Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Schiedam of directe omgeving.

1248 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, tuin bestrating leggen, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Schiedam:

Tuinset in elkaar zetten

In elkaar zetten van Allibert tuinset Miamibalcony.

Pvc vloer leggen

Ik wil graag op meerdere verdiepingen een pvc vloer laten leggen. 1e en 2e verdieping = 80 m2 over 8 ruimtes + hoge plinten ca. 8 - 10 cm hoog incl. kitten. dit geldt voor 74 cm nieuwbouw project, betonvloer anhydrietvloer materiaal = klik pvc

Maatwerk rolgordijnen laten bevestigen

Ik wil 2 rolgordijnen laten bevestigen (in de woon -en slaapkamer). Ze zijn op maat gemaakt. En worden eind januari geleverd. Ze moeten op het kozijn gemonteerd worden. De afmetingen van de rolgordijnen zijn 2315x1900 (woonkamer) en 1575x1900 (slaapkamer)

Binnen schilderwerk: muren, plafond, kozijnen en deuren

Graag laat ik mijn woning binnen verven. Het gaat om: - Het plafond. Ik ga ervan uit dat deze rond de 50 m2 is. - De muren. De oppervlakte zit ongeveer tussen de 60 en 70 m2 - De binnendeuren. Minimaal 4 maximaal 8 - De kozijnen. Dit gaat om 4 tot 6. Het behang haal ik zelf van de muren, graag wel eerst lichtjes schuren.

Het gaat om de realiseren van een keukenboiler

Cv-ketel op 2e verdieping, water in keuken (1e verdieping) wordt traag warm. Graag plaatsing keukenboiler. Ik ben opzoek naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, als u mij een optie kan aanbieden die daarbij aansluit is dat perfect.

Appartement schilderen en witten

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een douchecabine 90 bij 90, plaatsen zwevend toilet met wasbakje en tegelen van toilet, plusminus 5 m2. Materiaal voor de badkamer schaf ik zelf aan. Ons appartement heeft een oppervlakte van 90m2. Alles moeten opnieuw geschilderd en gewit worden. Raamkozijnen en balkondeur geverfd.

Balkon hardhout en vlonders

Wij willen graag vlonder (tegels) op balkon van 30 bij 30 per tegel maar wij hebben een goot die over de hele lengte van het balkon loopt. Die moet gelijk gemaakt worden met het hele balkon door hardhouten balkjes te plaatsen zodat onze hele balkon gelijk is en ons regenwater nog wel goed weg kan lopen. Het balkon is 7 meter lang en 4 meter breed.

Traprenovatie

Ik wil een gesloten trap naar de eerste verdieping en een open trap naar de tweede verdieping laten renoveren met Cando overzettreden. De overzettreden wil ik zelf aanschaffen ze zijn nu in de aanbieding. Het liefste zien wij dit binnen 2 maanden gerealiseerd maar dat is geen vereiste.

deur & post

Het vervangen van een deurpost en inhangen van een nieuwe deur. Deur heb ik al deurpost nog niet

Opdekdeur plaatsen

Een opdek deur plaatsen.

Zachtboard vervangen voor gipsplaten

Ik wil graag de beneden verdieping (keuken 8 m2, woonkamer 31 m2, gang 8 m2) voorzien van gipsplaten en het softboard verwijderen. Bij voorkeur half juli/begrip augustus. Het huis is dan nog leeg. Graag ontvang ik een kostenplaatje en indicatie tijdsduur.

Elektrische boiler plaatsen

Hhet plaatsen van een elektrische boiler van 80 liter inclusief montage en installatie.

Fornuis stekker monteren

Ik heb een fornuis waarvan een stekker gemonteerd moet worden. Het gaat om een Beko FSS56000GW type: HS0069N13.

Storemax kast in elkaar laten zetten

Storemax kast in elkaar zetten.

Deur plaatsen

Ik wil een deur laten plaatsen in de woonkamer naar de tuin toe. Ik zou hier graag een offerte van willen. De afmetingen weet ik niet.

Schutting vervangen

Ik wil mijn houten schutting aan de achterzijde verwijderen en vervangen. Hij is 5 meter lang. Ik schaf het materiaal aan. De oude schutting moet weggehaald worden.

Plafond isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn plafond van 50 m2 kan isoleren. Het plafond is al verlaagd alleen nog niet geïsoleerd.

Jaloezieën inmeten en monteren

Wij willen graag voor onze openslaande deuren + lange raam jaloezieën, 3 stuks in totaal. De deuren zijn 2.40 meter hoog en 1.94 meter breed en het kozijn 2.40 meter hoog en 94 cm breed. Echter laten wij de jaloezieën goed inmeten door de vakman en hierna monteren.

Elektrisch zonnescherm repareren

Ik hoor wel een klik, maar het scherm zakt niet meer.

Klussen in mijn huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten vervangen dan wel herstellen. Het gaat om 14 keukendeurtjes, 1 koelkast, 1 afzuigkap en als het mogelijk is 1 draaiend raam.

Schutting vervangen

Ik wil een schutting laten vervangen, maar van te voren iemand langs laten komen die een offerte met mij kan maken voor de spullen die ik nodig heb voordat de schutting geplaatst kan worden. Ik wil mijn schutting hoger hebben dan dat hij nu is. De oude schutting staat nog en zou meegenomen moeten worden.

Houten jaloezieën versmallen

Ik wil graag witte houten jaloezieën bij jullie bestellen die allen in de breedte innemen. Het gaat om 2 x een raam van 76 x 180 cm. Dus dan zou ik jaloezieën van 80 x 180 cm kunnen kopen en 4 cm in kunnen laten nemen. Ook heb ik 1 raam van 112 x 180 cm, voor dit raam zou ik jaloezieën van 120 x 180 cm kunnen kopen en deze 8 cm in laten nemen. Wat zou dit mij kosten?

TV scherm repareren

Ik heb een Samsung UE43MU6100WXXN VAN 3 maanden oud waar de scherm van kapot is kunt u deze repareren? Zo ja wat kost het en kan ik voor de verzekering een offerte krijgen.

Reparatie- en herstelklussen in huis

Op de zolderetage is er in het stucplafond een scheur ontstaan op de rand van het houtwerk aanhechting aan het kozijn. Dit is over de volledige breedte van de slaapkamer, circa 5 meter. Graag willen wij dit gerepareerd en gesausd zien. Daarnaast zijn er wat kleine klussen: - Ophangen van plafondverlichting op de 1e en 2e etage en wat kleine reparaties aan de muur. Deze ook eventueel sausen.

Gaten boren op balkon

Ik wil graag vragen hoeveel het zou kosten om 6 gaten te laten boren voor keilbouten op ons balkon. Het is een balkon aan de rand van de flat met vrij harde muren (beton). Ik heb foto's toegevoegd van ons tweede balkon waar deze al zijn bevestigd. In foto 1 ziet u een keilbout in de muur In foto 2 ziet u een keilbout in de tegengestelde muur In foto 3 ziet u een voorbeeld van ons al afgezette balkon. Nogmaals, het gaat dus alleen om de 6 gaten boren voor de keilbouten, het gaas eromheen spannen kunnen we zelf. Graag hoor ik hoeveel dit zou kosten inclusief voorrijkosten en dergelijken. Ik hoop dat dit voldoende info is, als ik meer info moet geven hoor ik dat graag. Ik ben zelf geen expert vandaar de gebrekkige info.