Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor draagconstructie van vervangen:

Draagconstructie van vervangen

De huidige draagconstructie van een betonnen balkon is niet meer betrouwbaar. Daarom is geadviseerd een stalen draagconstructie te plaatsen. Dit gaat waarschijnlijk gepaard met metingen om de dragende muur op sterkte te testen. Balkon meet ongeveer 2x 1. 1 meter. Wat voor woning: appartement, balkon op tweede verdieping, achterzijde steiger kan geplaatst worden Waar bevindt het balkon zich: Ik ben op zoek naar een aannemer die de draagconstructie van mijn balkon kan vervangen met een stalen draagconstructie. Het balkon, afmeting 2 bij 1,1 meter, bevindt zich op de tweede etage aan de achterzijde van het appartementencomplex - hier kan de steiger geplaatst worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draagconstructie van vervangen uit heel Nederland:

Drie balkons en constructie renoveren

Vervangen van de hele draagconstructie (op dit moment houten) van 3 boven elkaar liggende balkons van 7 m2 per stuk.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Wij zijn bezig om onze woning te verbouwen. Wij zijn nu op het punt gekomen dat de draagmuur weg moet en deze vervangen moet worden door een draagconstructie. Het gaat om 2 draagmuren. Er is een muur van 3.50 meter lang en 2.50 meter hoog en een muur van 1.50 a 2 meter lang en 2.50 meter hoog. Het puin dient te worden afgevoerd en de afwerking zal ik zelf verzorgen.

Achtergevel vervangen door glazen pui

De achtergevel willen we graag vervangen door een glaspui met schuifdeur en vaste ramen. De gevel is ongeveer 7 meter breed bij 2.80 meter hoog. Ik weet niet of er voor het dak een draagconstructie nodig is.

Casco uitbouw achter de woning bouwen

(1) Casco aanbouw plaatsen van ongeveer 12,5 m2 (5x2,5). Stijl is traditioneel met bakstenen aan de buitenkant in de kleur van het huis. (2) Heiwerk 2 palen (Almere), (3) 1 kant metselen (buren aan 1 kant hebben aanbouw), (4) huidige schuifpui herplaatsen, (5) schutting verwijderen/afwerken. (6) Aanbouw wordt aan het huis geplakt, (7) geen sloopwerk of nieuwe draagconstructie. Wel willen wij een (8) lichtstraat van ongeveer 2 - 3 meter en de 2 muurtjes die naast de schuifpui zouden komen (9) vervangen door ramen (gehele achtergevel ramen). (10) kunststof kozijnen. Wij ontvangen graag een richtprijs/concept offerte per e-mail. Wij nemen telefonisch contact met u op voor een afspraak, indien de prijs binnen ons bouwdepot valt.

Draagbalken vervangen door staalconstructie

Ik wil 3 houten draagbalken vervangen door staalconstructies en ben op zoek naar een aannemer die een passende offerte kan maken. Het betreft een eenvoudige draagconstructie van een bungalow. Ik ben op zoek naar iemand uit de regio.

Draagmuur door een draagconstructie vervangen

Draagmuur moet worden verwijderd en hier moet een constructie voor gemaakt worden.

Lateien laten vervangen

We willen onze kozijnen vernieuwen maar daarvoor dienen eerst de lateien te worden vervangen. De staat van de huidige lateien is redelijk, maar ze zouden het kunnen begeven zodra de oude kozijnen eruit worden gehaald. Ik kan me voorstellen dat er een tijdelijke draagconstructie moet worden geplaatst, maar dit weet ik niet zeker. Het gaat om ongeveer 2 kozijnen van beide circa 2.00 meter. Beide in de buitenmuur waarvan één op de begane grond en één op de eerste verdieping (bij balkon) De buitenmuur is achterom ook goed bereikbaar (via een binnentuin). De kozijnen zelf hoeven niet aangeschaft of geplaatst te worden, dit is al uitbesteed.

Compleet nieuw dak aanbrengen

Het dak moet volledig vervangen worden. Het is de helft van een twee onder 1 kap woning uit 1880. Het huis is ongeveer 7 x 10 meter. Een puntdak met pannen en de hoek is ongeveer 35 graden (schatting). De draagconstructie is niet goed en moet dus verbeterd worden. Verder wil ik graag een dakkapel. Eventueel kunt u een indruk krijgen door Streetview te gebruiken. Kunt u eventueel een prefab dak erop zetten?

Draagmuur tussen woonkamer en garage verwijderen

Ik wil graag de draagmuur tussen de woonkamer en garage laten verwijderen. Deze dient vervangen te worden door een stalen draagconstructie. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn.

Draagmuur verwijderen, afvoeren en draagconstructie maken

Graag wil ik een offerte voor het verwijderen van een tussenmuur in de woonkamer (met opening) van 3.50 x 2.50 meter op de 2e verdieping. Het is formeel geen draagmuur, maar dient wel zo behandeld te worden. Het volgende moet gebeuren: - Sloopwerk en afvoer vrijgekomen puin. - Stutten en plaatsen nieuwe constructie (waarschijnlijk T-balk constructie). - Omleggen CV-leidingen die nu aan de achterkant van de muur lopen. Deze mogen eventueel onder de vloer gelegd worden. - Eventueel afstucken. Dit gedeelte graag apart in de offerte. De huidige vloer hoeft niet te worden afgedekt, omdat deze wordt vervangen.