Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor staaldraad van een zonnescherm vervangen:

Staaldraad van een zonnescherm vervangen

Staaldraad zonnescherm op 1e etage is gebroken en moet vervangen worden incl het kastje beneden om op te draaien.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor staaldraad van een zonnescherm vervangen uit heel Nederland:

Staaldraad van zonnescherm vervangen

Wij hebben een vrij oud zonnescherm van 6 meter breed en nu is de staaldraad waar t mee opgedraaid word aan t rafelen. En ook t opwindkastje? Is aan t verslijten. Is dit nog te repareren of te vervangen?

Zonnescherm repareren

Het staaldraad van het zonnescherm van mijn moeder op haar balkon rafelt waardoor het scherm niet goed te bedienen is. Graag hoor ik wat de kosten zouden zijn als jullie het repareren.

Staaldraad van een zonnescherm vervangen

De staaldraad van een zonnescherm op de 3 etage van een appartementencomplex is aan het rafelen en moet vervangen worden. Aan de voorzijde begane grond is een grasmat maar met een hoogwerker te bereiken. Vanaf de muur is wel een tuintje van ongeveer 1.5 meter breed. Met het huidige warme weer zou een snelle reparatie op prijs worden gesteld.

Zonnescherm repareren

We hebben bij Praxis 8 jaar geleden een Optima knikarm zonnescherm gekocht. Nu is 1 van de armen stuk gegaan, ik denk dat het staaldraad kapot is. We kunnen bij Praxis een nieuwe arm kopen, en die moet dan gemonteerd worden. Ik wil graag een offerte voor de reparatie ontvangen.

Staaldraad van een zonnescherm vervangen

De staaldraad van ons zonnescherm is gebroken. Wij zoeken iemand die deze klus snel kan klaren.

Repareren van een uitvalzonnescherm

De staaldraad van het uitvalzonnescherm is stuk en kan niet meer vast gemaakt worden om op te rollen. Ook het plastic 'katrol-'gedeelte is stuk. Wat kost het om het te laten repareren? Graag gespecificeerd in materiaal en loonkosten en eventueel voorrijkosten. En kan het zonnescherm vrijdag 23 mei gerepareerd worden? We wonen in Kortenhoef, vlakbij Hilversum.

wijziging klusopdracht

Eerder vroeg ik offertes aan voor mijn zonnescherm. Helaas ben ik niet helder geweest en wil nogmaals mijn klus omschrijven. Ik heb een venster zonnescherm (buiten) waarvan het staaldraad? om het scherm uit of binnen te halen versleten is. Ik wil graag weten wat daarvan de kosten zijn om het te laten repareren. Scherm is nog red goed, indien de kosten meevallen wil ik het graag laten repareren. Ik hoop dat ik nu duidelijk ben geweest, sorry voor het misverstand. m.vr.gr. J de Vries

Kabel zonnescherm vernieuwen

Ik heb een zonnescherm met aluminium arm, van 2.50 meter breed en 1.50 meter hoog. Wat kost het om een nieuwe staaldraad/kabel te bevestigen zodat ik het scherm weer veilig op en neer kan draaien?

Zonnescherm/uitvalscherm 240 bij 90 cm, ...

Zonnescherm/uitvalscherm 240 bij 90 cm, waarvan links de staaldraad is losgeschoten uit zonnescherm. staaldraad licht nu binnen in huis en moet weer door de muur naar buiten gebracht, om bevestigt te worden in het zonnescherm.