Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor airco met binnen- en buitenunit verwijderen:

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Wij willen graag onze airco laten verwijderen. De airco installatie is bevestigd aan een buitenmuur (appartement) en de buiten unit staat op het balkon. De airco mag wel bij mij blijven. Hij moet alleen losgekoppeld worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco met binnen- en buitenunit verwijderen uit heel Nederland:

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Ik wil een airco uit mijn winkel verwijderen. Het betreft een binnenunit en een buitenunit. Het betreft een winkelpand in Utrecht. Wat zijn de kosten hiervan?

Meerdere lichtkoepels plaatsen

Metalen dak boven betonnen schalen dak van 10 cm dik. Het totale dak zal circa een meter hoog zijn. Na het neerzetten van een loods komt er weinig daglicht meer binnen. Daarom willen we 4 grote lichtkoepels van 4 x 2 meter ongeveer. Aan het plafond is een systeemplafond met daarin verlichting, airco en sprinklerkoppen gehangen. Er moet gekeken worden of er een leidingenplan aanwezig is. Uitvoering bij voorkeur in een weekend aangezien het een kantoorruimte is. In maart krijgen er werkruimte bij. Dan is het mogelijk eerst daar te gaan werken. Graag uw offerte hiervoor.

Zibro airco bijvullen en controleren

Ik heb al een jaar of 3 een Zibro airco SC 3325 met parker koppeling draaien, gekocht bij technische unie, zelf geinstalleerd. Ineens sinds vandaag koelt en verwarmt hij niet meer. Dus ik wil de unit laten controleren/bijvullen. Afstandbediening werkt gewoon, binnenunit bij koelen gaat ook blazen, maar lucht wordt niet koud. En bij verwarmen blijft hij in bepaalde stand staan, maar de binnenfan gaat niet draaien. Normaal duurt dat een paar minuten en dan begint de binnen unit te blazen. Graag mij bellen voor een afspraak.

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage door waterophoping. Op mijn eerste etage is een etage opgebouwd, dit is jaren geleden gedaan. Het water van de opbouw, 2de etage kan niet goed weg en hoopt zich op. Ik heb dit verwaarloosd, maar nu moet er actie worden ondernomen. Ik heb nu op 3 plekken lichte lekkage met de neerslag als nu, 20 oktober. Wat ik zou willen is dat de strook bitumen over een lengte van 5 meter wordt vervangen en als het kan een soort overloop gemaakt kan worden. Hierdoor kan het water weg naar rechts en of links. Als het kan zou u dan ook de buis van de airco kunnen bekleden zonder dat vogels het schuim weer er afhalen? Op de foto's ziet u de lekkage in de slaapkamer (eerste etage). Ik zag later pas dat ik maar 1 foto kan mee sturen, wanneer gewenst kan ik er meer toe sturen met de volgende beelden: De foto's buiten van de bitumen is de rand waar het water zich ophoopt en over de rand stroomt. Aan de kant van de airco zit u dat het water daar niet goed weg kan en aan de ander kant ziet u een op bolling van de bitumen. Het water heeft nu een weg gevonden me woning in. Er is ook een foto waar ik denk dat het water binnen komt. Werkhoogte (buiten) is vloerhoogte 2e etage dus ongeveer 6/7 meter.

Airco met binnen en buitenunit verwijderen

Ik wil twee airco units laten verwijderen - twee buiten units en twee binnen units. Inschatting is dat ze zo'n 15 jaar oud zijn. Staan beiden op plat dak aanbouw (zijkant en achterkant huis)

STEK monteur gezocht voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur voor de complete plaatsing van een quatro airco systeem Alle units, 4 binnen en 1 buiten komen op de zijwand van het huis (hoekwoning)

Onderhoud aan 2 airco's

Ik heb twee Pro-Line verplaatsbare binnen-airco's met slang-aansluiting op een externe condensor. Eén van de apparaten koelt niet meer. Omdat ze beide even oud zijn, laat ik ze graag allebei even nakijken en bijvullen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Qulima airco bijvullen en schoonmaken

Graag zou ik mijn split qulima airco van anderhalf jaar laten bijvullen. Tevens zou ik hem graag laten nakijken en schoonmake. Hij staat in een trimsalon van 22 vierkante meter. Roosters van binnen en buitenunit worde. Wekelijks schoongemaakt.

Airco bijvullen en controleren

Ik wil de airco (splitunit) bij laten vullen en laten controleren op eventuele Lekkage. Binnen 2 weken.

Gat boren in buitenmuur voor mobiele airco

Een gat boren voor een aansluiting van een mobiele airco in de slaapkamer. Door steen en mogelijk beton boren. Graag binnen en buiten afwerken.