Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor knikarm zonnescherm plaatsen aan buitenmuur:

knikarm zonnescherm plaatsen aan buitenmuur

Ik zoek een zonneweringspecialist die een zonnescherm met knikarm aan de achterzijde van mijn tussenwoning kan ophangen en intalleren. Het scherm is reeds aanwezig net als de voedingskabel en verbindingsdoos. Het moet gebeuren op de begane grond.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor knikarm zonnescherm plaatsen aan buitenmuur uit heel Nederland:

Zonnescherm afstellen

Elektrisch knikarm zonnescherm hangt scheef na fikse storm. Hij is 3 bij 5 meter. Graag kosten voor opnieuw afstellen.

Zonnescherm

Graag zou ik van een knikarm-zonnescherm aan de buitengevel van 4,5 meter breed. De stroomaansluiting zit er al. Als het zonnescherm geplaatst kan worden, bestel ik het zelf bij de Praxis.

Elektrische knikarm zonnescherm plaatsen aan buiten muur

Ik wil een elektrische knikarm zonnescherm laten plaatsen aan de buitenmuur.

Elektrisch zonnescherm ophalen en monteren

Het betreft het ophangen van een knikarm zonnescherm. 5 meter breed,3 meter uitval met afstandsbediening. 27 april besteld bij de praxis Oosterhout. Levering zou plus minus vier weken duren.Als het zonnescherm binnen is graag ophalen en monteren. Liefst iemand met ervaring met zonneschermen

Zonnescherm monteren

Wij willen een knikarm zonnescherm laten monteren in onze tuin. De maat is 5 x 3 meter Zou graag willen weten wat dat gaat kosten?

Montage elektrisch knik arm zonnescherm

Ik heb een elektrisch knikarm zonnescherm van 3 meter bij 2,50 meter die moet gemonteerd worden en een stopcontact monteren voor bediening. De gevel is van steen.

Knikarm zonnescherm ophangen

Ik wil graag een door mij reeds aangeschaft elektrisch knikarm zonnescherm laten ophangen. Het zonnescherm is 5,50 meter breed met een uitval van 3 meter. Alle bevestigingsmaterialen zijn aanwezig.

Zonnescherm ophangen

Mijn zonnescherm met knikarm is uit de muur gekomen. Moet op serre bevestigd worden. Heb daar een strip voor nodig en goede pluggen en bouten. Is 5. 40 mtr breed.

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Het betreft een knikarm zonnescherm van circa 3. 5 m. Breed aan achterzijde huis boven openslaande deuren

Zonwering ophangen

Ik zoek iemand die voor mij een zonnescherm met knikarm van 3 meter breed en een uitval van 2.50 meter wil ophangen. Aan de voorkant van mijn huis.

Partners

Partners van Casius