Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrische knikarm zonnescherm plaatsen aan buiten muur:

Elektrische knikarm zonnescherm plaatsen aan buiten muur

Ik wil een elektrische knikarm zonnescherm laten plaatsen aan de buitenmuur.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische knikarm zonnescherm plaatsen aan buiten muur uit heel Nederland:

Zonwering plaatsen

Ik heb een zonwering (knikarm) met elektrische motor aangeschaft. Ik wil het laten monteren.

Zonwering repareren

In de rechter knikarm van ons elektrische zonnescherm is het touw geknapt. Kunt u dit repareren en wat zou het kosten? De maat van het zonnescherm is ongeveer 3 x 3 meter.

Knikarm zonnescherm montage

Mijn zonnescherm (verano porto elektrische)b.4. 5m en uitval 2. 5 in de tuin,is door een windvlaag uit de muur gekomen,en moet opnieuw gemonteerd worden,Wat zal deze montage kosten,denk moet met een kapsteun/muursteun bevestigd worden

Knikarm zonnescherm ophangen

Ik wil mijn elektrische knikarm zonnescherm graag op laten hangen. Het gaat om een scherm van 3 bij 4 meter en deze moet bevestigd worden op 2 hoog.

Zonwering met knikarmen ophangen

Graag ontvang een offerte voor het monteren van een zonnescherm, knikarm, van 5 meter breed. Het scherm wordt op de begane grond gemonteerd en heeft een elektrische bediening.

Knikarm terrasscherm ophangen

Ik wil knikarm terrasscherm gemonteerd hebben. 5000 breed, 2500 uitval, inclusief elektrische bediening. Het oude scherm wil ik gedemonteerd hebben en afgevoerd

Verplaatsen elektrisch knikarmscherm

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om eventueel een knikarm scherm van mijn buurvrouw te laten plaatsen op ons huis (zij gaat verhuizen). Het is een elektrische van ongeveer 5 meter.

Loslatende naden van een zonnescherm

Ik heb een zonnescherm met elektrische knikarm van 5 meter breed en uitval van 3 meter. Eén naad is over een lengte van circa 1 meter losgelaten. Dit deel zit aan de voorzijde van het scherm en is direct zichtbaar bij het uitzetten ven het scherm. Kunt u dit duurzaam repareren door middel van het opnieuw stikken van de naad. Wat zijn de kosten van deze reparatie?

Verwijderen en ophangen van een zonnescherm

Ik kan een zonnescherm van de buren overnemen. Dit is een zonnescherm van 6 meter breed met knikarm en elektrische bediening. Ik wil het demonteren en opnieuw monteren uitbesteden omdat de ophanging speciale aandacht behoeft. Vanwege een opgemetseld gevel, met daarachter een plat dak, kan het zonnescherm namelijk niet direct hieraan bevestigd worden. Wel zitten er achterin de gevel links en rechts 2 betonnen draagmuren. De ruimte tussen gevel en de kopse kant van de betonnen muren zal ongeveer 30 cm bedragen, dikte enkele steen plus spouw. In de betonnen draagmuren moeten dan de keilbouten of iets dergelijks met een lengte van 40 cm worden bevestigd. Waarschijnlijk hebt u hiervoor standaard oplossingen. Elektrische aansluiting is eenvoudig bereikbaar. Dus gaarne offerte voor het demonteren en monteren binnen een tijdsbestek van 2 weken.

Knikarmscherm met elektrische bediening ophangen

Ik wil een nieuw elektrisch bedienbaar knikarm-terrasscherm laten plaatsen. De stroomvoorziening en schakelaar binnen zijn aanwezig. Daarbij ook het oude elektrisch bedienbaar scherm afhalen. Maatvoering: 550 meter breed en 250 meter uitval, zowel het te verwijderen scherm als het nieuwe scherm. Het oude scherm moet gedemonteerd worden.

Partners

Partners van Casius