Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor airco met binnen- en buitenunit verwijderen:

Airco met binnen- en buitenunit verwijderen

Wij willen graag onze airco laten verwijderen. De airco installatie is bevestigd aan een buitenmuur (appartement) en de buiten unit staat op het balkon. De airco mag wel bij mij blijven. Hij moet alleen losgekoppeld worden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor airco met binnen- en buitenunit verwijderen uit heel Nederland:

Airco installeren

Ik wil graag een ATC airco laten plaatsen. Bestaande uit een buiten en een binnen unit. En wel zo snel mogelijk als dat kan.

Airco's leveren en plaatsen

Wij willen een airco laten leveren en plaatsen in de slaapkamer (ongeveer 50 m3) en in een vrijstaande berging van ongeveer 175 m3 (Beide ter vervanging van bestaande oude airco's, dus er zitten al gaten in de muur). Mooiste zou zijn 1 buitenunit maar de berging ligt ongeveer 5 m. Achter het huis Nu hangt buitenunit aan buitenwand van de slaapkamer met maar een paar m. Leiding, geldt ook voor de berging. Bij 1 buiten-unit wordt dit uiteraard aanmerkelijk meer (schatting 2 x 10-12 m.). Kan/mag dan de leiding ondergronds in bijvoorbeeld een pvc buis naar de berging? Later willen we waarschijnlijk de binnen-units kunnen uitbreiden met 2-3. Is daar al rekening mee te houden (zwaardere buiten-unit / extra aansluitingen)? Uitsluitend professionele merken (Daikin / Mitsubishi / Panasonic e.d.).

Airco binnen- en buitenunit verplaatsen

Wij willen onze airco verplaatsen van de aanhuis garage naar zolder hier is al een gat aanwezig in de gevel daar heeft al een airco gezeten maar was defect. Dit moet alleen nog voor 8 mei nog gebeuren i.v.m. nieuwe dakbedekking. Het betreft een Amcor airco binnen unit hw-am 12keg en buitenunit hw-am 12ke.. het ophangen op zolder willen we ook zelf doen. Het gaat ons erom dat de airco op een juiste wijze op zolder komt

Airco opnieuw aansluiten

Het betreft het opnieuw aansluiten van een split airco systeem. De binnen- en buitenunit zijn reeds geplaatst en alleen de leidingen moeten nog aangesloten worden. De leidingen zijn aanwezig, er moeten alleen wat leidingen gebogen worden en aangesloten op de buitenunit. De koelvloeistof zit in buitenunit.

Airco binnen en buiten unit demonteren

Binnen unit is in de slaapkamer buiten unit op het dakkapel

Airco unit binnen en buiten demonteren

Airco binnenunit in de slaapkamer en een buiten unit op dakkapel demonteren.

Muurdoorvoer maken voor een mobiele airco

Op de 1e en 2e etage een muurdoorvoer maken (150 mm) voor de mobiele airco. Van binnen en buiten afgewerkt, met respectievelijk slangaansluiting en terugslagklep/afdekking.

Split airco laten demonteren en installeren

Ik wil graag een nu nog in bedrijf zijnde airco laten demonteren (koudemiddel dicht) en op een later tijdstip bij mij thuis laten herinstalleren( (Aansluiten leidingen ,vullen met koudemiddel laten doen) Zelf wil ik de unit plaatsen ,elektra ,leidingen en beide binnen units . We praten dus over het buiten gebruik en weer in gebruik stellen van een airco.

Afvoerkanaal in buitenmuur maken voor mobiele airco

Voor de Brezan in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een aannemer die op een zeer nette wijze een afvoer kanaal in een buitenmuur kan creëren voor een mobiele airco. Dit moet wel zeer vakkundig worden gemaakt aangezien het een huur pand betreft. Zie foto's voor de binnen en buitenkant.

Oude airco verwijderen

Ik heb een oudere airco die al tijden buiten gebruik is. De buiten unit staat op het balkon en de binnen unit komt ergens in een ander kantoor uit. De slangen lopen van de eerste verdieping naar de begaande grond toe. Ik las op internet dat het zelf demonteren van een airco gevaarlijk kan zijn voor het milieu. Ik vroeg mij af wat de kosten zijn voor het demonteren van de buiten unit.