. Ik ben zelf geen expert vandaar de gebrekkige info.

Tafelpoten verhogen

Ik wil graag 4 tafelpoten van een landelijke eettafel van het merk flamant, met 3 cm laten verlengen. De onderkant van de poten is 3x3 cm Graag ontvang ik een offerte betreffende de mogelijkheden en de kosten.

Horren op maat laten maken

Graag wil ik horren op maat laten maken. De afmetingen staan in de bijlage.

Gordijnrails ophangen en gordijnen inkorten

Gordijnrails ophangen, gordijnen bevestigen, gordijnen inkorten.

Steigerhouten schilderij laten ophangen

Wij hebben recentelijk een zeer zwaar steigerhouten schilderij aangeschaft. We willen dit graag door een expert laten ophangen, zodat we zeker weten dat het veilig hangt. Het schilderij is 1,00 bij 1,13 meter. Zie bijlage voor een foto van het schilderij. Graag ontvangen wij een offerte voor bovengenoemde klus. Bij voorbaat dank en groet.

Gordijnrails ophangen

Gordijnrails ophangen. Het gaat om 4 meter rails, te bevestigingen aan het betonnen plafond.

Raamdecoratie aanbrengen en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Opmeten van gordijnen 3 x, ophangen van de gordijnen en rails (beton) in woonkamer en twee slaapkamers, blinderende raambedekking (plastic folie al in de flat) laten aanbrengen op keuken raam. Ophangen van 2 lampen aan het plafond.

Garderobekast monteren

Ik heb een garderobekast lucca 120 bij jullie gekocht. Bij het uitpakken ben ik door mijn knie gegaan. De dozen zijn uitgepakt. Gaarne offerte voor het inelkaar zetten.

Toiletbril monteren

Ik heb een toiletbril die ik niet gemonteerd krijgt. Kunt u een prijs inicatie sturen hoe duur het is om het te komen plaatsen?

Dak vervangen of repareren

We moeten het dak van onze appartement vervangen of repareren. In het rapport staat dat het 48 m2 is. Ook moet de goot vervangen worden en gaat het om een schuin dak met dakpannen.

Raam uit kunststof kozijn verwijderen

Ik wil mijn raam uit het kozijn hebben in verband met dat ik mijn bank niet door de deur krijg. Het gaat om een ruit van 240 x 130. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is op de begane grond en goed bereikbaar.

Meubel met ingebouwde gelhaard monteren

Ik ga via een Groupon-aanbieding een TV-meubel kopen met een ingebouwde gel-haard. Ik wil deze graag laten monteren. Het is een wit meubel met daarboven een zwarte opzet voor de inbouwhaard. Verder is er een deel waar de TV op geplaatst kan worden. Ik kan een link aan u sturen met alle gegevens. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.