Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Sassenheim te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Sassenheim heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Sassenheim u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Sassenheim of directe omgeving.

234 klanten uit Sassenheim bevelen een bij Casius in Sassenheim aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Sassenheim bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Sassenheim staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sassenheim:

Rolgordijnen ophangen

Ik wil rolgordijnen laten ophangen met de afmeting: hoogte 180 cm x breedte 210 cm. Tevens oude lamellen laten verwijderen met ook de afmeting van hoogte 180 cm x breedte 210 cm.

Zonnescherm monteren

Wij willen graag een zonnescherm van 4 x 2.5 meter ophangen. Wij halen het scherm, de rest voor de vakman.

Steigerhouten planken ophangen

In mijn bijkeuken wil ik een aantal steigerhouten planken laten inmeten en later ook ophangen door een vakman. Voor de ophanging wil ik mooi beslag laten gebruiken. Ik wil daarvoor uit het Praxis-assortiment de volgende plank: antraciet-500-x-20 cm/5542442. Ik ontvang graag uw offerte voor de klus.

Uitvalscherm ophangen

Ik wil graag een uitvalscherm laten ophangen van ongeveer 3 meter breed met elektrische bediening. Eventueel met leveren, wat zouden de kosten daarvan zijn?

Oven en afzuigkap vervangen

Ik wens graag via de Gamma een nieuwe oven en afzuigkap aan te schaffen, waarna deze bezorgd worden naar het uitvoeradres. Op het uitvoeradres moeten de oude oven en afzuigkap verwijderd worden en dienen de nieuwe oven en afzuigkap gemonteerd te worden.

Vogelnest onder de dakpannen laten verwijderen

Ik wil graag een vogelnest onder de dakpannen laten verwijderen. Wat gaat dit kosten?

Kleine reparatiewerkzaamheden voor verkoop woning

In verband met de verkoop van ons huis dienen er op korte termijn een aantal kleine reparatie werkzaamheden verricht die en te worden in ons huis. De werkzaamheden betreffen : -Het repareren van een klemmende achterdeur ( zeer waarschijnlijk een stukje van de deur afschaven aan de onderkant) -Het repareren van een klemmend raam in de dakkapel die moeilijk open en dicht gaat (waarschijnlijk kapot scharnier) -Het maken van een rolluikbevestiging (systeem dat het rolluik lint automatisch oprolt) materiaal is reeds aanwezig. Zouden jullie deze werkzaamheden kunnen uitvoeren ? Aangezien ons huis eind volgende week in de verkoop gaat zijn wij wel op zoek naar een bedrijf die op zeer korte termijn de werkzaamheden kan uitvoeren.

Ophangen TV

Wij willen onze TV graag aan de muur laten bevestigen. Het is een 48 inch Samsung TV. Ik heb nog geen beugel hiervoor gekocht.

allerlei klusjes

rommel kamer ombouwen als op berg kamer voor alle sport spullen. huiskamer:ombouwen van verwarming en op leuken van huiskamer. daar zou ik me vader en moeder heel veel plezier mee doen. groetjes tessa

Rolluik maken of verwijderen

Op de 1e woonlaag, de 2e verdieping, van een flat is een rolluikbediening kapot. Deze mag gemaakt worden door elektrische bediening aan te brengen of verwijderd worden. Luik is slechts met kleine hoogwerker of zeer goede laddercombinatie bereikbaar.

Ophangen uitvalscherm

Graag zou ik een bij Praxis aangeschaft uitvalscherm willen laten ophangen en het oude scherm laten verwijderen. Handgmatig scherm.

Omgewaaid tuinscherm verwijderen en ...

Omgewaaid tuinscherm verwijderen en nieuwe plaatsen en maken pergola.