Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Schiedam of directe omgeving.

1186 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer renovatie, garage afbreken en puin afvoeren, schilderwerk en laminaat leggen, vaste trap naar zolder, keukeneiland maken, kelder laten uitzuigen, electrische bediening zipscreens monteren, toiletrenovatie, vloer- en montagewerk in de woning, klussen in een winkelruimte, schilderwerk in huis en advies over voortuin, zonnewering plaatsen, stutten van een schouw, dubbel chalet waterpas zetten, kruipruimte opschonen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schiedam:

TV scherm repareren

Ik heb een Samsung UE43MU6100WXXN VAN 3 maanden oud waar de scherm van kapot is kunt u deze repareren? Zo ja wat kost het en kan ik voor de verzekering een offerte krijgen.

Reparatie- en herstelklussen in huis

Op de zolderetage is er in het stucplafond een scheur ontstaan op de rand van het houtwerk aanhechting aan het kozijn. Dit is over de volledige breedte van de slaapkamer, circa 5 meter. Graag willen wij dit gerepareerd en gesausd zien. Daarnaast zijn er wat kleine klussen: - Ophangen van plafondverlichting op de 1e en 2e etage en wat kleine reparaties aan de muur. Deze ook eventueel sausen.

Gaten boren op balkon

Ik wil graag vragen hoeveel het zou kosten om 6 gaten te laten boren voor keilbouten op ons balkon. Het is een balkon aan de rand van de flat met vrij harde muren (beton). Ik heb foto's toegevoegd van ons tweede balkon waar deze al zijn bevestigd. In foto 1 ziet u een keilbout in de muur In foto 2 ziet u een keilbout in de tegengestelde muur In foto 3 ziet u een voorbeeld van ons al afgezette balkon. Nogmaals, het gaat dus alleen om de 6 gaten boren voor de keilbouten, het gaas eromheen spannen kunnen we zelf. Graag hoor ik hoeveel dit zou kosten inclusief voorrijkosten en dergelijken. Ik hoop dat dit voldoende info is, als ik meer info moet geven hoor ik dat graag. Ik ben zelf geen expert vandaar de gebrekkige info.

Tafelpoten verhogen

Ik wil graag 4 tafelpoten van een landelijke eettafel van het merk flamant, met 3 cm laten verlengen. De onderkant van de poten is 3x3 cm Graag ontvang ik een offerte betreffende de mogelijkheden en de kosten.

Horren op maat laten maken

Graag wil ik horren op maat laten maken. De afmetingen staan in de bijlage.

Gordijnrails ophangen en gordijnen inkorten

Gordijnrails ophangen, gordijnen bevestigen, gordijnen inkorten.

Steigerhouten schilderij laten ophangen

Wij hebben recentelijk een zeer zwaar steigerhouten schilderij aangeschaft. We willen dit graag door een expert laten ophangen, zodat we zeker weten dat het veilig hangt. Het schilderij is 1,00 bij 1,13 meter. Zie bijlage voor een foto van het schilderij. Graag ontvangen wij een offerte voor bovengenoemde klus. Bij voorbaat dank en groet.

Gordijnrails ophangen

Gordijnrails ophangen. Het gaat om 4 meter rails, te bevestigingen aan het betonnen plafond.

Raamdecoratie aanbrengen en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Opmeten van gordijnen 3 x, ophangen van de gordijnen en rails (beton) in woonkamer en twee slaapkamers, blinderende raambedekking (plastic folie al in de flat) laten aanbrengen op keuken raam. Ophangen van 2 lampen aan het plafond.

Garderobekast monteren

Ik heb een garderobekast lucca 120 bij jullie gekocht. Bij het uitpakken ben ik door mijn knie gegaan. De dozen zijn uitgepakt. Gaarne offerte voor het inelkaar zetten.

Toiletbril monteren

Ik heb een toiletbril die ik niet gemonteerd krijgt. Kunt u een prijs inicatie sturen hoe duur het is om het te komen plaatsen?

Dak vervangen of repareren

We moeten het dak van onze appartement vervangen of repareren. In het rapport staat dat het 48 m2 is. Ook moet de goot vervangen worden en gaat het om een schuin dak met dakpannen.

Raam uit kunststof kozijn verwijderen

Ik wil mijn raam uit het kozijn hebben in verband met dat ik mijn bank niet door de deur krijg. Het gaat om een ruit van 240 x 130. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is op de begane grond en goed bereikbaar.

Meubel met ingebouwde gelhaard monteren

Ik ga via een Groupon-aanbieding een TV-meubel kopen met een ingebouwde gel-haard. Ik wil deze graag laten monteren. Het is een wit meubel met daarboven een zwarte opzet voor de inbouwhaard. Verder is er een deel waar de TV op geplaatst kan worden. Ik kan een link aan u sturen met alle gegevens. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Keukenapparatuur vervangen en/of installeren

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser, een oven en een afzuigkap plaatsen. In de keuken is er nu geen vaatwasser en dus ook geen aansluiting hiervoor. Er is momenteel een combi magnetron ingebouwd. Deze wil ik vervangen door een inbouw oven. De huidige afzuigkap is een inbouw vlakscherm afzuigkap. Deze wil ik vervangen door een schouw of anders schuine afzuigkap. Op 28 augustus ontvang ik de sleutel.

Hordeur laten plaatsen

Graag wil ik weten wat een plissédeur plaatsen kost. Ik moet hem nog kopen.

Klussen in huis

Wij hebben een bestaande woning gekocht en krijgen daarvan op 29 augustus de sleutel. We willen vanaf 8 september gaan verhuizen en in de tussentijd graag enkele klussen laten verzorgen. Er is op de 1e verdieping een kledingkast waarvan we de opening willen laten dichtmaken. Een nieuwe opening moet aan de andere kant van de kast worden gemaakt. Verder hebben we enkele elektra-aansluitingen met een trekkoord. We willen die trekkoorden graag laten vervangen en er schakelaars laten plaatsen. Mogelijk is er nog een andere elektra-klus. Het is mogelijk om even een afspraak te maken met de huidige eigenaar, zodat we de klussen ter plaatse kunnen bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Behangwerkzaamheden in woning

Ik wil mijn gang en hal van circa 26 m2 laten behangen met vinyl behang.

Houten kozijn voorzien van hor

Rolhordeur of pliseé plaatsen. Volgens mij een standaard deur (0.90 x 2.05 meter) met een houten spanning. Materialen in overleg.

Plafondventilator ophangen aan balkenplafond

Wie kan voor mij een ventilator ophangen aan een balkenplafond? Tussen 2 balken in. Tussenruimte is daar 80 cm en de bedrading moet vanuit de balk getrokken worden naar de goede plaats. Wat is de prijs?

Hordeur kleiner maken en monteren

Ik heb een Bruynzeel hordeur 500 serie 100 cm breed en 215 cm hoog gekocht. Deze moet gemonteerd worden en de maat moet veranderd worden.

Glasvezel vanuit meterkast aansluiten op "wijkmeterkast"

Ik wil de glasvezel kabel doortrekken naar de centrale wijk meterkast om de kabel te laten werken.

Horren in de woning monteren

Horren plaatsen voor 5 ramen (Screenlite) en 1 schuifpui (Bruynzeel). De horren moeten nog wel op de juiste afmeting afgesteld worden. Alle horren zijn al aangeschaft. Wij hebben houten kozijnen.

Roljaloeziën opmeten en monteren

Wij zijn aan het kijken of wij bij jullie 5 roljaloezien kunnen bestellen. Alleen is het zo dat wij niet zeker weten hoe we dit op zouden moeten meten/op moeten hangen. Vraag ontvangen wij hier dan ook een vrij blijvende offerte voor. Mocht de prijs aantrekkelijk genoeg zijn dan kunnen jullie deze klus uitvoeren.

IKEA garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil graag een IKEA garderobekast met 3 schuifdeuren laten demonteren en afvoeren. De kast is 2 meter breed en 2 meter hoog.