Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kabels bij een tv-meubel wegwerken:

Kabels bij een TV-meubel wegwerken

Offerte gevraagd voor een kabelgoot in een beton wand welk HDMI, UTP, COAX kan herbergen tussen een zwevend tv meubel en aan de wand opgehangen tv. De goot moet +/- 50 centimeter overbruggen in de wand tussen het meubel en de tv. In de bijlage een voorbeeld van het verwachte resultaat.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kabels bij een tv-meubel wegwerken uit heel Nederland:

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- in elkaar zetten Ikea bureau en kast - maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - vervangen inbouwoven - maken planken in garderobekast - ophangen schilderij - ophangen basketbalnet in buitenmuur - wegwerken diverse kabels - controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden al dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.

Bekabeld thuisnetwerk aanleggen

Binnenkort krijg ik een glasvezel aansluiting. Daarop komt internet en tv. Ik wil graag in mijn huis een bekabeld netwerk aanleggen (circa 150 meter) naar diverse kamers. Momenteel lopen er geen kabels of loze leidingen, behalve enkele coaxkabels vanaf de bestaande satellietschotel buitenom. Daarnaast ook wil ik ook graag een WIFI-point aansluiten voor het huis. Kunt u zo'n opdracht uitvoeren? Wilt u bij mij thuis komen kijken en een offerte maken? Ergens in het derde kwartaal komen de de glasvezel aanleggen. Alvast dank voor de moeite!

Kabels trekken in een nieuwbouwhuis

Ik wil graag 2 kabels van boven naar de meterkast. De leidingen lopen er al, er zitten kabels in voor telefoon en tv maar dat moet voor internet worden. Beneden in de woonkamer ook naar de meterkast. Internetkabel voor interactieve tv.

Kabels van de tv infrezen

Ik zou graag de kabels van de tv in de woonkamer willen laten wegwerken in de muur. Hiervoor zullen er sleuven gefreesd moeten worden in de gestuukte muur en daarna weer gedicht.

Tv wand laten maken

Ik wil een wand laten maken waarin de tv, soundbar en kabels verwerkt kunnen worden. Betreft een 55 inch tv.

Elektra aanleggen in woning

Aanleggen van elektra in de woning: - Nieuwe meterkast - tv kabels uitbreiden in frezen - UTP kabels aanleggen - moderniseren verlichting dakterras - krachtstroom voor toekomstige keukenapparatuur - stroom aanleggen naar portaal voor camera - uitbreiden stopcontacten

TV-kabels weg laten werken

Wilde graag weten wat dit kost het is een betonmuur

TV-kabels in de muur wegwerken

Kunt u voor mij de kabels in de muur frezen voor de tv die hangt aan de muur?

TV-kabels in muur wegwerken

Tv kabels verwerken in de muur. En tv ophangen aan de muur.

Wegwerken van TV-kabels

Het betreft het wegwerken van kabels van een platte tv die aan de muur in slaapkamer moet komen te hangen. Er is een deur tussen de tv en de kabelaansluiting aanwezig en op de vloer ligt er een parketvloer. De tv komt links van de deur te hangen.

Partners

Partners van Casius