Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor ophangen van een zware spiegel :

Ophangen van een zware spiegel

Ik wil graag in mijn woning aan de muur een grote spiegel laten bevestigen. Het is een spiegel van 1.80 bij 90 cm met een gewicht van ongeveer 30 kilo. Zouden jullie mij hierbij kunnen helpen . Ik ben woonachtig in Rotterdam.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophangen van een zware spiegel uit heel Nederland:

Zware lampen ophangen aan een gipsplafond

Ik wil graag 2 lampen van ca 5 kilo ophangen aan een gipsplafond. Weet niet precies waar de balken latjes lopen. Dus waarschijnlijk een houten plaat met daarop de lampen.

Zware plafond ventilator ophangen

Ik zou graag 1 klus uitgevoerd willen hebben thuis. Ophangen van de Hanson Plafond Ventilator Ravenna. Het is een vrij zware ventilator en heeft een bepaalde zwaardere boorsoort nodig. Ik heb er al een thuis hangen (voorheen was het ding van Jan de Bouvier).

Zware kroonluchter ophangen

Ik heb iemand nodig die een gat boort in mijn plafond en weet met welk materiaal een kroonluchter van 8 kilo aan het plafond blijft zitten. De kroonluchter dient ook gemonteerd te worden door de vakman.

Zware en grote spiegel ophangen

Spiegel in badkamer laten plaatsen. De maat is ongeveer 180 bij 180 cm. Gaarne advies en vakman die kan inmeten en ophangen en dit al eerder gedaan heeft.

Traphekjes en lamp monteren

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag 2 traphekjes laten plaatsen en een zware lamp aan het plafond laten ophangen. Ik heb al 2 traphekjes gekocht, maar kan die zelf niet plaatsen omdat ze aan 1 zijkant niet aansluiten. Daar moet met hout een constructie voor worden gemaakt. Ik heb ter informatie foto's uit een andere woning bijgevoegd. Ik ontvang graag uw reactie.

Planken ophangen

PRAXIS, GRAAG EEN PLANK TEGEN DE MUUR IN DE KEUKEN AANBRENGEN; LENGTE 3 M; BREEDTE 30 `a 40 CM. (DE VENSTERBANKPLANKEN VAN PRAXIS ZIJN HEEL MOOI!! ) OOK EEN HOUTEN PLANK AANBRENGEN IN DE BERGING (BOVEN). LENGTE 3 M; BREED 30 TOT 40 CM. ER ZIJN ZWARE? PLANKDRAGERS NODIG.

Airco buitenunit aansluiten en ophangen

We willen deze graag hebben opgehangen, beide rugpatient dus mogen geen zware dingen meer doen, maar kan die ook onder de overkapping ? En wat kost dat dan

Zware spiegel ophangen

Ik zal graag een spiegel aan het plafond willen ophangen/bevestigen bij The Avocado Show in Amsterdam. Dit gaat om een spiegel van 2 meter bij 1 meter 50 cm en weegt zo'n 40 kilogram. Het liefst willen wij die ophangen door middel van zwarte kettingen als dit mogelijk is. Zo niet, dan ontvangen wij graag advies over wat de beste optie is. De bedoeling is dat hij z.s.m opgehangen wordt. Graag hoor ik van u terug.

Klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil twee gordijnrails met twee zware gordijnen laten ophangen en monteren aan het plafond. En ik heb binnen en buiten twee gaten in de muur zitten waar ik af en toe een wesp zie en ik vraag mij af of ik deze moet laten dichtmaken.

Gordijnrails ophangen

We wonen in Amsterdam. Wij hebben zware velours gordijnen van 3.50 meter hoog. We willen een rail laten plaatsen 'die deze gordijnen kan houden en waarop de gordijnen goed open en dicht kunnen. Zonder dat ze blijven haken. Het plafond is een gipsplafond op 3.50 meter hoogte en we willen de gordijnen aan 1 rechte lange rail van 5.40 meter breed ophangen. Kunt u aangeven hoeveel dit gaat kosten als we dit door u laten monteren, inclusief de rails. We zijn benieuwd.

Partners

Partners van Casius