Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukenplint vervangen :

Keukenplint vervangen

Er word een nieuwe vloer aangelegt a. S dinsdag, ik wil dezelfde dag of de dag erna ook gelijk nieuwe plinten voor onder de keukenkastjes omdat de oude zijn beschadigd. Ongeveer 8 meter in totaal. We laten het hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw all-in prijs voor het meten, leveren, monteren en opruimen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenplint vervangen uit heel Nederland:

Vervangen van een keukenplint

Ik wil de bestaande keukenplint door een roestvrije stalen plint laten vervangen. Deze moet op maat gemaakt worden. De plint is ongeveer 5,5 meter. Plint hoeft niet volledig RVS te zijn, buitenkant RVS is voldoende.

Tegels vervangen in keuken

We zijn bezig met het verbouwen van de keuken. We gaan van een keuken met een schuin hoek(koppel)stuk (hoek 45gr) naar een rechte hoekkeuken (hoek 90 gr). Hiervoor is het ook nodig dat er 2 tegels opnieuw worden gelegd (tegels die eerder deels achter plint oude keuken vielen). Werkzaamheden bestaan uit uitslijpen bestaande tegels (let op aanwezige vloerverwarming) en vervolgens 2 nieuwe tegels zetten, zodat het er voor de nieuwe keukenplint weer allemaal netjes uit ziet. Tegels zijn aanwezig, overige materialen niet. Keuken wordt 4 mei geplaatst, voor die tijd moet klus gedaan zijn.

Keukenplint vervangen

Ik heb onder mijn keuken een hoge zwarte plint die steeds losraakt en erg beschadigd is. Ik wil deze graag laten vervangen. De lengte van de plint is ongeveer 5 meter en de hoogte 22 cm.

Scharnieren en keukenplint vervangen

1. Frezen en monteren van 2 scharnieren in de huidige deur van onze vriezer (losse eenheid onder koelkast). In verband met vervanging moet de deur van onze vriezer (nu: 'deur op deur'systeem) gewijzigd worden in een 'deur-glij'systeem. 2. Vervangen van plint onder keukenkasten + aanbrengen van inkeping ter hoogte van vaatwasser.

Laminaatvloer en keukenplint vervangen

Ik heb lekkage gehad in mijn keuken, waar een gelijmde laminaatvloer ligt. De keuken is 10 tot 12 m2. ik wil graag een offerte van het verwijderen van de vloer, plus een nieuwe vloer. Ook is de keukenplint onder het aanrechtkastje opgezwollen, moet dus ook vernieuwd worden. Het laminaat en de plint verwijderen en alles vernieuwen. De offerte moet eerst langs de verzekering.

Keuken na een lekkage laten repareren

Na een boiler lekkage graag een prijsopgave voor het vervangen van een witte keukenplint met een lengte van ongeveer 3 meter in een hoekkeuken en gedeeltelijk ook de achterwand vervangen. Ook het afstellen van het draai plateau van hoek onderkast. De offerte moet eerst naar de verzekering voor goedkeuring.

Beschadigde keukenplint vervangen

Door waterschade is mijn huidige keukenplint beschadigd en moet er een nieuwe geleverd en geplaatst worden. Betreft wit mdf 15 cm hoog, 1 kant is 155 cm en de andere kant is 190 cm. Graag had ik hiervan een offerte ontvangen.

Keukenkastje en keukenplint vervangen

Door water is er schade aan 1 keukenkastje ontstaan (bodemplaat) en de keukenplint zal vervangen moeten worden. Deze opdracht is eerder verstrekt maar degene welke de opdracht heeft aangenomen is helaas meerdere malen zijn afspraak niet nagekomen. Ik hoop dat er een partij is welke op korte termijn het werk zou kunnen uitvoeren. Graag nodigen wij u uit voor het opstellen van een offerte.

afhangen 3 deuren, 5,5 meter keukenplint

1. Schilderen en afhangen van 3 binnendeuren. Opdekdeuren, maat 201,5 x 83. 2. Keukenplint vervangen, onder de kastjes en koelkast. Lengte van de plinten 5,5 meter. Hoogte van de plint is 15 cm. Huidige plinten zijn van spaanderplaat. Offerte aub inclusief materiaal voor de plint. Dit t.g.v. waterschade in de woning. Offerte nodig voor verzekering.

Diverse kleine werkzaamheden

Voor onze woning zijn wij op zoek naar een klusbedrijf die nog deze week beschikbaar is voor het uitvoeren van diverse kleine klussen. Het gaat o.a. om afwerken van deurkozijnen (met latjes), ophangen van diverse zaken, afschaven van onderkant van houten deuren. Vervangen van deurbeslag, zagen keukenplint etc.