Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukenkasten wrappen:

Keukenkasten wrappen

Graag willen ik de keukenkasten in hoogwitglans laten wrappen. Graag wil ik weten wat de kosten hiervoor zullen zijn.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkasten wrappen uit heel Nederland:

Keukenkasten laten wrappen

Van een aantal keukendeurtjes laat de folielaag los. We willen eventueel alle deuren en laden opnieuw laten bekleden met folie. Het gaat om 16 kastdeuren en 7 ladefronten.

Keukenkast wit maken

Ik ben pas verhuisd mijn keukenkasten zijn lichtgeel. Ik wil graag witte keukenkastjes. Ik wil graag de mogelijkheden weten (wrappen of schilderen). Betreft 13 kastjes en lades.

Keukenkasten laten wrappen

In een bestaande woning zit een relatief nieuwe keuken. De keukenkastjes hebben niet de kleur die wij voor ogen hebben. De keukenkastjes zijn hoogglans rood en donkerblauw. Wij zijn op zoek naar een meer neutrale kleur. In de vrij grote moderne keuken zitten circa 19 keukenkasten en lades. Wij willen die graag opnieuw laten wrappen exclusief apparatuur.

Keukenkasten laten wrappen

Ik wil een aantal keukenkastjes laten wrappen in hoogglans wit. Graag wil ik weten wat dit kost en een offerte ontvangen voor het opknappen van mijn keuken middels wrappen.