Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tochtstrips vervangen:

Tochtstrips vervangen

Tochtstrips uit houten kozijnen en uit houten ramen en terrasseren verwijderen. Daanra nieuwe plaatsen. Tevens alle ramen en deuren opnieuw afstellen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tochtstrips vervangen uit heel Nederland:

Isolatie tocht ramen en deuren

Het betreft een appartement van 100 m2 groot. Van voor naar achter en bij de kozijnen en deuren is tocht voelbaar. Naast tochtstrips zou ik graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden te bespreken in de woning. Daarnaast zijn er ook nog enkele ruiten enkel glas, wellicht dienen deze te worden vervangen.

Klussen in huis

Ik wil graag mijn trapmaantjes op de trap laten vervangen. Het kitwerk in de keuken vernieuwen. Slaapkamer, keuken en woonkamerraam opnieuw laten kitten. Tochtstrips bij voordeur- en achterdeur vervangen. Advies wat het beste is en probleemoplossend. Kieren in 3 slaapkamerramen, en keukenraam dichten.

Tocht vanuit de lichtkoepel aanpakken

In woning aanbouw zit een bestaande lichtkoepel, doorsnee 180 cm denk ik. We merken dat het vaak kan tochten, omdat we er onder zitten wanneer we tv kijken. Daarom vragen we advies over bestaande situatie om deze tocht tegen te gaan. Een en ander aan tochtstrips zijn overigens al vervangen, dit mocht niet baten. Tevens advies over de staat van het dakleer op plat dak van aanbouw en garage.

Houten deurdorpels vervangen door hardsteen

De dorpels van de keukendeur en dubbele openslaande deuren wil ik laten vervangen door dorpels en neuten van Belgisch Hardsteen. Tevens moeten de dubbele openslaande deuren opnieuw afgehangen worden inclusief het aanbrengen van tochtstrips.

Kromme drempels onder deuren herstellen of vervangen

De drempels bij de deuropeningen zijn krom gaan staan, het lijkt alsof ze in het midden van de deuropening hoger staan dan in de hoeken bij het kozijn. Hierdoor sluit de deur slecht af. Gaat moeilijk dicht doordat de tochtstrips aanlopen op de drempel of de deuren kieren enorm in de hoeken van de deuropening zonder de tocht strips. Probleem doet zich voor bij zowel de voor- als achterdeur, graag een offerte dan wel advies voor wat betreft het herstellen of het vervangen van de drempels.

Tochtstrips plaatsen

Zeer graag wensen wij een offerte te ontvangen voor het vervangen van de tocht strips in drie kozijnen van ons huis. De maten zijn: 108 x 75 cm. Het gaat hier om exacte maten van drie ramen. Stuurt u ons een zo gedetailleerde mogelijke offerte.

Onderhoudswerkzaamheden in een chalet

Ik ben woonachtig in een chalet, waar ik een aantal onderhoudswerkzaamheden wil laten verrichten. Het chalet heeft een geïsoleerde houten vloer, maar blijft toch veel kou doorlaten. Er ligt nu laminaat op, dat verwijderd moet worden. Ik wil de vloer beter laten isoleren. Daarna moet er in de woonkamer en slaapkamers vloerbedekking worden geplaatst en zeil in de keuken. Er zit momenteel behang op de wanden. Dat moet verwijderd worden en daarna wil ik er nieuw behang laten plaatsen. Er zijn twee uitzetramen in slechte staat. Ik wil die laten vervangen. Er moet ook weer isolatieglas in. Daarnaast wil ik alle tochtstrips laten vervangen. Verder heb ik bij het chalet een vrijstaande berging/schuur. Ik overweeg om die te laten vervangen door een dubbelwandige houten schuur. Ik nodig bedrijven graag even uit om het chalet te bekijken en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Kozijnen en deuren aanpassen

Een geplaatste voordeur beter afhangen / monteren. Mogelijk plaatsen van een stenen dorpel. Duurzame tochtstrips. Slot aan de buitkant van de deur 'vlak' maken (steekt nu een goede cm naar buiten en is inbraakgevoelig), deurknop vastzetten. Verder een katteluik in de tuindeur dichtmaken. Een momenteel rot kozijn met enkel glas vervangen voor nieuw met dubbel glas. Hoor graag van u terug.

Schuifpui herstellen

De slecht te openen schuifpui repareren. Hij loopt ook zwaar. De tochtstrips zijn verhard dus die moeten vervangen worden. Het is een aluminium schuifpui van ongeveer 20 jaar oud.

Reparatie tuindeuren en nieuw sluitwerk

Offerte verzoek voor het repareren van een tweetal tuindeuren - afschaven want ze klemmen. - er moeten nieuwe tochtstrips geplaatst worden. - nieuw sluitwerk en veiligheidsbeslag aanbrengen. - dorpel vervangen.