Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinschermen en tuindeur monteren:

Tuinschermen en tuindeur monteren

8 tuinschermen en een tuindeur
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschermen en tuindeur monteren uit heel Nederland:

WPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort

Wij hebben betonpalen met betonplaat onder met daartussen houten schermen van 180 x 180 cm ertussen. De houten schermen willen we vervangen voor Elephant WPC designscherm licht grijs. Het zijn 9 schermen van 180 x 180 cm en 1 scherm van circa 80 cm breed en 180 hoog dat moet op maat gemaakt worden. Ook willen we onze houten poort vervangen door Elephant WPC poort licht grijs, de afstand tussen de betonpalen is 110,5 cm. In totaal willen we dus 10 WPC schermen waarvan 1 op maat maken en een WPC poort/tuindeur laten monteren.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 3 tuinpanelen van 180 cm, 1 deur van 100 cm en 4 palen laten plaatsen. Eventueel met een betonnen onderrand. Wat kost het?

Reparatie schutting en tuindeur

Ik wil 7 tuinschermen en een tuindeur laten monteren. Ik heb al een offerte voor de benodigde materialen. Het gaat om schermen van 180 bij 180 en een deur van 100 cm ongeveer.

Schutting, palen en tuindeur offreren

Door stormschade die is ontstaan op 18 januari 2018 heb ik een opgave/offerte nodig van de schade aan onze tuinschermen, palen en tuindeur. Het betreft 10, gezamenlijke, schutting links 6 x en rechts 4 x plus 10 palen. Onze schuttingen en palen zijn van het merk Elephant, hardhoud 180 x 180 cm lamel, roestvrijstaal beslag en bevestigingsmateriaal. De palen zijn allemaal afgebroken en moeten uitgegraven en allemaal vervangen worden. De schuttingen zijn waarschijnlijk niet meer terug te plaatsen. Ook is onze tuindeur ontwricht en willen hiervoor een nieuwe plaatsen. Graag ontvang ik van u een gedetailleerde offerte voor de verzekering. Afhankelijk van de schadevergoeding zijn wij op zoek naar een goedkopere oplossing zoals draadafsluiting met bovenbuis 2 meter hoog en bekleed met bijvoorbeeld kunsthaag of rietmatten. Indien mogelijk ontvangen wij graag een prijsopgave.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil een zijde van de schutting laten herstellen. Het gaat om 3 schermen van 180 bij 180 cm inclusief een deur.

Schutting plaatsen met tuindeur

Ik wil graag dat er 6 houten tuinschermen van 180 x 180 cm of 2,00 x 2,00 meter geplaatst gaan worden en een tuindeur (stalen frame) van 1,00 breed en 2,00 meter hoog. De tuin is leeg er dient alleen geplaatst te worden en ter plekke op maat gezaagd te worden. De houten palen kunnen met houder in de grond hoeven niet in cement gestort te worden. De tuin is al leeggehaald.

Schutting met tuindeur maken

Ik wil tuinschermen laten maken met planken of kant en klare tuinschermen. Er moet ook een tuindeur in komen. Ikzelf denk dat planken steviger zijn, omdat ik op een hoek zit. Het is 7 meter diep en ongeveer 2 meter breed. De deur komt in de 2 meter, aan de achterzijde waar het looppad achter loopt. De deur mag gewoon een standaard maat van 90 cm zijn. Het is op het moment helemaal open, er staat nog niets.

Tuinschermen met tuindeur plaatsen

Ik wil graag in de tuin 2 tuinschermen en een tuindeur laten plaatsen. Hierbij heb ik hulp nodig, daar ik het niet zelf kan.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Wij hebben 3 tuinschermen sinds kort geplaatst. Wij willen haaks erop éen tuinscherm en een tuin deur geplaatst.

Douglas tuinschermen en tuindeur plaatsen

3 douglas tuinscherm 180 1 douglas tuindeur 180x100 plus bevestigingen en slot 5 douglas palen 10x10 wil weten wat het gaat kosten met plaatsen er bij?