Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kattenren maken in tuin:

Kattenren maken in tuin

Ik wil een kattenren in mijn achtertuin sie begint onder mijn balkon en voor mijn raam, daarna uitlopend stuk de tuin in. Materialen zijn aanwezig of anders makkelijk te krijgen.
Onze klant uit Rozenburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenren maken in tuin uit heel Nederland:

Kattenren op het balkon maken

Ik wil op het balkon van 12 vierkante meter een katten ren laten bouwen. Bovenkant met net in verband met een zonnescherm. Voor en zijkanten gaas met hout of aluminium.

Kattenren maken in de tuin

Ik bezit een tuin van rondom de 20 m2, aan de ene kant hebben wij een 5 meter lange schutting, normale hoogte. Haaks daarop een haag van ongeveer 5 meter van varens. Ruim 2,5 meter hoog. Haaks daarvan een open carport. Het is de bedoeling dat de katten er niet meer uit kunnen. Dus compleet afsluiten dat is de bedoeling. Varens verwijderen is de bedoeling,ook daar een schutting plaatsen. Kortom schuifpui open en katten naar buiten in een overkapte gesloten tuin. Aan de bovenkant een overkapping van gaas plaatsen op de bovenkanten van de schutting.

Kattenren laten maken

Wij willen graag een kattenren laten maken tegen de achterkant van ons eengezinswoning. Een ren van 537 meter lang met deur, tussen 2 schuttingen in en een soort dakbedeking, dit laten we aan het advies van de klusman/vrouw afhangen. Materiaal aluminium of hout ligt er aan wat is goedkoper en /of duurzamer is.

Kattenren maken in tuin

Ik wil graag op korte termijn een kattenren in de tuin laten maken van ongeveer 1 meter lengte en 3.70 meter breedte met een deur die verder de tuin in gaat. Simpel rechthoek. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de prijzen daarvoor ongeveer? Zou er iemand vrijblijvend langs kunnen komen om een en ander door te nemen? Ik ontvang graag een prijs inclusief het installeren en in elkaar zetten van jullie bedrijf. Gaarne zo snel mogelijk een reactie.

Overdekte kattenren in tuin maken

Ik wil graag een overdekte kattenren laten plaatsen tegen mijn achterkant van mijn huis. Deze kant van het huis grenst aan mijn tuin, dus de muur heeft een tuindeur en slaapkamerraam. De lengte is 460 cm de hoogte is 241 cm en de diepte is 278 cm. Er moet een deur in zodat ik naar de rest van de tuin kan. Aan de kant van het slaapkamerraam grenst de schutting.

Kattenren maken op het balkon

Ik zou graag een kattenren/kooi willen plaatsen op het balkon. De breedte is 1.10 meter (vanaf de regenpijp tot aan de balkondeur (niet zichtbaar)) en de diepte (van raam naar straatkant) is 1.20 meter. Hoewel er een raam zit mag de hoogte ongeveer 2 meter zijn. Ook zou ik graag een kattenluik willen laten plaatsen in onze balkondeur. Omdat de deur waar het kattenluikje in komt iets verder weg zit (naast het raam), moet er nog een kleine loopbrug komen van ongeveer een meter. Bij voorbaat dank.

Kattenren maken in de tuin

Ik wil een overdekt terras laten afzetten met gaas, zodat een kat niet kan weglopen. Er zal dus een soort van gaas-wand geplaatst moeten worden van 4.5 meter breed en 2.5 meter hoog. In die gaasafzetting zou dan een deur moeten komen voor toegang tot de rest van de tuin. Tevens wil ik graag een kattenluik laten plaatsen.

Kattenluik in nieuwe dubbel glasplaat plaatsen

Mijn man en ik willen een kattenren in de tuin vastgemaakt aan het huis met een kattenluik in een (op dit moment dichtgemaakt) raam, zodat de kat vanuit het huis naar de kattenren kan. Het gaat om dubbelglas wat op dit moment is dichtgemaakt, betreft de buitenkant (dit kunt u zien in de bijlage hoe het nu is dichtgemaakt). De binnenkant is dichtgemaakt met één enkele houten plaat. Onze vraag is of jullie het nu nog dichtgemaakte deel weer open kunnen maken, het raam opmeten en dan een nieuw dubbelglas raam maken met daarin een kattenluik voor de kat, dan het oude raam eruit en het nieuwe raam erin. Daarna kan het gewoon open blijven. Wat we wel weten is dat het raam ongeveer 45 cm breed is en de kat ongeveer 20 cm breed, dus is ook onze vraag of daar iets passend voor te maken is. Graag ontvangen wij een vrijblijvende, gedetailleerde offerte.

Kattenren laten maken

Daar zou ik graag voor met een "kenner" over praten.

Kattenren maken

Mits het voor mij niet te duur is/wordt een kattenren 3 of 4 meter lang en 1.80 hoog met gaas. Kat zit 's nacht in huis. Zo simpel mogelijk, het is alleen dat de buren geen last van de kat hebben en kat naar buiten kan kijken, zonder weg te kunnen lopen. Ik heb al grindstenen gekregen voor de bodem. En er staat een schutting waar de ren tegenaan moet staat, er is geen andere plek.