Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor muur wit schilderen:

Muur wit schilderen

Ik heb een bestaande witte muur die ik wit wil laten schilderen. Het is 2 bij 2 meter.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur wit schilderen uit heel Nederland:

Deur, kozijnen en kamer schilderen

Hallo, het gaat om een balkon deur van binnen en buiten schilderen in het wit (en muurtje er om heen), onze kleding kamer ook graag wit/ gebroken wit (2 muren) en ook graag de gang muur (2 muren) schilderen. De afmetingen weet ik niet. Er kan direct begonnen worden met schilderen.

Zolder renovatie

Onze zolderverdieping is aan een opknapbeurt toe. Het gaat om zo'n 38 m2 muuroppervlakte met grotendeels schuine muur op 45 graden en vrij veel kleine(re) vlakken (vanwege de steunbalken van het dak). Wij willen hiervan graag het oude behang laten verwijderen, nieuw (waarschijnlijk glasvezel)behang laten plaatsen en vervolgens (wit) laten sauzen. Wij willen ook graag een nieuwe parket of laminaatvloer laten leggen. Het gaat om zo'n 20-22 m2 aan vloeroppervlak, waarvan het grootste deel een groot vlak is, en enkele hoeken rondom cv-kast en een muurtje. Al het materiaal van de genoemde klussen mag de vakman meenemen in zijn offerte. Eventuele andere klussen zijn ook bespreekbaar: kleine elektrische aanpassing, klein houtwerk, schilderen houtwerk + trap, behang verwijderen, nieuw behang plaatsen, sauswerk.

Zij- en achtergevel, bijkeuken, atelier en garage laten isoleren

Zij en achtergevel van het huis wil ik laten isoleren. Doorlopend de bijkeuken, atelier/garage rondom. De zij en achtergevel hebben een gladde muur. De rest is een éénsteens muur met ramen en deur. Deze zijn nu wit en wil ik het liefst met Kunststofplaten crepi afgewerkt zien. Het zou gaan om ongeveer 70 m2.

Muren sausen

Ons huis is uit 1972 met grijs/wit stucwerk. Op meerdere plekken zitten kuiltjes in de muren, dat brokkelt een klein beetje af, maar de laag is dik en komt niet van de muur. Deze muren zouden sausklaar moeten worden gemaakt. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Spuitwerk latex muren

Onze muren zijn 2 weken geleden sausklaar gestuct. We wilden 1 muur (25m2) grijs (RAL7004) en de rest (30m2) wit (RAL9010).

Buitenwanden van ons huis overschilderen

bakstenen van huis zijn wit geverfd, moet overgeschilderd worden. rondom Alle gaten van pluggen zijn verwijderd en opgevuld met voegsel. ER heeft een druivenstruik tegen de gevel gegroeid. deze is verwijderd maar er zitten nog wat resten op de muur. Ik weet niet om wat voor oppervlakte het gaat, kom maar kijken!

Spuitwerk van wanden en plafond in woning

Wegens verbouwing plafond 45 m2 spuiten wit. Is een gipsplafond waarnu witte latex op zit. Graag opnieuw wit spuiten. Ivm er herstel stucwerkzaamheden aan gebeurd is. Ook een muur waar nu spachtelputz op zit in witte kleur waar nu wat vlekken op zitten opnieuw wit spuiten. Deze muur is 26 m2. Daarnaast ook het plafond is 45 m2

Plafondrand met inbouwspots verwijderen, muren en plafonds schilderen

Wij hebben een huis gekocht en daar zouden een aantal werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Zo moet er een plafond-rand met inbouwspots verwijderd worden in de woonkamer en afgevoerd. Het plafond en de muren zouden waar nodig na het verwijderen hersteld moeten worden. Dan willen we alle muren en plafonds door het gehele huis geschilderd hebben. Het aantal m2 is lastig te vermelden. Er zit nu latex verf op de muren. De kleuren die we willen hebben zijn: wit voor het plafond, gebroken wit voor de muren en een muur grijs.

Lekkage probleem verhelpen en herstel aan de muur

Ik wil graag een lekkage aan de muur in de keuken laten herstellen welke inmiddels is gestopt. De oorzaak is niet bekend, waarschijnlijk komt het van de badkamer vandaan. Graag laten we iemand kijken naar waar de lekkage vandaan zou kunnen komen en hoe dit opgelost kan worden. Daarna graag de herstel reparaties uitvoeren. de muur moet weer wit geschilderd worden. de muur is 5 x 2,5 meter, waar een glasmuur inzit van 4,5 x 2,5 meter.

Spachtelputz alle muren in woonhuis en plafond opnieuw spuiten

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het spachtelputz van de muren. Het betreft de woonkamer en keuken, dus gehele woning beneden. De oude keuken wordt er uit gehaald en daarna de nieuwe keuken geplaatst. Het betreft ongeveer 65 meter totaal over het geheel. Wij hebben 01 december 2019 als indicatie data opgegeven maar dat kan nog veranderen door andere factoren. Nu zit er op de muur in de woonkamer een bewerking. Was van vroeger Albastine en kleur geverfd. Achter de keuken is rechts een stukje beton en andere kant is gipsmuur met structuur en een stukje gladde muur. Onze dank alvast en zien graag de vrijblijvende offerte tegemoet. Daarnaast wil ik ook mijn plafond ik opnieuw wit laten spuiten 45 m2.

Partners

Partners van Casius