Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnrails bevestigen:

Gordijnrails bevestigen

Ik wil 2 gordijnrails ophangen: 1 x 3,63 meter 1 x 3,05 meter.
Onze klant uit 's-Gravendeel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnrails bevestigen uit heel Nederland:

Gordijnrails laten bevestigen

In onze slaapkamer willen we graag 2 gordijnrails laten bevestigen, 1 voor donkere gordijnen en 1 voor vitrage/doorzichtige gordijnen. Het raam is ongeveer 4.70 meter breed en 1.50 meter hoog. De muur waar de gordijnen tegenaan komen is 2.50 meter hoog en 5.20 meter breed. Ik ben het beste per email te bereiken.

Gordijnrails bevestigen

Ik wil 10 x 1.40 meter gordijnrails laten bevestigen en 2 x 2.20 meter.

Gordijnrails ophangen en gordijnen inkorten

Gordijnrails ophangen, gordijnen bevestigen, gordijnen inkorten.

Verticale lamellen inmeten en bevestigen

Wij willen in ons kantoorpand graag verticale lamellen voor het raam laten ophangen. De totale breedte van het raam is 6 meter, plus nog 20 cm muur rechts en 30 cm muur links. Van plafond tot aan de vensterbank is 161 cm. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen met daarin vermeld: - De kosten van het opmeten (om er zeker van te zijn dat de lamellen passen). - De kosten van de lamellen zelf (geen probleem als het twee sets zijn, een die naar links open gaat en een die naar rechts open gaat). - De kosten voor het laten monteren/op maat maken van de lamellen. Momenteel hangt er een gordijnrails met vitrage aan het plafond, deze kunnen wij zelf verwijderen.

Gordijnrails monteren

Ik wil graag een eenvoudige gordijnrail laten bevestigen aan een betonnen plafond. De raillengte is 5.75 meter en deze dient in het betonnen plafond gemonteerd te worden.

Gordijnrails ophangen tegen plafond

Gordijnrails van 2.25 meter lengte tegen het plafond bevestigen.

Raamdecoratie laten bevestigen

Sorry for writing to you in English. We are about to purchase 3 vouwgordijnen and 1 gordijnrails (300 cm of me) on Praxis. Nl. We would need a handyman who can install those items for us. Could you please give us a quote for this service?

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Gordijnrails aan plafond bevestigen

Ik heb een gordijnrails nodig voor aan het plafond. Daar komen gordijnen met haken. Er zit een kantelraam en ik vind dit moeilijk meten. Ongeveer 1.60 cm graag thuisservice en offerte.

Gordijnrails bevestigen aan plafond

Medewerkers Praxis, Zouden jullie kunnen helpen met het bevestigen van twee standaard gordijnrails aan het plafond van mijn appartement. Ik heb zelf geen betonboor en ervaring daarmee. Betreft opmeten, gaten boren, pluggen en vast schroeven. Zou me ontzettend helpen! Hoor graag van jullie. Groeten.

Partners

Partners van Casius