Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klusjes op een kantoor:

Klusjes op een kantoor

Wij zijn een klein kantoor en zijn op zoek naar iemand die voor ons soms kleine klusjes kan uitvoeren, iets vastschroeven, vervangen; Er zal dus geen vast aantal klusjes zijn maar dat zal per periode schillen. Graag zoeken wij iemand in de buurt, of iemand voor wie het mogelijk is om op korte termijn (binnen 1-2 dagen) klusjes uit te voeren. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte, niet per klus, maar per uur. Bij voorbaat dank. Graag offertes via e-mail en niet via telefoon.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klusjes op een kantoor uit heel Nederland:

Diverse klussen op een kantoor

Graag wil ik voor een kantoorpand een partij die wat kleine klusjes uit kan voeren zoals lampen ophangen en verwisselen, wat materialen ophangen in de toiletruimtes et cetera.

Muur bouwen in een kantoor

Wij zijn opzoek naar een handige klusjes man die een muur kan bouwen in ons kantoor.

Vast klusbedrijf voor kantoorpand gezocht

Voor het ICT automatisering kantoor in Eindhoven zoeken wij een klusbedrijf dat kleine klusjes gaat uitvoeren zoals bijvoorbeeld gaten boren om schilderijen op te hangen, lekkages, elektriciteitsklussen, etc. Graag ontvang ik een offerte met uurtarief en voorrijkosten. En graag wil ik weten of ook de afrekening per kwartier of half uur mogelijk is en hoe snel u ter plekke kunt zijn bij een spoedklus.

Afwerken klusjes na verhuizing

Onlangs zijn wij met ons kantoor (5 werknemers) verhuisd. Naar aanleiding hiervan zijn er nog allerlei kleine klusjes die afgewerkt moeten worden. Hieronder vallen bijv: - hang- en sluitwerk deuren: sloten, klinken & deurknoppen - schilderen verwarming - dubbele deur monteren - kastjes keuken afwerken (binnenkanten & plinten vloer en boven tegen muur/plafond aan) - meterkast: plafond en vloer dichtmaken (met houten platen) Graag zie ik uw reactie om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.

Ik wil een project laten uitvoeren en ...

Ik wil een project laten uitvoeren en wil graag offertes ontvangen voor de uitvoer van de laatste loodjes van het bewoonbaar maken van mijn woonschip. Ik heb zelf al een hal en trappenhuis, 2 grote kamers en een badkamer gemaakt / ingetimmerd en geschildert. Deze kamers dienen afgemaakt te worden. (schilderwerk, vloerbedekking, elektra en tevens wat kleine klusjes) Indien dit netjes uitgevoerd word en af is heb ik nog een complete bovenverdieping van 75 vierkante meter die geheel van de vloer af als kantoor / bedrijfsruimte opgebouwd dient te worden. Deze opdracht laat ik graag over aan diegene die ook Netjes, Vlot en Binnen het budget dit huidige klusje klaart.