Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Schiedam of directe omgeving.

1116 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schiedam:

Kast monteren

Ik ga via een Groupon-aanbieding een TV-meubel kopen met een ingebouwde gel-haard. Ik wil deze graag laten monteren. Het is een wit meubel met daarboven een zwarte opzet voor de inbouwhaard. Verder is er een deel waar de TV op geplaatst kan worden. Ik kan een link aan u sturen met alle gegevens. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Keukenapparatuur vervangen en/of installeren

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser, een oven en een afzuigkap plaatsen. In de keuken is er nu geen vaatwasser en dus ook geen aansluiting hiervoor. Er is momenteel een combi magnetron ingebouwd. Deze wil ik vervangen door een inbouw oven. De huidige afzuigkap is een inbouw vlakscherm afzuigkap. Deze wil ik vervangen door een schouw of anders schuine afzuigkap. Op 28 augustus ontvang ik de sleutel.

Systeem plafond plaatsen in de badkamer

Ik wil mijn badkamerplafond van 2 x 3 meter laten vernieuwen. Ik wil er een systeemplafond in of gipsplafond. Ik kan de materialen hiervoor zelf aanschaffen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Hordeur laten plaatsen

Graag wil ik weten wat een plissédeur plaatsen kost. Ik moet hem nog kopen.

Klussen in huis

Wij hebben een bestaande woning gekocht en krijgen daarvan op 29 augustus de sleutel. We willen vanaf 8 september gaan verhuizen en in de tussentijd graag enkele klussen laten verzorgen. Er is op de 1e verdieping een kledingkast waarvan we de opening willen laten dichtmaken. Een nieuwe opening moet aan de andere kant van de kast worden gemaakt. Verder hebben we enkele elektra-aansluitingen met een trekkoord. We willen die trekkoorden graag laten vervangen en er schakelaars laten plaatsen. Mogelijk is er nog een andere elektra-klus. Het is mogelijk om even een afspraak te maken met de huidige eigenaar, zodat we de klussen ter plaatse kunnen bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Behangwerkzaamheden in woning

Ik wil mijn gang en hal van circa 26 m2 laten behangen met vinyl behang.

Houten kozijn voorzien van hor

Rolhordeur of pliseé plaatsen. Volgens mij een standaard deur (0.90 x 2.05 meter) met een houten spanning. Materialen in overleg.

Plafondventilator ophangen aan balkenplafond

Wie kan voor mij een ventilator ophangen aan een balkenplafond? Tussen 2 balken in. Tussenruimte is daar 80 cm en de bedrading moet vanuit de balk getrokken worden naar de goede plaats. Wat is de prijs?

Hordeur kleiner maken en monteren

Ik heb een Bruynzeel hordeur 500 serie 100 cm breed en 215 cm hoog gekocht. Deze moet gemonteerd worden en de maat moet veranderd worden.

Glasvezel vanuit meterkast aansluiten op "wijkmeterkast"

Ik wil de glasvezel kabel doortrekken naar de centrale wijk meterkast om de kabel te laten werken.

Horren in de woning monteren

Horren plaatsen voor 5 ramen (Screenlite) en 1 schuifpui (Bruynzeel). De horren moeten nog wel op de juiste afmeting afgesteld worden. Alle horren zijn al aangeschaft. Wij hebben houten kozijnen.

Roljaloeziën opmeten en monteren

Wij zijn aan het kijken of wij bij jullie 5 roljaloezien kunnen bestellen. Alleen is het zo dat wij niet zeker weten hoe we dit op zouden moeten meten/op moeten hangen. Vraag ontvangen wij hier dan ook een vrij blijvende offerte voor. Mocht de prijs aantrekkelijk genoeg zijn dan kunnen jullie deze klus uitvoeren.

IKEA garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil graag een IKEA garderobekast met 3 schuifdeuren laten demonteren en afvoeren. De kast is 2 meter breed en 2 meter hoog.

Gordijnrails buigen en plaatsen

Ik wil afhankelijk van de prijs voor twee slaapkamers een gordijn rails laten buigen en plaatsen. Het betreft een erkertje in de slaapkamer.

Brievenbusen plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor ons project Euroscoop te Schiedam. Het zou gaan om een brievenbussencluster, een geheel met 7 brievenbussen. De bussen moeten buiten geplaatst worden. Vrijstaand.

Klussen in huis

Ik wil graag enkele klussen in mijn woning laten verzorgen. Ik wil een opbergkast van 2 meter hoog en 3 meter breed laten verwijderen en afvoeren. Verder wil ik mijn oude laminaat laten verwijderen en afvoeren en daar 12 m² nieuw laminaat en plakplinten laten leggen. Ik zal zelf voor de materialen zorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Horren op maat maken en monteren

Ik wil 8 horren kopen en deze op maat laten maken en laten monteren. Deze horren kunnen eventueel ook door de vakman worden aangeschaft. Het gaat om horren voor vier slaapkamerramen in de dag, een hor in de badkamer in de dag en horren voor drie dakramen op de dag. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuinschermen neerzetten en gordijnrails bevestigen

Graag zou ik 3 tuinschermen willen neerzetten in de tuin. Exclusief materiaal. Daarnaast wil ik graag gordijnrails laten bevestigen, 2 slaapkamers, dus 2x. Exclusief materiaal. Wat zouden de kosten hiervoor zijn? Zou u mij een aparte prijsopgave willen geven voor beide klussen. Graag een schriftelijke offerte per e-mail.

Zonnescherm motor vervangen

De motor van mijn zonnenscherm is kapot. Het gaat om woning op tweede verdieping. Kunt u me zeggen wat de kosten zijn en wanneer kunnen we afspraak maken? Met vriendelijke groet.

Houtrot aan erker repareren

Ik wil graag een klus laten uitvoeren aan mijn erker. Aan de buitenkant heb ik wat houtrot geconstateerd. Deze verrotte delen wil ik laten vervangen. De erker is ongeveer 2.50 meter hoog en ongeveer 3 meter breed.

Laminaat leggen en badkamerruimte aanpassen

Ik wil een aantal klussen in mijn woning laten verzorgen. Ik heb een aantal maanden geleden lekkage gehad in mijn badkamer, waardoor ik waterschade had aan mijn laminaatvloer. Ik heb dit al met de verzekering afgehandeld. Ik heb inmiddels 40 m² laminaat met ondervloer gekocht en wil dit graag in mijn woonkamer laten leggen. Ik wil ook graag bespreken op welke wijze mijn badkamer van 4 m² kan worden vernieuwd. Ik wil daar misschien ook een toilet laten bijplaatsen. De huidige toiletruimte wil ik dan laten aanpassen voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Ik maak graag een afspraak, zodat ik mijn wensen kan bespreken. Ik ontvang graag een offerte in posten.

Inmeten en monteren van horizontale jaloezieën

10 ramen in 4 slaapkamers Horizontale jaloezieën wit hout 50 mm

Horizontale jaloezieën inmeten en ophangen

Inmeten en ophangen van horizontale jaloezieën. 10 ramen in 4 slaapkamers. Wit houten jaloezieën van 50 mm.

Diverse werkzaamheden in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren,materiaal heb ik in bezit. Slaapkamer: muren verven,nieuwe plinten,elektra werk. Badkamer: oude silicoon voeg rondom vernieuwen. Hal: plinten zetten, elektra. Woonkamer: 2 muren stuken, kozijn schuren en verven, radiator bekleding plaatsen , plinten plaatsen, elektra werk. Keuken: plinten en elektra.

Horren in deuren plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing van 3 deur horren. Het gaat hierbij om 2 deuren met houten kozijnen en 1 deur met een kunststof kozijn.