Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit s Gravenzande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in s Gravenzande heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in s Gravenzande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in s Gravenzande of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit s Gravenzande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in s Gravenzande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in s Gravenzande:

Voegen en kitranden vervangen in de badkamer

Ik wil de voegen en kitranden laten vervangen aan 1 wand in de badkamer, ongeveer 9 m2. Ook 2 tegels moeten worden vervangen. Voegen en kitranden rondom bad vervangen. Dat is 2 m2.

Douchecabine plaatsen

Monteren van een douchecabine. 2 wanden komen op de vloer zonder douchebak.

Plafond slaapkamer verlagen

Wij hebben 3 slaapkamers van +-50 m2, 2,65 meter hoog en nu willen we graag de plafonds met 10 cm laten verlagen. Ook willen we met gips plaat + verlichting timmeren en plat maken. Kan dit? We horen het graag!

Vervangen plafond in slaapkamer

Ik wil in een van de slaapkamers het plafond laten vervangen. Nu nog kunstof / houten latjes. Ik wil een nieuw, afgewerkt plafond.

Dakraam vervangen

Wij willen graag ons dakraam laten vervangen. Het is een klein raam van 47 cm breed en 41 cm hoog. Het gaat om een schuin dak.

Electrisech rolluiken op een dakkapel plaatsen

Rolluik op een dakkapel plaatsen met de afmeting: 4160 mm breed x 1410 mm hoog.

Douchedeur laten plaatsen

Ik wil een douche deur laten plaatsen,wat gaat dat kosten

Rolgordijnen monteren

Het monteren van 4 rolgordijnen, met een maximale hoogte van 3,5 meter. Maten van de rolgordijnen: 1e raam 1220 x 2250 mm, 2e raam 2380 x 2210 mm, 3e raam 3290 x 2700 mm, Balkondeur: 770 x 1700 mm. Ze worden op maat gemaakt en over ongeveer 2 a 3 weken afgeleverd. Het gaat dus enkel om het monteren van de gordijnen. Ik weet niet of ze in het kozijn of op het plafond moeten komen. Zou u langs kunnen komen om te bekijken wat er moet gebeuren en vervolgens een offerte kunnen opmaken?

Ophangen van rolgordijnen

Ik wil graag mijn op maat gemaakte rolgordijnen laten monteren. Het zijn er 3 in totaal.

Muren en plafond laten reinigen

Wat kost het laten reinigen van de muren en plafond in een woonkamer van 5 meter x 9 meter? We hebben een huis gekocht en er is bij de ingang van de deur gerookt. De nicotine aanslag valt hierdoor mee maar voordat we gaan schilderen willen we het toch graag eerst laten schoonmaken.

Ophangen terraszonnescherm

Ik wil heel graag het zonnescherm van de Praxis kopen maar wat kost het om deze op te hangen? Het gaat hierbij om een hand bedienbaar zonnescherm die op de begane grond opgehangen zou moeten worden.

Zonnescherm ophangen

Ik ga een zonnescherm kopen bij de Praxis in mijn woonplaats. De vakman zal het scherm bij de winkel moeten ophalen en daarna monteren. Het scherm is 2.95 meter breed en kan via het balkon gemonteerd worden op de eerste etage. De bediening zal handmatig zijn.

Rolgordijn en rail ophangen

Een rolgordijn en een rail ophangen. Beide in de breedte op maat maken en in houten kozijnen ophangen. Ik wil graag een totaalprijs afspreken.

Rolhorren laten monteren

Plaatsing van 2 (raam)rolhorren op naar binnendraaiende ramen, dus buiten gemonteerd. Horren die naar beneden uitrollen. De horren zijn al aangeschaft. Zo spoedig mogelijk!

Plissé hordeur laten monteren

Ik wil graag weten wat het kost plisé hordeur. Op hangen kost. Ik koop hem bij praxis.

Plisée hordeur laten monteren

Ik wil een plisee hordeur laten monteren

Zonwering leveren en plaatsen

We willen graag een zonwering, wonen 1 hoog. Dus voor het balkon. De breedte is 5.50 en de uitval is 2.50. Handmatig of elektrisch weet ik nog niet. Graag hiervoor een offerte. Gaat om leveren en plaatsen van een zonnescherm.

Rolgordijn inmeten en plaatsen

Ik begeleid de heer Labrie als ambulante woonbegeleidster. Hij is doof. Hij heeft een rolgordijn bij Karwei gevonden en wil dit graag laten inmeten en bij hem thuis laten monteren. Graag zou ik een all-in prijsopgave ontvangen voor deze klus. NB: contacten lopen via de mail met de begeleidster van de heer Labrie. Klant is derhalve niet telefonisch bereikbaar.

Vervangen zonneschermdoek(en)

Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het vervangen van het doek van een uitvalzonnescherm 4 mtr. x 1,50 meter. Ook graag een aparte offerte voor eventueel twee andere schermen waar het doek vervangen moet worden: uitvalscherm van 3,50 meter x 1,60 meter. En één van 1.60 meter x 1.50 meter.

Zonweringdoek vervangen

Het doek van ons zonnescherm is kapot. Deze willen we graag laten demonteren en vervolgens een nieuw doek laten monteren in de kleur bordeaux rood. Doek ook graag leveren.

Plaatsen en leveren vensterbank

Plaatsen en leveren van een vensterbank. Zo goedkoop mogelijk materiaal. Lengte 2280 mm.

Drempel vereffenen in schuur in achter ...

Drempel vereffenen in schuur in achter tuin en bij schruifpui op vmo

Renovatie badkamer. strippen, erna ...

Renovatie badkamer. strippen, erna tegelen, verwarming verleggen, sanitair plaatsen. Advies indeling. Ruimte is 3 bij 2 meter. Offerte eventueel inclusief sanitair.

Hoekwoning, muur uitbouwburen 2,5m onze ...

Hoekwoning, muur uitbouwburen 2,5m onze grond, wij willen 3m uitbouw met lichtstraat 60cm overgehele breedte woning. 5,40 breed. constructeur / vergunning wijzigen/uitrapen straatwerk/ zaag zijmuren/achtergevelen sleufwerk electra. zijgevel buren/ achtergevel/ uittanden bij buren/stempelwerk/hwa aanpassen en aansluiten nieuwe situatie/uitzetten uitbouw/hijwerkzaamheden 3palen 15m1 168mm/uitgraven en afvoeren/fundering/betonvloer/dakwerkzaamheden /glas plaatsen ( dubbel 1zijde gelaagd deuren 6vakken)/aanpassen cv en convectoorput . uitbouw/ zand/ cementvloer/ stucwerk wanden uitbouw. stucwerk plafond uitbouw/profiellijsten plafond/2x ventilatierooster lichtstraat HR+/+in houten kozijn/kunstofkozijn ( dubbel 2zijde gelaagd ) /vorstvrije buitenkraan uitbouw. Muur buren gebruiken

Een verranda aan de achterkant huis het ...

Een verranda aan de achterkant huis het dak licht door latent. maten zijn ongeveer 5 .50 meter breed en 2 1/2 diep. De zij kanten dicht. En aan de voor kant planten bakken. Van welk materiaal weten we niet.