Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gordijnroede bevestigen:

Gordijnroede bevestigen

Ik wil een houten gordijnroede aan mijn betonnen plafond laten bevestigen. Afmeting: 220 cm lengte en 100 cm vanaf de muur. Graag een vrijblijvende offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gordijnroede bevestigen uit heel Nederland:

Montageklussen in huis

Mijn televisie hangt met een beugel aan een betonnen muur. Ik wil die laten demonteren en op een andere plek in mijn woning weer laten monteren. Ook wil ik de beugels van een gordijnroede aan de muur laten bevestigen. Er moet in de betonnen muur worden geboord voor deze klussen. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Gordijnroede en trapleuning ophangen

De gordijnroede laat los en wil ik graag opnieuw laten bevestigen. Evenals de trapleuning aan de muur laat gedeeltelijk los.

Gordijnroede bevestigen / ophangen

Ik wil 1 gordijn roede laten bevestigen en ophangen en een reeds hangende rails steviger vast laten zetten

Ophangen 'schilderijen' (posters in ...

Ophangen 'schilderijen' (posters in lijst), goed bevestigen gordijnroede.

In ons bedrijfsrestaurant moet er een ...

In ons bedrijfsrestaurant moet er een sterke gordijnroede komen die zware fluwelengordijnen kunnen dragen. Deze gordijnen bestaan al, maar de huidige roede heeft het begeven. Er zal een extra balk bevestigd moeten worden aan het plafond om de roede te kunnen bevestigen. Graag willen wij een offerte voor de aanschaf van een dergelijke roede die stevig genoeg is om de gordijnen te dragen en voor het aanbrengen en afwerking daarvan. Daarnaast is ons bedrijfscafé toe aan een verfbeurt.