Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kattennet plaatsen op het balkon:

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een kattennet te plaatsen op een balkon met de volgende afmetingen: lengte: circa 3,20 m hoogte (vanaf grond) : circa 3,10 m (open gedeelte is circa 2,30 m) breedte : 1,15 m
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattennet plaatsen op het balkon uit heel Nederland:

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik woon 11-hoog en wil graag een kattennet laten plaatsen op mijn balkon.

Kattennet plaatsen op het balkon

Ik wil een katten net laten plaatsen op het balkon en vroeg mij af hoeveel de kosten zijn hiervoor. Het balkon is ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog.

Kattennet plaatsen op balkon

17 juni krijg ik een kitten en ik wil mijn balkon voorzien van een kattennet zodat mijn kitten veilig op het balkon kan. Afmetingen van het kattennet ongeveer 280 x 200 cm ( b x h )

Kattennet plaatsen op het balkon

Voor buiten op ons balkon, zijn we op zoek naar een klusjesman of timmerman die samen met ons gaat bekijken hoe we de net kunnen gaan plaatsen voor het balkon en daarna laten monteren.

Kattennet of afrastering op terras maken

Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om op mijn terras om mijn kat veilig te kunnen laten spelen. Het terras is 3.90 x 4.30 meter. Ik wil graag de kosten weten voor het plaatsen van een kattennet of afrastering rondom mijn terras op de 1e verdieping. Fotomateriaal beschikbaar.

Kattennet over het dakterras aanbrengen

Ik wil graag ons dakterras laten overdekken met een kwalitatief goed kattennet zodat de beesten niet kunnen gaan zwerven. Het terras meet 305/313cm diep x 457cm breed en is omgeven door een aluminium balustrade. Bijgevoegd enkele foto's en een plattegrond met maten. Graag zou ik horen wat het kost om ons terras volledig te laten overdekken of te laten omheinen zodat onze katten wel naar buiten kunnen, maar niet weg kunnen. Ik zoek wel een vakman die dit eerder gedaan heeft, een paar houten palen plaatsen en daar een net op maken kan ik zelf ook. Graag advies over de mogelijkheden (zo onzichtbaar als mogelijk).

Palen en ankerpunten voor kattennet plaatsen

Ik wil een kattennet op het balkon. Daartoe moeten er palen (aanwezig) aan de railing van het balkon geplaatst worden. En ankerpunten aan de gevel.