Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor garderobekast demonteren en afvoeren:

Garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil een garderobekast (zweefdeurkast) laten demonteren en afvoeren. Afmetingen 206 x 180 x 63. Flatgebouw, 5e verdieping, lift aanwezig. Graag ontvang ik een prijsopgave.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garderobekast demonteren en afvoeren uit heel Nederland:

Garderobekast demonteren en verplaatsen naar andere kamer

Ik wil een garderobekast (Staud Sinfonie) met 2 schuifdeuren, waarvan 1 spiegeldeur laten verplaatsen van een kamer naar een naastliggende kamer. In de kast zijn 3 planken en 3 rails bevestigd. Afmeting kast: 221 x 200 x 68 (hxlxb) cm.

IKEA garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil graag een IKEA garderobekast met 3 schuifdeuren laten demonteren en afvoeren. De kast is 2 meter breed en 2 meter hoog.

Kledingkast demonteren en monteren

Ik wil graag een (Hulsta) garderobekast laten demonteren op één. Dezelfde kast moet in elkaar worden gezet op een andere locatie in Beverwijk. De afstand tussen de twee adressen is niet meer dan 2 km. Afmetingen van de kast zijn 245 cm breed en ongeveer 230 cm hoog.

Garderobekast verplaatsen

Ik heb een oude houten kast die niet boven past. Ik heb iemand nodig om het te demonteren en opnieuw te monteren op de tweede verdieping. Kunnen jullie dit soort werk uitvoeren, en zo ja, wat voor prijs zou het zijn?